- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.541
Ebay Kayt | Ebay Yardm
bak burda detaylı anlatmış adamm
sayfanı % sini biraz büyüt daha rahat görürsün
elara bu arada baktım bahsettiğin sağ- sol topiğine :)
tutanlar arasına benim ilk oğluşu da yazabilirsin. belirgin solda çünkü.
o konuda bende acayip pimpirikliyim CADIARZU.... üyeliği hallediyim şimdi senin verdiğin linkten yapıyom opuyorumnanaktanburda ersimli anlatışmış.ben de bu şekilde üye oldum ama daha sipariş filan vermedim
sen ver bakalım memnun kalcanmıı
bidee satıcılara dikkat ett.güvenilir satıcılardan almaya calışş
iyice araştır ögrenn siteyle ilgili şeyleri en son sipariş ver bence
hayırlısı olsun.inşallah bu ay olumlu sonuc alırsın
bilgilerini ver senide ekleyim ilk sayfaya.
[
bencede illa zamanını bekliyo
hani derlerya ölümle doğum zamanı değişmezmiş diye
kızlar diger topigin ilk sayfasına tablo yaptım sonucları ordan takip edebilriisinizz
diğer topikte bayağı ilerlemiş
okul gibi burdan mezun olanlar oraya :))))
biz habire sınıfta kalıyoruz :bbo:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben daha ana sınıfındayım alsanaalsanasmile
kız adı kötu degılkı bende ıcırıyom yazık benım garıbım hıc bır sey demıyo kötu olsa ıcmez ama baktım tadına guzel ya ıcılmeyecek kadar degıl be cnmmerhaba arkadaşlar,keçi boynuzu kürünü yaptım içirdim sabah adama.açtı telefon bağırıp çağırıyo.midesini bozmuş yok şimdi kusacakmış akşama bana ondan 1 kova içirecekmiş falan filan.mide bozarmı hiç ya zaten zor içirdim.bende gece bitarafın açıkta kalmıştır üşümüşündür ondan bozmuşundur mideyi dedim.kıyamet koptu akşam görüşecez diyo.yapmıyom ulan istemiyom ben oğlan diyo.zaten evede sığamayız boşver kalabalık olmayalım diyo.sırf beni kızdırmak için yapıyo biliyorum,yoksa biliyorum onunda istediğini.neyse gelsin bakalım kararlıyım içirecem akşamda.:lepi:
kız adı kötu degılkı bende ıcırıyom yazık benım garıbım hıc bır sey demıyo kötu olsa ıcmez ama baktım tadına guzel ya ıcılmeyecek kadar degıl be cnm
diğer topikte bayağı ilerlemiş
okul gibi burdan mezun olanlar oraya :))))
biz habire sınıfta kalıyoruz :bbo:
merhaba arkadaşlar,keçi boynuzu kürünü yaptım içirdim sabah adama.açtı telefon bağırıp çağırıyo.midesini bozmuş yok şimdi kusacakmış akşama bana ondan 1 kova içirecekmiş falan filan.mide bozarmı hiç ya zaten zor içirdim.bende gece bitarafın açıkta kalmıştır üşümüşündür ondan bozmuşundur mideyi dedim.kıyamet koptu akşam görüşecez diyo.yapmıyom ulan istemiyom ben oğlan diyo.zaten evede sığamayız boşver kalabalık olmayalım diyo.sırf beni kızdırmak için yapıyo biliyorum,yoksa biliyorum onunda istediğini.neyse gelsin bakalım kararlıyım içirecem akşamda.:lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben daha ana sınıfındayım alsanaalsanasmile
gecmis olsunnnnnmerhaba kızlar 3 gündür yoktum
hastanede yattım
dün çıktım
aşırı bulantı ve kusma dolayısıyla çok sıvı kaybettim 2 gün
doktorum yatırdı
ve ertesi gün iyiydim her ihtimale karşı 2 gün daha yatırdı
7 lt lik serum yedim e daha iyi olmuyum mu?
ama çıkmadan grip oldum şimdi de gözüm kulağım akıyo
ıhlumur demledim onu içiyorum sürekli
amin acnim aminnnay kızlar rabbım kımseyı evladıyla terbıye etmesın kayserılı cocuklara cok uzuldum ama aksamdan berı dahada bı acıya rabbım aılelerıne cok buyuk sabbır versın amınnnnnnn
kız adı kötu degılkı bende ıcırıyom yazık benım garıbım hıc bır sey demıyo kötu olsa ıcmez ama baktım tadına guzel ya ıcılmeyecek kadar degıl be cnm
umudum umudum yohhhhhh giii belki bir delilik yine yaparim belii olmaz banaaasempatiksalakcinnivereliniortakvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?