- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.521
truf senle himalia rüya yorumundan anlıyordunuz ... sabaha karşı rüyamda gelin olduğumu gördüm ... düğün olacaktı tekrar ama bi sürü eksiklik olduğunu hatırlıyorum .. benim bildiğim gelinlik kefenle falan yorumlanır ama ben kötüye yormak istemiyorum bilmiyorumkismile
Allah yardimcin olsun bacim benim kiz 4 yasinda hala atlatamadik o sendromu birde diyorlar ki 6 yas sendromu var artik ne yapacam bilmem cok inatci bir cocuk kime cekmis bilmem ayni babaannesi ...........sempatiksalakcinni
Gecmis olsun canim ya bu oglan sana daha dogmadan cektiriyor dogduktan sonra düsünemiyorum neler yapacagini eyvahedigeldismile
Allah iyiligini versin ne diye hemen kefene yoruyon anlamadim,, bende Elara nin yazdigi gibi yorumlandigini biliyorum bacim birde unutma Peygamber Efendimiz diyorki rüyalarinizi hayra yorun ki hayr olsun ............
Canim artik kismet 3. kiz olur insallah ilk oglundada SIK iliski olmus olabilir ama demekki tam yumurtlama günündede olmus kiz cocuk icin SIK iliski olacak ama yumurtlama gününden önce ve sonra ki gün korunacaksin ay bu arada ogluna bayildim kac yasinda Allah bagislasin
ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki
slm cancagizlarimmmmmmmmm
Allah iyiliğini versin kız nerde çıkardın oğlanı daha belli değilk i
hayırlı cumalar canım
Kizlar neredesiniz yine bi geliyonuz bi gidiyonuz nerdeyseniz bende oraya gelem.......delikafadulden
Elara canim özelden yazdigin W.......... krem olani varmis kadin siparis verebilirim dedi ana ben 4 Ekimde Türkiyeye geliyorum yetismezmis baska tavsiyen vardi ya onu özelden yazarmisin bu arada 4 EKIM-25EKIM arasi Türkiyedeyim kizlar ve annemlerde bilgisayar yok onun icin firsat bulursam cafeye gider girerim eger cok yogunluk olurda giremezsem kusura bakmayin ama dualarim hepinizle isteyenler bu ay tuturur insallah bu arada benim kocis tuturdu yok ben ananin evinde cocugun temelini atmam diye ay ne var bunda anlamadim yok soguk dus al kahve ic v.s. iliski sonrasi abdest almaya dusa girincede anlasilirmis direk annene babana ne yapacagimizida söyleyelim istersen diyor zaten söylemesekde anlarlar diyor diyorda diyor bakalim kandirirsam yapacam ama adam simdiden strese girdi kaydirigubbakcemile
Bak Umut yok ben duymadim görmedim okuyamadim deme 4 Ekim-25 Ekim arasi yokum ..............................................vereliniortak
Son 3 gün bekle beni TÜRKIYEM geliyorum sanaturkbayragi:teytey:
ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki
Elara canim ben Eylül ayi ile ilgili bilgilerimi yazayim ;
EYLÜL
Sat:02 Eylül
Iliski günü:16 Eylül
Sonuc:Negativ
28 Eylül de hasta oldum
30 Eylülde olmam gerekiyordu
EKIM
Sat:28 Eylül
Iliski günü :12-13 Ekim
Regl döngüsü:28 gün
Beklenen Regl:24 Ekim
Deneme sayisi:2
SonucOZITIV(Insallah)
Ovulasyon testini sonucuna birde Kocisin keyfine kalmis artik
Kizlar neredesiniz yine bi geliyonuz bi gidiyonuz nerdeyseniz bende oraya gelem.......delikafadulden
burdayız cnm ısler den fırsat olsaa oturaacazda ıste((( hepınızın cuması mubarek olsun rabbım bu cuma hurmetıne hepeıımızın dualarını kabul etsın bıze ogluslarımızı nasıp etsın ınsssssssssss
