- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.501
yorum yaptığın için tşk ederim opuyorumnanaktan ben hep rüya tabirleri gen tr den bakıyom ama buna bakmadım aklımda kefen kaldığı için .. hayır olsun.... bende bi pipiliye yorayımbekar kız gelinlik giyerse evlenecegine,evli bayan giyerse hamile olacagına işarettir
rüya tabirinde okumuştum daha önce
hayır olsunn
canım sen kız bebek için keşkee sık ilişkii yapsaydınn ama sen tek ilişkiyle kalmışsınn
oğlunn olsunn di,ye tekrardan elinden gelenii yapmışş gibii olmuşş seninkii
inşallah kızın olurr
benim 2 kız sık ilişki ile oldu
günaydın hayırlı cumalar.
hoşgeldin seninde günün aydın olsun kardelen hayırlı cumalar
hoşgeldin seninde günün aydın olsun kardelen hayırlı cumalar
hehe benim kızımda bi ara öleydi.ne yapsa alkış bekliyorduu
biz 2 yaş sendromuna girdik sanırım.cok huysuzlaştı
Allah yardım etsinnn banaa.
merhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
truf senle himalia rüya yorumundan anlıyordunuz ... sabaha karşı rüyamda gelin olduğumu gördüm ... düğün olacaktı tekrar ama bi sürü eksiklik olduğunu hatırlıyorum .. benim bildiğim gelinlik kefenle falan yorumlanır ama ben kötüye yormak istemiyorum bilmiyorumkismile
bence sık ılıskıle alaksı yok bıraz evelde yazdım oglumda cok sık gırmıstık ama erkek oldu..zaten bılınclı hamıle kalsaydım nbelkı bu yontemlerı bende arastıtrırdım ama korunurken kaldım..
Allah yardimcin olsun bacim benim kiz 4 yasinda hala atlatamadik o sendromu birde diyorlar ki 6 yas sendromu var artik ne yapacam bilmem cok inatci bir cocuk kime cekmis bilmem ayni babaannesi ...........sempatiksalakcinni
Gecmis olsun canim ya bu oglan sana daha dogmadan cektiriyor dogduktan sonra düsünemiyorum neler yapacagini eyvahedigeldismile
Allah iyiligini versin ne diye hemen kefene yoruyon anlamadim,, bende Elara nin yazdigi gibi yorumlandigini biliyorum bacim birde unutma Peygamber Efendimiz diyorki rüyalarinizi hayra yorun ki hayr olsun ............
Canim artik kismet 3. kiz olur insallah ilk oglundada SIK iliski olmus olabilir ama demekki tam yumurtlama günündede olmus kiz cocuk icin SIK iliski olacak ama yumurtlama gününden önce ve sonra ki gün korunacaksin ay bu arada ogluna bayildim kac yasinda Allah bagislasin
ezel ben sana ılışkı gunumu ve saatımı yazmıstımm cvp vermedın 04.7.2010 saat 14.00 15.00 cıvarı cnmm sat 18.06.2010
yok 3 kesınlıkle dusunmuyorum hayırlısıyla bı dogurayım ALLAH'ım olmayanlara nasıp etsın bana 2 yeter zatı 2 erkek kafayı yedırır sanıyorumkı oglum 21 aylık tskler bu arada..
ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki
elarada erkek dıyordu hafataya kesın ogrenıcemm o zaman bakalım tutuyormu cunku cxok erkek dıyenın kız cıktıgını bılıyorum belkı benımde öledır::
Elara canim özelden yazdigin W.......... krem olani varmis kadin siparis verebilirim dedi ana ben 4 Ekimde Türkiyeye geliyorum yetismezmis baska tavsiyen vardi ya onu özelden yazarmisin bu arada 4 EKIM-25EKIM arasi Türkiyedeyim kizlar ve annemlerde bilgisayar yok onun icin firsat bulursam cafeye gider girerim eger cok yogunluk olurda giremezsem kusura bakmayin ama dualarim hepinizle isteyenler bu ay tuturur insallah bu arada benim kocis tuturdu yok ben ananin evinde cocugun temelini atmam diye ay ne var bunda anlamadim yok soguk dus al kahve ic v.s. iliski sonrasi abdest almaya dusa girincede anlasilirmis direk annene babana ne yapacagimizida söyleyelim istersen diyor zaten söylemesekde anlarlar diyor diyorda diyor bakalim kandirirsam yapacam ama adam simdiden strese girdi kaydirigubbakcemile
Bak Umut yok ben duymadim görmedim okuyamadim deme 4 Ekim-25 Ekim arasi yokum ..............................................vereliniortak
Son 3 gün bekle beni TÜRKIYEM geliyorum sanaturkbayragi:teytey:
okudum okudum kaydirigubbakcemile3
ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?