bebek cinsiyet belirleme..

canım bakabilmem için tam gün gerekiyor mesela kasım ayında hangi gün yumurtlayacaksan o günlere bakarız olur mu_?

canım sen kız bebek için keşkee sık ilişkii yapsaydınn ama sen tek ilişkiyle kalmışsınn
oğlunn olsunn di,ye tekrardan elinden gelenii yapmışş gibii olmuşş seninkii
inşallah kızın olurr
benim 2 kız sık ilişki ile oldu

izlemedim diziyii
fatmagülmü hamilee.anlamadımm kimin kesesine baktınız yaw
burdaki arkadaşlardan birinin usg sine baktık sabah.onun iki tane 7 haftalık usg si var bigün ara ile çekilmiş.biri bariz solda bi gün sonraki bariz sağda.fatmagüle gelin ce kesin hamiledir 4 kişi den sonra normal.

ay cnm ewet ya guya organları alındıktan sonra fırat nehrıne atmıslar mugeye baktım demın annelerı ordalar

çok korkunç allah kimseye göstermesin.aileye sabır versin.

ben sadece 14ncü gün tek ilişkiden kaldımmm

10 gün yokmusun
güle güle git
kendine ve bebişe iyi bak
hayırlı haberlerle gel inşallah
çok öptüm canım

truf senle himalia rüya yorumundan anlıyordunuz ... sabaha karşı rüyamda gelin olduğumu gördüm ... düğün olacaktı tekrar ama bi sürü eksiklik olduğunu hatırlıyorum .. benim bildiğim gelinlik kefenle falan yorumlanır ama ben kötüye yormak istemiyorum bilmiyorumkismile

bekar kız gelinlik giyerse evlenecegine,evli bayan giyerse hamile olacagına işarettir
rüya tabirinde okumuştum daha önce
hayır olsunn

cevap verip vermeyecekelrini bilemem.ama sen cok aktif katılan birisin ve gecmişi okumadıgında konulara hakim olamıyorsun ve konusuu gecen şeyleri tekrar soruyorsunn
benim için sorun yok ben herdefasında cvp veririm

cevap verip vermeyecekelrini bilemem.ama sen cok aktif katılan birisin ve gecmişi okumadıgında konulara hakim olamıyorsun ve konusuu gecen şeyleri tekrar soruyorsunn
benim için sorun yok ben herdefasında cvp veririm

aktifim ama geçmiş en az 10 sayfa oluyo
zamanım olmuyo onları okumaya malesef işyeri zaten gizlice yapıyorum bunları
ne yapalım cevp veren verir vermeyende canı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…