- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.001
canım adet oldum 14 gün gecti eşim o zmaan geld,im yani 26 mayıs sat eşim haziranın 8 de geldi zaten asker yoktu ve 5 gün kaldı hamile kalmışım ne kustum ne aşerdim kızımda kusa kusa ölmüştüm sanki hamile degilim inan
inş size hep dua edecem biz isteriz yüce rabbbbimizden o veriri veya vermez merhametine kalmış ama hep dua edip istemeliyiz dua edin vereyim buyurmuş demi cok itedim korkarak yaptım 3 cü sezeryanım rabbime güvendim cok şükğr ayrıca erkekte göbek deligi yere bakıo benim diger oglandada yere bakıodu yukarı degil
hım tmm cnm rabbım gonlune gore vermıs ne guzeladetlerim düzenli ve asla şaşamaz günü gününe ayın 5 dedimi ben adet görürüm başka sorusu olan var ya yazayıp yardımcı oluyosam ne mutlu bana
selam bacılarım bebekleriniz emerken süt kaç ay korumuştu kaçıncı ayda adet gördünüz ben daha olmadım bi doktora gitsemmi ne dersiniz hastalık falan olurmu yaaa bi fikir veriiiiin elaraaaaaaaaaaaaa koş kııız
FHNA arkadaşım bak bana ...hiç kendini üzme...heh şimdi sen 'sana konuşması kolay oturduğun yerden,kafamda bir sürü şey var.Hani dualarım,namazlarım,o ne der,bu ne yapar,ya benim hayallerim.'haklısın ...Benim dindar bi yönüm yoktur,şimdi yalan söylemiyim ama eşim iyi bilir bu işleri.Ben mesleğime atanmak için beklerken(ki çook yüksek puanla atanmayı bekliyodum.)Allahım affetsin bi keresinde resmen isyana varan şeyler söyledim.Töbe töbe)Eşim bana telkinler verdi.Sabırdan sonra mutlaka ödülünü alırsın dedi.Üzülm,Rabbimiz seni çok seviyo ,sen onun kulusun.Seni hiç heba eder mi dedi....Neyse ..sonra süpriz bi atama oldu.yine doğuda bi yere atandım.ama o kadar mutlu günlerim geçti ki.o kadar rahat bi yere düştüm ki...o vakit Rabbim hikmetini bizim anlamamız için srların bize açık olması gerekirmiş dedim.Bunun içinde zaman geçmesi gerekiyor.
bende Allahın izniyle hamileyim,benim de kızım var.inan dün gece hep bebek odalarına,bebiş kıyafetlerine baktım.bakarkende hep düşündüm,mavimi olacak yeni bebeğimin odası,pembe mi....Mavi ,mavi ,mavi dedim içimden hep....Ama yatarken içimden hayırlı evlat olcaksa ver Allahım.Hayırsız erkek evladı ne ediiim dedim.
Cnm seni tanımıyorum ama sana sıkıca sarılıyorum uzaktan.....güzel yanaklarından da kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar
dün ikili test sonucumu göstereyim diye doktora gittim. bchg değerim 33,5. doktor risk düşük ama sıfır diyemem dedi. bilmiyorum ben amniyosentez yaptırma taraftarıyım. yaş faktörü var malum 35 im.
bakalım bir doktora daha gitmeyi ve ultrasonda tekrar bir incelemeden geçmeyi düşünüyorum. eğer bir sorun çıkmazsa tekrar düşüneceğim. Allahım herkese sağlıklı versin inşallah.
bu arada cinsiyet konusunu konuştuk. genital organ uzunluğu 2,5 mm. nin üzeri olursa erkektir dedim ben size dedi. sizinki 2,3 mm yani henüz belli değil. %50-%50 dedi. düşündük de adam bize erkek demedi gerçekten :). sadece bu bilgiyi verdi. biz erkek olduğu sonucunu çıkardık. ve buna inandık üstelik de çevremizdeki herkese erkekmiş diye haber verdik onları da inandırdıksempatiksalakcinni
şimdilik cinsiyet konusunu rafa kaldırıyorum allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. ha bu saatten sonra kız ise cidden allahım bize güzel bir süpriz hazırlamış diyeceğim. özellikle de eşim çok sevinecek. ama erkekse de ki alışmıştım küçük Ali'min geleceğine hiç de üzülmem. Bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?