bebek cinsiyet belirleme..

elara bu arada baktım bahsettiğin sağ- sol topiğine :)
tutanlar arasına benim ilk oğluşu da yazabilirsin. belirgin solda çünkü.

Ebay Kayt | Ebay Yardm
bak burda detaylı anlatmış adamm
sayfanı % sini biraz büyüt daha rahat görürsün

burda ersimli anlatışmış.ben de bu şekilde üye oldum ama daha sipariş filan vermedim
sen ver bakalım memnun kalcanmıı
bidee satıcılara dikkat ett.güvenilir satıcılardan almaya calışş
iyice araştır ögrenn siteyle ilgili şeyleri en son sipariş ver bence

o konuda bende acayip pimpirikliyim CADIARZU.... üyeliği hallediyim şimdi senin verdiğin linkten yapıyom opuyorumnanaktan

bencede illa zamanını bekliyo
hani derlerya ölümle doğum zamanı değişmezmiş diye

sana yüzde yüz katılıyorum canım.
özellikle ikinci kızıma kalmam çok tuhaf bi şekilde ilişkisiz oldu diyebilirim ama oldu işte.
Allahın "ol" demesini bekler herşey bu kesin

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,keçi boynuzu kürünü yaptım içirdim sabah adama.açtı telefon bağırıp çağırıyo.midesini bozmuş yok şimdi kusacakmış akşama bana ondan 1 kova içirecekmiş falan filan.mide bozarmı hiç ya zaten zor içirdim.bende gece bitarafın açıkta kalmıştır üşümüşündür ondan bozmuşundur mideyi dedim.kıyamet koptu akşam görüşecez diyo.yapmıyom ulan istemiyom ben oğlan diyo.zaten evede sığamayız boşver kalabalık olmayalım diyo.sırf beni kızdırmak için yapıyo biliyorum,yoksa biliyorum onunda istediğini.neyse gelsin bakalım kararlıyım içirecem akşamda.:lepi:

kız adı kötu degılkı bende ıcırıyom yazık benım garıbım hıc bır sey demıyo kötu olsa ıcmez ama baktım tadına guzel ya ıcılmeyecek kadar degıl be cnm

kız adı kötu degılkı bende ıcırıyom yazık benım garıbım hıc bır sey demıyo kötu olsa ıcmez ama baktım tadına guzel ya ıcılmeyecek kadar degıl be cnm

canım biliyom bende baktım tadına.bizim adamınki istemem yan cebime koy hesabı.Anladınmı canım? bişey olduğu yok sallıyodur o.içinden çok istiyo oğlan ama itiraf edemiyo pek sadece çocuk istiyom farketmez diyo.oğlan olur belki şunu şunu yapalım diyorum hem dediklerimi yapıyo hem söyleniyo.S.... suyu bile bulmuş almış getirmiş eve getirdi yine söyleniyo beni nelerle uğraştırıyon diyo sanki ben ona su taşı dedim sadece suyu değiştirecez şunu şunu içmemiz lazım dedim.Bak nasılda yapıyo ama bide söylenmese.off.kaydirigubbakcemile3

diğer topikte bayağı ilerlemiş
okul gibi burdan mezun olanlar oraya :))))
biz habire sınıfta kalıyoruz :bbo:

kaydirigubbakcemile3
tembeller siziiiiiiii:mymeka:

hahahah ilahii cok güldümm yaaa
bu kocalarda armut piş agzıma düş diyorlar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben daha ana sınıfındayım alsanaalsanasmile

sen önce bi deneme yap ben seni bi üst sınıfa gecircemm merak etmeee:hulya:

gecmis olsunnnnn
ay kızlar rabbım kımseyı evladıyla terbıye etmesın kayserılı cocuklara cok uzuldum ama aksamdan berı dahada bı acıya rabbım aılelerıne cok buyuk sabbır versın amınnnnnnn
amin acnim aminnn

senin eşin aynen benim eşime benziyor gamzeeee
cok mülayimlerr.ne desek yapıyorlar
zaten yüzüde, kalbide cok temiz eşinin kardeşim olsun.inşallahh ona erkek bi evlat verir Rabbim

gurbetcim boşver yapma delilik filann
tam rahata ermişsinn ye iç keyfine bak bacım
saglık durumunda risklii.Allah 3 cocugunada can saglıgı versin yeterr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…