bebek cinsiyet belirleme..

belkide biraz yöreselde olabilirmi kızlar ?
karadenizde erkek çocuk yoksa sanki çocuğun yok gibi malesef
ayrıca büyükler hep oğlunda kalırlar kızlarda kalınmaz

onlar yine çıkarıyorlar canım yaaa

inşallah bi oğlun olur canım yaaa hayırlı sağlıklı

trufff kızın wc ye alıştımı?nasıl gidiyor egitim

alıştı canım çok şükür bi aksaklık yok
ama bugün markete gidecektik
üstünü giydirdim giderayak panik yaptı herhalde geç kalmayalım diye
biraz pırtlatmış sonra annemle hallettiler
çok şükür herkesinki bu kadar kolay olur inşallah
en çok gözümde büyüyen şeydi
tam bezden kurtulduk
7,5 ay sonra yine bezlencez

valla deden burda olsa giderdim
kimin vesilesiyle şifa geliceği belli olmaz
doktor dondurdu aynı yerde 3 katı büyüklüğünde çıktı canım yaa

gamzecim kendimden daha cok istiyorum bi oglunun olmasını inannnn
hep duamdasınnn.inanıyorum rabbim nasip edecek sanaaolumunekankayizsmile
cnm benım allah razı olsun bıtanem rabbım sanada ıkız pıpılı versın ınsssss ınan bende her duamda edıyom sıteye kople rabbım kabul etsın ınsss

kızlar ben kaçtım iyi akşamlar
asıl şimdi benim iş başlıyor yemek bulaşık ders
yarın niye kimse gelmiyor???? hepiniz yatıyomusunuz :))

iyi akşamlar arkadaşlar,hamililiğin 6. haftasında eğer karnımızda damar atması hissedersek bebek %100 erkekmiş,hemen hemen hamileliğin 40. gününe denk geliyor,oğlu olan bütün tanıdıklarım bunu yaşamış,oğlu olan arkadaşlar sizde damar atması gibi birşey hissettinizmi?Birde yumurta testi var belki daha önce duymuşsunuzdur,saçma gelebilir ama,katı kıvamda haşlanmış yumurtayı ip yardımıyla ortasından kesiyoruz,eğer yumurtanın sarı bölümü düm düz ve hiçbir çukurluk yoksa erkek,ortasında minik bir çukurluk oluşmuşsa kız oluyor,hamileler denesin,ben denedim kız çıktı yani doğru çıktı..

hoşbuldum elara hanım tşk..

ben 33 yaşındayım 35 olmadan olsun istiyorum..fakat burda çok fazla yöntemler okudum açıkcası aklım karıştı..bilmediğim ne kadarda çok şeyler varmış.bu arada kendimi ekim ayına hazırlamıştım.ayın başları regli günlerim ondan sonrada korunmayacaktım.ama zamanlama çok önemliymiş.şu anda aklım karışyı iyice.sizce ne yapmalıyım bir akıl verin .ekim ayında deneyeyimmi???bu ayın 2 sinde regli olacağım.

selam arkadaşlar nasılsınız bakalım....ben çççoookk yorucu bi haftayı geride bıraktım.daha adet olmadım.çok heyecanlıyım.geçen ay adet olduğumda sinirimden ağladım.hamile kalamadığıma değil,o kadar şeyi tekrara deneyeceğim ve diete devam edeceğim için.sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…