- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.581
elıme aldıgımda kafası sol tarafa bakıyor ama benım sol yumuttalıgım sagdan buyuk sankı hep soldaymıs gıbı gelıyor doktoruma sordugumda ılk gıttıgımde ortada demıstı senınde mı 2. erkek ınsallah saglıklı olsun basta ama degısır cnmm bıde bırısı sık ılıskı yazmıs ben oglumda sık gırmıstım ve denemıyorduk gene beklenmeden olmustu ama erkek oldu ablam o ay bı kere gırdı kız oldu bence cok alaksı yok gıbı ama ..sınam ne dersın deıgısır mı sence hos bende 2 erkek alıstım artık...
kaydirigubbakcemile3 elaranın 2. yeri... kesede bebeğin yeri... die topik varyaorasi neresiiiiii giiiiiiiikafamçokkarıştı:uhm:
dur yazayım canım
1martta regl oldum
14 martta ilişkii olduu başkada yokk
bence sık ılıskıle alaksı yok bıraz evelde yazdım oglumda cok sık gırmıstık ama erkek oldu..zaten bılınclı hamıle kalsaydım nbelkı bu yontemlerı bende arastıtrırdım ama korunurken kaldım..
benim icin önemli degil fakat dedim ya kizim icin kiz esim icin erkek istiyorum ben
Rabbim ikiz versin bir kiz bir oglan herkesin gönlü olsun insallahhhhhhkaydirigubbakcemile3
ah bu kocişler akannehir onlar çok yüzeysel, biz çok detaycı onlara çok boş ve komik gelio kahve,soğuk duş, pekmez vs. ama annenlerin evinde stress olabilir gerçekten
truf korkuttun beniiiii şimdiiii eyvahedigeldismile gidicisin diosun yani .... şaka yapıyom yerimseniben vakit geldiyse yapacak bişi yok tabii.... oruçta regl eksikleri duruyo valla... namazda da çok eksiğim vardır Allah telafisini yapma fırsatı versin hepimize inş :Saruboceq:
elara sabahtan beridir ebaya üye olmaya çalışıyom kafayı yedirdi banaklava: halbuki iyide anlarım ölee işlerden.... sayfayı çevirtiyom bi de kelimeler türkçe oluyor..... sanırım ülke, şehir, posta kodu kısmında sorun çıkarıyo türkiye var...sonra il diyo bizim illeri çıkarmıyo falan şimdi forum sitelerini geziyom bulurum belki sorunu die
gecmiş olsun cnm.cocukken köyde kurbaga yakalardık onlarda sigil atardı.yani öle derler
bendede cıkmıştı okumuştu amcam ,bide cımızla kök uclarını cekmişti:bbo: ve gectii belli süre sonra
bide lazerle sigil yakıldıgını duymuştum
sana nerden gelmiş sigil yaa.yenimi cıktı
buğdaya okuyup gömüyolardı galiba.
yok cnm nerdeeee
bugün bi tembellik var üstümde iş yapasım gelmiyorr
tam iş yapayım diyee kalktım kızımla oynamaya daldıkk
ondan sonra meyvesini yediridmm.şimdi uyurrr.bende yaparım inş biraz iş
yaa cok hamaratsın maşallahh
ben de domates sosu filan yapıyım dediydim ama domates 3 lira olmuş yaaa
yaw biz ne zaman geçicez orayaaaa :çok üzgünüm:
arkadaşlar bende muzu eşime yedirdim kendimde havuç yedim iyi olur hemen hamile kalırsın dediler kaynanamda çocuk öle yapılmaz siz bilmiyonuz bu işi dedi çocuk havuçla,muzla olmaz yorganın altında olur dedi tavsiye ederim kaynanamın bi bildigi vardır nede olsa 4 çocugu varkaydirigubbakcemile3
iyi o zaman yapmıyorum bu ay kızan mızan
eğer yumurtlama günüm senin verdiğin günlere denk gelirse yaparız o zaman gelmezse beklicem ama ben bu beslenme şekline devam edicem zatten her gün yapılması gereken şeyleri her gün uygulayamadım aksadı hayırlısı bakalım yumurtlama zamanıma göre yine bilgi veririm ben
merhaba arkadaşlar,keçi boynuzu kürünü yaptım içirdim sabah adama.açtı telefon bağırıp çağırıyo.midesini bozmuş yok şimdi kusacakmış akşama bana ondan 1 kova içirecekmiş falan filan.mide bozarmı hiç ya zaten zor içirdim.bende gece bitarafın açıkta kalmıştır üşümüşündür ondan bozmuşundur mideyi dedim.kıyamet koptu akşam görüşecez diyo.yapmıyom ulan istemiyom ben oğlan diyo.zaten evede sığamayız boşver kalabalık olmayalım diyo.sırf beni kızdırmak için yapıyo biliyorum,yoksa biliyorum onunda istediğini.neyse gelsin bakalım kararlıyım içirecem akşamda.:lepi:
