bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3
tembeller siziiiiiiii:mymeka:

hahahah ilahii cok güldümm yaaa
bu kocalarda armut piş agzıma düş diyorlar

sen önce bi deneme yap ben seni bi üst sınıfa gecircemm merak etmeee:hulya:

Elara benim bioritme takılıyor kafan büyük ihtimalle yumurtladığım günde benim bioritm kız gösterecek yani senin verdiğin tarihlere göre öyle ne yapsam bilmiyorum bioritmimin erkek gösterdiği yumurtlama zamanını beklesem kasımda istemiyorum aralıkta büyük ihtimal denk gelir gibi geliyor sen ne dersin bioritme güveniyormusun ya karabiberde cvp vermedi ki onun bioritmine bakalım onunkini çok merak ediyorum

ezel sana şu kadarını söleyim
yum günü tek ilişki yaşayım oglu olmayanların bioritimlerinde kız cıktıı
tercih senin
ben diger takvim yöntemelrinde en cok bioritime inanıyorum
bi cok sporcu ve doktor hatta diet yapanlar bioritime göre hareket ediyorlarmış düşün yaniii

kızlar elimde 3 tane siğil çıktı ne yapmam gerektiğini bilen varmı

bugün (em ebrumuuu emran fe inna mübrimuun) ayetini okudum 10 ar kez etrafını tükenmez kalemle çizdim

1 er kez de taha suresi 105,106,107. ayetleri okudum

Allah'ın izniyle geçecek ama bi usulü filan varmı acaba bunları okumanın

bi tuza kuru bi dala okunması gibi mesela

diğer topikte bayağı ilerlemiş
okul gibi burdan mezun olanlar oraya :))))
biz habire sınıfta kalıyoruz :bbo:
yaw biz ne zaman geçicez orayaaaa :çok üzgünüm:

koptum resmen.. birden kendi kocam gözümün önüne geldi :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben daha ana sınıfındayım alsanaalsanasmile
:teselli: bende öleee

arkadaşlar bende muzu eşime yedirdim kendimde havuç yedim iyi olur hemen hamile kalırsın dediler kaynanamda çocuk öle yapılmaz siz bilmiyonuz bu işi dedi çocuk havuçla,muzla olmaz yorganın altında olur dedi tavsiye ederim kaynanamın bi bildigi vardır nede olsa 4 çocugu varkaydirigubbakcemile3

ben babanemden tuz çalmıştım bunu da çok söylerler .. koca paketi diil ama kaydirigubbakcemile3

iyi o zaman yapmıyorum bu ay kızan mızan
eğer yumurtlama günüm senin verdiğin günlere denk gelirse yaparız o zaman gelmezse beklicem ama ben bu beslenme şekline devam edicem zatten her gün yapılması gereken şeyleri her gün uygulayamadım aksadı hayırlısı bakalım yumurtlama zamanıma göre yine bilgi veririm ben

gurbetcim boşver yapma delilik filann
tam rahata ermişsinn ye iç keyfine bak bacım
saglık durumunda risklii.Allah 3 cocugunada can saglıgı versin yeterr
he vallaaaa yaaa simdi yok olmaz ilerde belki pisman olmamak icin yaparim
gurbet abla valla bence elara haklı

günüynen çocuh yapılmaz gıııı
(bu da senin tabirinle)
he nedese hakli zatennnnn
iyi etmisin canim dualar yararli olur insallah
hamisin birsey yapmaaa

sende havuçlu anne oldun yani.:jeyyar:

allllaa muhabbetlere bak kaydirigubbakcemile3 tam gır gır ama aklım burda kalacak şimdi bi de p.tesiye kadar giremicem yaw öfffff :a015:

gecmiş olsun cnm.cocukken köyde kurbaga yakalardık onlarda sigil atardı.yani öle derler
bendede cıkmıştı okumuştu amcam ,bide cımızla kök uclarını cekmişti:bbo: ve gectii belli süre sonra

bide lazerle sigil yakıldıgını duymuştum
sana nerden gelmiş sigil yaa.yenimi cıktı

senin kızmı istiyon erkekmi.gönlünden geçen yani.ama zor bakması.büyütmesi.allah onlara sağlık versin.onları korusun.
benim icin önemli degil fakat dedim ya kizim icin kiz esim icin erkek istiyorum ben
Rabbim ikiz versin bir kiz bir oglan herkesin gönlü olsun insallahhhhhhkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…