elara bıttımı ıslerrrrrrr bcmmmmmm bende fasulye kavuruyom dolaba koymayaaaaaaa
yok cnm nerdeeee
bugün bi tembellik var üstümde iş yapasım gelmiyorr
tam iş yapayım diyee kalktım kızımla oynamaya daldıkk
ondan sonra meyvesini yediridmm.şimdi uyurrr.bende yaparım inş biraz iş
yaa cok hamaratsın maşallahh
ben de domates sosu filan yapıyım dediydim ama domates 3 lira olmuş yaaa
ah bu kocişler akannehir onlar çok yüzeysel, biz çok detaycı onlara çok boş ve komik gelio kahve,soğuk duş, pekmez vs. ama annenlerin evinde stress olabilir gerçektenElara canim özelden yazdigin W.......... krem olani varmis kadin siparis verebilirim dedi ana ben 4 Ekimde Türkiyeye geliyorum yetismezmis baska tavsiyen vardi ya onu özelden yazarmisin bu arada 4 EKIM-25EKIM arasi Türkiyedeyim kizlar ve annemlerde bilgisayar yok onun icin firsat bulursam cafeye gider girerim eger cok yogunluk olurda giremezsem kusura bakmayin ama dualarim hepinizle isteyenler bu ay tuturur insallah bu arada benim kocis tuturdu yok ben ananin evinde cocugun temelini atmam diye ay ne var bunda anlamadim yok soguk dus al kahve ic v.s. iliski sonrasi abdest almaya dusa girincede anlasilirmis direk annene babana ne yapacagimizida söyleyelim istersen diyor zaten söylemesekde anlarlar diyor diyorda diyor bakalim kandirirsam yapacam ama adam simdiden strese girdi kaydirigubbakcemile
Bak Umut yok ben duymadim görmedim okuyamadim deme 4 Ekim-25 Ekim arasi yokum ..............................................vereliniortak
Son 3 gün bekle beni TÜRKIYEM geliyorum sanaturkbayragi:teytey:
truf korkuttun beniiiii şimdiiii eyvahedigeldismile gidicisin diosun yani .... şaka yapıyom yerimseniben vakit geldiyse yapacak bişi yok tabii.... oruçta regl eksikleri duruyo valla... namazda da çok eksiğim vardır Allah telafisini yapma fırsatı versin hepimize inş :Saruboceq:canım ölüm bir gerçek ve er geç gelecek
senin öbür dünya için biraz hazırlık yapman gerek bence
namazların oruçların olsun ne biliyim artık sen bilirsin iyisini
ama rüyayla amel olmaz
bu benim kendime has yorumum du
elıme aldıgımda kafası sol tarafa bakıyor ama benım sol yumuttalıgım sagdan buyuk sankı hep soldaymıs gıbı gelıyor doktoruma sordugumda ılk gıttıgımde ortada demıstı senınde mı 2. erkek ınsallah saglıklı olsun basta ama degısır cnmm bıde bırısı sık ılıskı yazmıs ben oglumda sık gırmıstım ve denemıyorduk gene beklenmeden olmustu ama erkek oldu ablam o ay bı kere gırdı kız oldu bence cok alaksı yok gıbı ama ..sınam ne dersın deıgısır mı sence hos bende 2 erkek alıstım artık...
cimcimeye bak sen :ecrin_bebek: yok mu calyu izlerkene dalsa öleee şimdi paypala üye oldum ikisi birden oldumu güvenli oluyormuş şimdi bi forum sitesi buldum tek tek resimli anlatmış bi de öyle deneyim .. bugün ovulasyon testi siparişi vermem lasım haftaya perşembe,cuma günü kullanmaya başlarım ..kafadan tek ilişkiyle olmayacak bu iş yum ne zaman iş başında bilmek şart oldu .. tahminimce reglden sonra gibi ama sankibilmiyorumkismileasilcim türkceye cevirmeden üye olman lazım
kızım uyuduktan sonra nasıl üye olman gerektigi konusunda sana yardımcı olurum
halaa uyumadııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?