canım biliyom bende baktım tadına.bizim adamınki istemem yan cebime koy hesabı.Anladınmı canım? bişey olduğu yok sallıyodur o.içinden çok istiyo oğlan ama itiraf edemiyo pek sadece çocuk istiyom farketmez diyo.oğlan olur belki şunu şunu yapalım diyorum hem dediklerimi yapıyo hem söyleniyo.S.... suyu bile bulmuş almış getirmiş eve getirdi yine söyleniyo beni nelerle uğraştırıyon diyo sanki ben ona su taşı dedim sadece suyu değiştirecez şunu şunu içmemiz lazım dedim.Bak nasılda yapıyo ama bide söylenmese.off.kaydirigubbakcemile3
bak şimdi acayip gaza geldim ama dükkan kapalı ... hele şu ovulasyonlarıda alayım inş. :Saruboceq: ikiz kızıyım Rabbim bi de hayırlı sağlıklı ikiz evlat verirse daha ne ister insandaha dur bismillaah siftah bile yapmadın bacım
senden ümitliyim tez zamanda ablalarını sollayıp üst sınıfa gececen:))
ewet cnm ya allah raz olsun ıyıdır benım cok ıstedıgımı bılıyo bıde o yuzden amın cnm amın ınssss sanada herkese ınan esım ıcın daha cok ıstıyom bı bayram namazında yalnız gıdıyo onun emsallerı ogluyla gıdınce böle aglayasım gelıyo ahan sımdıde doldu gozlerım rabbım buyuk ınss o sevgıyı duyguyu tatırır bızesenin eşin aynen benim eşime benziyor gamzeeee
cok mülayimlerr.ne desek yapıyorlar
zaten yüzüde, kalbide cok temiz eşinin kardeşim olsun.inşallahh ona erkek bi evlat verir Rabbim
cnm eczanede sıgıl ılacı var al dok ustune hemen krutuyo bendede cıkmıstı o gecırdıkızlar elimde 3 tane siğil çıktı ne yapmam gerektiğini bilen varmı
bugün (em ebrumuuu emran fe inna mübrimuun) ayetini okudum 10 ar kez etrafını tükenmez kalemle çizdim
1 er kez de taha suresi 105,106,107. ayetleri okudum
Allah'ın izniyle geçecek ama bi usulü filan varmı acaba bunları okumanın
bi tuza kuru bi dala okunması gibi mesela
ay sen çok yaşa emiii benii güldürdünnnnnnnnnnnn
ben adamaa 3 kavanoz sadece pekmez içirmiştimm yok sa benimkide içmezz
kızlar elimde 3 tane siğil çıktı ne yapmam gerektiğini bilen varmı
bugün (em ebrumuuu emran fe inna mübrimuun) ayetini okudum 10 ar kez etrafını tükenmez kalemle çizdim
1 er kez de taha suresi 105,106,107. ayetleri okudum
Allah'ın izniyle geçecek ama bi usulü filan varmı acaba bunları okumanın
bi tuza kuru bi dala okunması gibi mesela
yaw biz ne zaman geçicez orayaaaa :çok üzgünüm:
az kaldı sabret :smiley-cool:
]
bide bana söylüyosun yat uzan keyfine bak ama sen bilirsin tabiumudum umudum yohhhhhh giii belki bir delilik yine yaparim belii olmaz banaaasempatiksalakcinni
1.sınıf diyeceksin kız sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3 elaranın 2. yeri... kesede bebeğin yeri... die topik varya
burasıda anasınıfı hihoyyyt
gamzecim kendimden daha cok istiyorum bi oglunun olmasını inannnn
hep duamdasınnn.inanıyorum rabbim nasip edecek sanaaolumunekankayizsmile
benim favorim gamze zaten
truf
himalia
bunlardan çok ümitliyim olacak
gurbette denerse kesin zaten :CüvCüv::CüvCüv:
karabiberrrrr bide 7-8 haftalık usg resmine baksanaa cnm yaa
bebek kesenin sagına mı soluna mı yakın
ewet cnm ya allah raz olsun ıyıdır benım cok ıstedıgımı bılıyo bıde o yuzden amın cnm amın ınssss sanada herkese ınan esım ıcın daha cok ıstıyom bı bayram namazında yalnız gıdıyo onun emsallerı ogluyla gıdınce böle aglayasım gelıyo ahan sımdıde doldu gozlerım rabbım buyuk ınss o sevgıyı duyguyu tatırır bıze
gamzee biliyomusun ozaman benimde çok aklıma geliyo inanki :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?