bebek cinsiyet belirleme..

Elara canim ben Eylül ayi ile ilgili bilgilerimi yazayim ;

EYLÜL
Sat:02 Eylül
Iliski günü:16 Eylül
Sonuc:Negativ
28 Eylül de hasta oldum
30 Eylülde olmam gerekiyordu

EKIM
Sat:28 Eylül
Iliski günü :12-13 Ekim
Regl döngüsü:28 gün
Beklenen Regl:24 Ekim
Deneme sayisi:2
SonucOZITIV(Insallah)

Ovulasyon testini sonucuna birde Kocisin keyfine kalmis artik

Son düzenleme:

canım ölüm bir gerçek ve er geç gelecek
senin öbür dünya için biraz hazırlık yapman gerek bence
namazların oruçların olsun ne biliyim artık sen bilirsin iyisini
ama rüyayla amel olmaz
bu benim kendime has yorumum du

Allah iyiliğini versin kız nerde çıkardın oğlanı daha belli değilk i

ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki

hayırlısı olsun canım
nasipten öteye geçilmiyor

slm cancagizlarimmmmmmmmm

hayırlı cumalar canım

Kizlar neredesiniz yine bi geliyonuz bi gidiyonuz nerdeyseniz bende oraya gelem.......delikafadulden

burdayız cnm ısler den fırsat olsaa oturaacazda ıste((( hepınızın cuması mubarek olsun rabbım bu cuma hurmetıne hepeıımızın dualarını kabul etsın bıze ogluslarımızı nasıp etsın ınsssssssssss

Son düzenleme:

cnm türkiyeye geliyorsan burdan da alabilriisn daha iyi olur.ilişkiden 3 -4 gün önce içsende olur.
sana önerecegim tablet şeklindeydi ve o biraz pahalı.ama istersen yinede yazayım özelden

türkiyede hangi şehirde olacaksın??
acıkcası bende annemgilde ilişkiye giremezdim.eşine hak veriyorum bu konuda:)
karı koca 1 günlük otele gidinn ,hem fantazide yapmış olursunuzzz hahaha
biz özlerizz seniiii gir arada mutlakaa.haberdar et bizi cnmmolumunekankayizsmile

ben kan testi yaptırdım.
gene hamilelik yok
ha deyince olmuyor demek ki

hayırlısı olsun.inşallah bu ay olumlu sonuc alırsın
bilgilerini ver senide ekleyim ilk sayfaya.

sagol gurbetcimm seninde cuman mübarek olsunnnolumunekankayizsmile

[

yaa süpersin sennnŞeniz.hiç yormuyon benii:))

Kizlar neredesiniz yine bi geliyonuz bi gidiyonuz nerdeyseniz bende oraya gelem.......delikafadulden

ben kızımla ilgileniyordumm.birazdan uyuyacak bende evle ilgilenecem birazz.aldı başını gidiyorr ev

aminn gamzecimmm

Son düzenleyen: Moderatör:
elara bıttımı ıslerrrrrrr bcmmmmmm bende fasulye kavuruyom dolaba koymayaaaaaaa

yok cnm nerdeeee
bugün bi tembellik var üstümde iş yapasım gelmiyorr
tam iş yapayım diyee kalktım kızımla oynamaya daldıkk
ondan sonra meyvesini yediridmm.şimdi uyurrr.bende yaparım inş biraz iş

yaa cok hamaratsın maşallahh
ben de domates sosu filan yapıyım dediydim ama domates 3 lira olmuş yaaa

cnm annem yollamıs balıkesırden yazık ugrasmıs okadar bende ıte kalka yapıyomıste domates dedıgın gıbı yemeye zor alıyoz bırak sosunu:)))))))

Son düzenleme:
ah bu kocişler akannehir onlar çok yüzeysel, biz çok detaycı onlara çok boş ve komik gelio kahve,soğuk duş, pekmez vs. ama annenlerin evinde stress olabilir gerçekten

truf korkuttun beniiiii şimdiiii eyvahedigeldismile gidicisin diosun yani .... şaka yapıyom yerimseniben vakit geldiyse yapacak bişi yok tabii.... oruçta regl eksikleri duruyo valla... namazda da çok eksiğim vardır Allah telafisini yapma fırsatı versin hepimize inş :Saruboceq:

elara sabahtan beridir ebaya üye olmaya çalışıyom kafayı yedirdi bana klava: halbuki iyide anlarım ölee işlerden.... sayfayı çevirtiyom bi de kelimeler türkçe oluyor..... sanırım ülke, şehir, posta kodu kısmında sorun çıkarıyo türkiye var...sonra il diyo bizim illeri çıkarmıyo falan şimdi forum sitelerini geziyom bulurum belki sorunu die

asilcim türkceye cevirmeden üye olman lazım
kızım uyuduktan sonra nasıl üye olman gerektigi konusunda sana yardımcı olurum
halaa uyumadııııı

bir arkadaşım demişti 'evladın kızı erkeği olmaz, hayırlısı hayırsızı olur' hayırlı olur inşallah evlatlarımız. kız çocuğunun da zor tarafları var erkek çocuğunun da. ilk öğrendiğim gün şaşırmıştım. öyle bir geçer zaman ki diye bir dizi var ya izliormusun bilmiyorum. oradaki oğlanın annesine verdiği destek beni etkiledi. çocuğun hayırlı ise en önemlisi o.
biz oğluşlarımızla mutlu olmanın yoluna bakalım arkadaşım. gerisini boşver.

asilcim türkceye cevirmeden üye olman lazım
kızım uyuduktan sonra nasıl üye olman gerektigi konusunda sana yardımcı olurum
halaa uyumadııııı
cimcimeye bak sen :ecrin_bebek: yok mu calyu izlerkene dalsa öleee şimdi paypala üye oldum ikisi birden oldumu güvenli oluyormuş şimdi bi forum sitesi buldum tek tek resimli anlatmış bi de öyle deneyim .. bugün ovulasyon testi siparişi vermem lasım haftaya perşembe,cuma günü kullanmaya başlarım ..kafadan tek ilişkiyle olmayacak bu iş yum ne zaman iş başında bilmek şart oldu .. tahminimce reglden sonra gibi ama sankibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…