- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.481
ezelcim benim kızıma da bakabilirmisin ? benim doğum tarihim 05/12/1979
eşimin doğum tarihi 25/06/1975
kızıma 2003 mayısta hamile kaldım. 2003 mayısının sonuna doğru kaldım sanırım .
şimdi de kasım , aralık , ocak gibi istiyorum . bakarmısın ?
ya bu nasıl iş.dünkü dr kist olmuş onlar çatlamaz artık dedi...bugün kü dr yani asıl takibe gittiğim dr çatlamışlar dedi......
çok geçmiş olsun truf .. senin önceki gebeliktedemi böyle olmuştu
sinam senle ben aynı ısteklerdeyız benım 1 oglum var ve kız ıstıyorum benım bebek soldaydı ve hala solda ama doktor buyuk bı ıhtımalle erkek dedı ama kesın demedı 1 haftam var bakalım kesınını ogrenıcez..
burdaki arkadaşlardan birinin usg sine baktık sabah.onun iki tane 7 haftalık usg si var bigün ara ile çekilmiş.biri bariz solda bi gün sonraki bariz sağda.fatmagüle gelin ce kesin hamiledir 4 kişi den sonra normal.izlemedim diziyii
fatmagülmü hamilee.anlamadımm kimin kesesine baktınız yaw
ay cnm ewet ya guya organları alındıktan sonra fırat nehrıne atmıslar mugeye baktım demın annelerı ordalar
kızlar hamilelerin inşallah sağlıklı bi şekilde rabbim kucaklarına allmayı nasip eder:ecrin_bebek:
erkek anneleri neler nasıl yöntemler hangi diyetler ne yiyip içtiler ve içirdiler yazarmısınız birde yumurta takip olayı dr kontrolumü yoksa test ilemi oldu yazarsanız sevinirim bu rus cin ve bioritimmide baz aldınız mı?
izlemedim diziyii
fatmagülmü hamilee.anlamadımm kimin kesesine baktınız yaw
ben sadece 14ncü gün tek ilişkiden kaldımmm
kızlar ben çıkıyorum 11 ekimde görüşürüz inşallah. güzel dularınızı bekliyorum.allaha emenet olun.by by.
ne izni bu canım yıllık izinmi ???
umutt ya gecmişi oku yada soru sorma:)))
himalianın semineri varmış giremicek belli süre
cevap verip vermeyecekelrini bilemem.ama sen cok aktif katılan birisin ve gecmişi okumadıgında konulara hakim olamıyorsun ve konusuu gecen şeyleri tekrar soruyorsunn
benim için sorun yok ben herdefasında cvp veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?