bebek cinsiyet belirleme..

dr erkek dedi ama 100 de 100 dedi genede inanamıyorum yanılabilirlerimi arkadaşlar bilgisi olan yazsın kafayı yiyorum inanıın

Elara sen bana bu yöntemleri göndermiycen sanırım.
müsait olunca dedin ama hep kulak arkası ediyon beni.
Gönder bak vallaha uyguluycam bu sefer.

liza nasılda biliyorsun sana göndermeme sebebimii:)
sen yöntemlere inanmıyorsun ve uygulamak gibi bi niyetin yoktu
sırf meraktan istedin benden yöntemlerii
o nedenle sana göndermedimm evett

gercekten yöntemlere mantıkenn inanann ve uygulamak isteyen arkadaşlara her konuda yardımcı olmaya calışıyorum
seni kulak arkası etmemin nedeni bu.samimi gelmedii yöntem istemenn banaa
madem uygulayacan ,mantıklı diyorsan yollayımm?

az önce adet oldum
yani kan testi doğruymuş.
ben bu ay mutlaka yöntem uygulayacam
lütfen gönder elara
bu ay kalma şansım daha fazla çünkü

aa bende onu merak ediyordummm
siz facedemi görüştünüz gamzecim
nasılmış,bulantıları varmıymışş hallaaa
doktoraa ne zman gidecekmişşş

Son düzenleyen: Moderatör:
hatta pipi resimini bile verdi genede o kadar inanılmaz korkuom yanlışlık olurmu die ya erkek bebeklerde varmı tecrübeli göbk deligi ne tarafa bakoıo aşagımı yukaırmı bilen varmı

hatta pipi resimini bile verdi genede o kadar inanılmaz korkuom yanlışlık olurmu die ya erkek bebeklerde varmı tecrübeli göbk deligi ne tarafa bakoıo aşagımı yukaırmı bilen varmı

cnm senkac aylıksın yukarı bakması gerekıyomus guya gobek delıgının dr pıpısının resmınıde verınce neden bu kadar endıse edıyosun yhu:)))))))))SENIN ILKMI VARMI BASKA COCUGUN NASIL HAMI SKALDIM YUM GUNU FELAN TEK ILISKI MESELA ?????

Son düzenleme:
selam bacılarım bebekleriniz emerken süt kaç ay korumuştu kaçıncı ayda adet gördünüz ben daha olmadım bi doktora gitsemmi ne dersiniz hastalık falan olurmu yaaa bi fikir veriiiiin elaraaaaaaaaaaaaa koş kııız

vallaa benim eşim asker adetimden 14 gün saydım 14 gün eşim geldi böle erkek oluo diolar hakikatten ölemiş ve hiç kusmadım hiç hamile degildim sanki 5 aylık oldum hala sanki degilim ne aşerme ne kusma inan kızzzda öldüm kusa kusa

cnm ben 7 aylıkken dr gıtmıstım olması ıcın ılac verdı oldum ondan sonrada devamlı oldum ısetersen gıt bence cunku bana demıstıkı hormanların dengesı bozuldugundan olmuyo yoksa emzırıyorumda olmuyo dıye bırsey yok dedı

adetlerın duzenlımı pekı cnm 28 gunde oluyosun o zaman 14 gun olduysa tek ılıskı MI pekı baska yaptıgın seyler varsa paylasırsan sevınırız cnm

Son düzenleme:
canım adet oldum 14 gün gecti eşim o zmaan geld,im yani 26 mayıs sat eşim haziranın 8 de geldi zaten asker yoktu ve 5 gün kaldı hamile kalmışım ne kustum ne aşerdim kızımda kusa kusa ölmüştüm sanki hamile degilim inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…