bebek cinsiyet belirleme..

inşallah gönlündekii olurr canımm
kısmett aslındaaa sağlıklıı olsunda bebeklerimizz hiçbirşeyinn önüne geçilmiyoo

anladımm canımm tamammm
ne bilimm benimm öyle oluncaa bide kız bebekk annelerii genelliklee böyle bulduklarıı içinn kızlarııı

benim icin önemli degil fakat dedim ya kizim icin kiz esim icin erkek istiyorum ben
Rabbim ikiz versin bir kiz bir oglan herkesin gönlü olsun insallahhhhhhkaydirigubbakcemile3

bence madem niyeti bozmuşsun kızını düşün.eşinin zaten iki oğlu var.allah onlara hayırlı uzun ömürler versin.ama kızın tek kalmamsın.sen ovulasyon gününe falan bakınca erkekmi diye düşündüm.

yok kız sana bi ihtardır Allah en gecinden versin çok çok uzun ömrün olsun ama
bu işleri aksatma babında yani okey

adresleri mutlaka doğru verin yoksa paypala verdiğin adres farklı ebaya verdiğin adres farklı olmasın

eşimin elinde vardı kendiliğinden geçti
sonra bende çıktı elimde baş parmağımda cildiye uzmanına gittim yaktı yani azot oksitle dondurdu aynı yerde 3 katı büyüklüğünde çıktı
ama şimdi okuyarak geçircem bu sefer inanıyorum ki geceecek
şimdi anladım ki okumanın gücüne inanarak okumak lazım .

buğdaya okuyup gömüyolardı galiba.

komşumda tuza okumuş gömmüş
demekki salih bir niyetle ve inanarak yaptığında oluyo

kardelencim sen ne zaman düşünüyosun bebiş

kış geliyoo herşeyy ateş pahası olmaa başladı

yaw biz ne zaman geçicez orayaaaa :çok üzgünüm:

daha dur bismillaah siftah bile yapmadın bacım
senden ümitliyim tez zamanda ablalarını sollayıp üst sınıfa gececen:))

kaydirigubbakcemile3 eski toprakk nede olsaa.o ne desee dogrudurrr

cnm seni etkilemek istemem.sadece fikrimi söledimm
bioritimi tutmayanlarda var sonuctaa.kendi hislerine göre hareket et.denemek istiyorsan dene ben engel olmayım sana:)

ay sen çok yaşa emiii benii güldürdünnnnnnnnnnnn
ben adamaa 3 kavanoz sadece pekmez içirmiştimm yok sa benimkide içmezz

Canım aman benimkide aynıı,bende aydaa 1 defaaa boşalmasınaa izin veriyordumm diğer günlerr korun diyordumm
akşamm olay anında kızmazz amaa sabahh terör eserdii senn banaaa korun diyorsunn bu yüzdenn kalamıyorsunnnnn derdii
ama sonunda kaldımdaa çenesii kapandıı

Son düzenleme:
daha dur bismillaah siftah bile yapmadın bacım
senden ümitliyim tez zamanda ablalarını sollayıp üst sınıfa gececen:))
bak şimdi acayip gaza geldim ama dükkan kapalı ... hele şu ovulasyonlarıda alayım inş. :Saruboceq: ikiz kızıyım Rabbim bi de hayırlı sağlıklı ikiz evlat verirse daha ne ister insan

edit; isteyen kimseye aratmasın rabbim, kızıda erkeğide

Son düzenleme:
senin eşin aynen benim eşime benziyor gamzeeee
cok mülayimlerr.ne desek yapıyorlar
zaten yüzüde, kalbide cok temiz eşinin kardeşim olsun.inşallahh ona erkek bi evlat verir Rabbim
ewet cnm ya allah raz olsun ıyıdır benım cok ıstedıgımı bılıyo bıde o yuzden amın cnm amın ınssss sanada herkese ınan esım ıcın daha cok ıstıyom bı bayram namazında yalnız gıdıyo onun emsallerı ogluyla gıdınce böle aglayasım gelıyo ahan sımdıde doldu gozlerım rabbım buyuk ınss o sevgıyı duyguyu tatırır bıze
cnm eczanede sıgıl ılacı var al dok ustune hemen krutuyo bendede cıkmıstı o gecırdı

ay sen çok yaşa emiii benii güldürdünnnnnnnnnnnn
ben adamaa 3 kavanoz sadece pekmez içirmiştimm yok sa benimkide içmezz

ezel ınan senın bı oglun olsun cok ıstıyorum ya yoksa esın bu yedıklerınden mahvolcak benımmkı asla yemezdı hos hep erkek bızımkı bende kız kuru ıstıyorum ama 3 cocuk yapamam artık ayrıca 2 erkek ten sonra 1 kız yapıp onun haytaını mahvetmemın anlamı yok..babası en kıskancları ben erkek dıyorum ama bakıyormusunz kızlar bı suprız yapıp haftaya sıze kız dermısım olurmu olur ya bugun bı ark aynısı olmus böle duydukca ıcın bı tuhaf oluyor..

gamzecim kendimden daha cok istiyorum bi oglunun olmasını inannnn
hep duamdasınnn.inanıyorum rabbim nasip edecek sanaaolumunekankayizsmile

Benim dedem okuyoo bunuu ve kimii okuduysaa geçiyoo
arpa ve yumurtanınn beyazıylaa okuyooo
eşimm hiçç inanmazdıı seninn dedenn namaz kılmıyoo nasıll geçirecekk o derdii
amaa başka köylerden gelenlerr bilee var okutmayaaa
okuyoo sonraa o yumurtayıı kırılmayacakk biryere gömdürüyüooo içindekii arpa kurudukçaaa oda kuruyoo
neysee eşimin ensesinde 1 tane kocammmmmmmmmmm çıktııııı
dedimm illakii dedemmm okusunn yokk geçmezz falann dedii
neyse okuttuu ve 15 gün içinde küçüldüüü 1ayda yok olduu kendisii de şoktaaaaaaaaaa
önüne gelen gidene anlatmaya başladıı
genellikle doktorlar yakıyoo yada ilaçç veriyoo ama geçmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…