bebek cinsiyet belirleme..

elıme aldıgımda kafası sol tarafa bakıyor ama benım sol yumuttalıgım sagdan buyuk sankı hep soldaymıs gıbı gelıyor doktoruma sordugumda ılk gıttıgımde ortada demıstı senınde mı 2. erkek ınsallah saglıklı olsun basta ama degısır cnmm bıde bırısı sık ılıskı yazmıs ben oglumda sık gırmıstım ve denemıyorduk gene beklenmeden olmustu ama erkek oldu ablam o ay bı kere gırdı kız oldu bence cok alaksı yok gıbı ama ..sınam ne dersın deıgısır mı sence hos bende 2 erkek alıstım artık...

bekar kız gelinlik giyerse evlenecegine,evli bayan giyerse hamile olacagına işarettir
rüya tabirinde okumuştum daha önce
hayır olsunn
yorum yaptığın için tşk ederim opuyorumnanaktan ben hep rüya tabirleri gen tr den bakıyom ama buna bakmadım aklımda kefen kaldığı için .. hayır olsun.... bende bi pipiliye yorayım :1rolleyes:

bence sık ılıskıle alaksı yok bıraz evelde yazdım oglumda cok sık gırmıstık ama erkek oldu..zaten bılınclı hamıle kalsaydım nbelkı bu yontemlerı bende arastıtrırdım ama korunurken kaldım..

hoşgeldin seninde günün aydın olsun kardelen hayırlı cumalar

saol.teşekkürler.ben dün doktora gittim.tahliller normal çıktı.ama doktor genetik tahlil yaptır dedi.bende karasızım.diğer doktorum gerek yok dedi.yani olumsuz bişey çıksada tedavi aynı olacak dedi.çok kararsız kalım.tahlillerde çok geç çıkıyor.bende vakit kaybetmek istemiyorum.fikrinize ihtiyacım var.

hehe benim kızımda bi ara öleydi.ne yapsa alkış bekliyorduu
biz 2 yaş sendromuna girdik sanırım.cok huysuzlaştı
Allah yardım etsinnn banaa.

Allah yardimcin olsun bacim benim kiz 4 yasinda hala atlatamadik o sendromu birde diyorlar ki 6 yas sendromu var artik ne yapacam bilmem cok inatci bir cocuk kime cekmis bilmem ayni babaannesi ...........sempatiksalakcinni

Gecmis olsun canim ya bu oglan sana daha dogmadan cektiriyor dogduktan sonra düsünemiyorum neler yapacagini eyvahedigeldismile

Allah iyiligini versin ne diye hemen kefene yoruyon anlamadim,, bende Elara nin yazdigi gibi yorumlandigini biliyorum bacim birde unutma Peygamber Efendimiz diyorki rüyalarinizi hayra yorun ki hayr olsun ............

Canim artik kismet 3. kiz olur insallah ilk oglundada SIK iliski olmus olabilir ama demekki tam yumurtlama günündede olmus kiz cocuk icin SIK iliski olacak ama yumurtlama gününden önce ve sonra ki gün korunacaksin ay bu arada ogluna bayildim kac yasinda Allah bagislasin

yok 3 kesınlıkle dusunmuyorum hayırlısıyla bı dogurayım ALLAH'ım olmayanlara nasıp etsın bana 2 yeter zatı 2 erkek kafayı yedırır sanıyorumkı oglum 21 aylık tskler bu arada..

Elara canim özelden yazdigin W.......... krem olani varmis kadin siparis verebilirim dedi ana ben 4 Ekimde Türkiyeye geliyorum yetismezmis baska tavsiyen vardi ya onu özelden yazarmisin bu arada 4 EKIM-25EKIM arasi Türkiyedeyim kizlar ve annemlerde bilgisayar yok onun icin firsat bulursam cafeye gider girerim eger cok yogunluk olurda giremezsem kusura bakmayin ama dualarim hepinizle isteyenler bu ay tuturur insallah bu arada benim kocis tuturdu yok ben ananin evinde cocugun temelini atmam diye ay ne var bunda anlamadim yok soguk dus al kahve ic v.s. iliski sonrasi abdest almaya dusa girincede anlasilirmis direk annene babana ne yapacagimizida söyleyelim istersen diyor zaten söylemesekde anlarlar diyor diyorda diyor bakalim kandirirsam yapacam ama adam simdiden strese girdi kaydirigubbakcemile

Bak Umut yok ben duymadim görmedim okuyamadim deme 4 Ekim-25 Ekim arasi yokum ..............................................vereliniortak

Son 3 gün bekle beni TÜRKIYEM geliyorum sanaturkbayragi:teytey:

yok 3 kesınlıkle dusunmuyorum hayırlısıyla bı dogurayım ALLAH'ım olmayanlara nasıp etsın bana 2 yeter zatı 2 erkek kafayı yedırır sanıyorumkı oglum 21 aylık tskler bu arada..

Rabbim evlatlarina uzun ömür versin bacim ben illa kiz istiyorsun diye düsündügüm icin tavsiye etmistim evet evde 3 erkek zor olur galiba ...................:uhm:

elarada erkek dıyordu hafataya kesın ogrenıcemm o zaman bakalım tutuyormu cunku cxok erkek dıyenın kız cıktıgını bılıyorum belkı benımde öledır::

ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki

Ben cözdüm canim stres yaptikca olmuyor rahat olmak lazim bak yeter artik bu ay denemeyecem diyenlerin o ay tutuyor yani saldim cayira durumu....

elarada erkek dıyordu hafataya kesın ogrenıcemm o zaman bakalım tutuyormu cunku cxok erkek dıyenın kız cıktıgını bılıyorum belkı benımde öledır::

Canim sen hamilesin degil mi ama ticker in ovulasyon tarihine göre ayarlanmis degistirmek istersen Elaradan rica edersen yapabilir bu konuda uzman arkadas kendisi oluyor .:lepi:

okudum okudum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…