bebek cinsiyet belirleme..

hımm cnm rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınssssssss darısı bızım basımızaaaaaa bızede dua et

canım adetten cıkınca durmadan ilişki kız oluyo biliyom yumurtan catladıgına olursa erkek ve benim vucut ısım artmiştı eşim geldiginde anladım yumurtamın şiştiginibiz bililnçli yapmadık öle izin alabildi hemde olmuyodu cocugumuz o kadar ugraştık geldi 5 günde olduy ve innaılma z bi şey eşim 8 de geldi ve 18 de
beta hcg 21.47 cıktı adetime 10 gün kala betada cıktı şaşırmıiştım yaf

inş size hep dua edecem biz isteriz yüce rabbbbimizden o veriri veya vermez merhametine kalmış ama hep dua edip istemeliyiz dua edin vereyim buyurmuş demi cok itedim korkarak yaptım 3 cü sezeryanım rabbime güvendim cok şükğr ayrıca erkekte göbek deligi yere bakıo benim diger oglandada yere bakıodu yukarı degil

kız senın kac tane var ılk erkek oluyo sanmıstım zaten erkek varmısya bcm

adetlerim düzenli ve asla şaşamaz günü gününe ayın 5 dedimi ben adet görürüm başka sorusu olan var ya yazayıp yardımcı oluyosam ne mutlu bana

bacım benim bir kız bir erkek ikinci evliligim ve ilk eşinden 2 kızı var eşimin eşimde tek erkek babasıda tek erkek ve benim son sezeryan hakkım dururmum vahimdi yane cok şükür rabbime allah olmayana versin

şu göbek deligi hurafe gercek degil benim diger oglandada aşagı bakıoduama kusma genel olmasada sanırım kız cocugunun hormonu ilgili anne cok kusuyo genelde böle gördüm mide problemi olmayanlar için gecerli tabi

MATEMATIK arkadasım hayırlı ugurlu olsun ALLAH gonlundekını kucagına versın saglıkla hayırla ınsallah

FHNA arkadasım nolur uzmemeye calıs kendını RABBIM yardımcın olsun ınsallah tesbıh cek bos vakıtlerınde RABBIM korusun bu kadar dusunup uzuldukce baska sorunlar cıkar mazallah
bak ben 36 yasındayım aranızda en yaslıyım 3 tane nurtopu gıbı kızım var ben sonuncunun kız oldugunu ogrendıgımde bozuldum uzuldum ama toparlandım hatta sonuna kadar bekledım belkı erkk olur dıye neyse dogdu geldı gectı dogumdan sonra bı depresyona gırdım bana bırsey olursa evlatlarım nolcak ortada kalcak dıye dusun yanı kızmıs erkekmıs dıye aklına bıle gelmıyo yavrularım dıyosun sadece yuzlerıne baktıkca aglıyodum yavrularım benım herbırının yuzu gunes gıbı ınsanın ıcını huzur kaplıyo baktıkca ama ıste uzul uzul kendıme ettım edecegımı bak troıd hastasıyım nodul sahıbı oldum cok sukur bıyopsılerım temız cıktı sılkelenıp kendıne gel arkadasım bak ben 4 cuyu dusunuyorum sıkma canını hersey olacagına varır RABBIM senınde gonlundekını kucagına versın ınsallah

slm cnm benim kıızm 7 aylıkk ben emziririkenilişkide kaza oldu hemen ertesi gün hapı kullandım 2 gün sonra adet oldum ve devam etti o ilaç adetimi tetikledi sanırım dr.uma gitmiştim ben adet olmak istiyorum şişkinlik var diye sölemiştim ilişki sonrası ilaçı kullandığımı o adetini getiriri getirmzse bi ilaç vermişti kullan diye ilaça gerek kalmadı
ablam 8 ay adet olmadı eltimde 7 ay olmamış adet olmayınca cok kötü ya stres şişlik dr luk olduğunu sanmıyorum ama dr ilaç verebilir adetinin başlaması için kaç aylık bebeğin?

MATEMATİK, tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşlha.s

hazek ve semaöğretmen güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ve diğer arkadaşlarada...eşim gitti bu sabaha karşı.:gitme:
hadi gari sizde hamiş kalın artık..anca beraber kanca beraber...yalnız kalmayayım.

annemlere söylemiycem daha,2 ay felan olsun....etrfımda kilerede söylemiycem.Aslında cinsiyetini öğrenince söyliyim falan gibi düşünceler geçiyo aklımdan.da 4 aylıkolsun,cinsiyeti belli olsun diorum.İmalı bi şekilde erkek olsa bari diyenlere:zaten erkek ,hhhhıııhhh demek istiyorum...boshayallersmile

FHNA arkadaşım bak bana ...hiç kendini üzme...heh şimdi sen 'sana konuşması kolay oturduğun yerden,kafamda bir sürü şey var.Hani dualarım,namazlarım,o ne der,bu ne yapar,ya benim hayallerim.'haklısın ...Benim dindar bi yönüm yoktur,şimdi yalan söylemiyim ama eşim iyi bilir bu işleri.Ben mesleğime atanmak için beklerken(ki çook yüksek puanla atanmayı bekliyodum.)Allahım affetsin bi keresinde resmen isyana varan şeyler söyledim.Töbe töbe)Eşim bana telkinler verdi.Sabırdan sonra mutlaka ödülünü alırsın dedi.Üzülm,Rabbimiz seni çok seviyo ,sen onun kulusun.Seni hiç heba eder mi dedi....Neyse ..sonra süpriz bi atama oldu.yine doğuda bi yere atandım.ama o kadar mutlu günlerim geçti ki.o kadar rahat bi yere düştüm ki...o vakit Rabbim hikmetini bizim anlamamız için srların bize açık olması gerekirmiş dedim.Bunun içinde zaman geçmesi gerekiyor.

bende Allahın izniyle hamileyim,benim de kızım var.inan dün gece hep bebek odalarına,bebiş kıyafetlerine baktım.bakarkende hep düşündüm,mavimi olacak yeni bebeğimin odası,pembe mi....Mavi ,mavi ,mavi dedim içimden hep....Ama yatarken içimden hayırlı evlat olcaksa ver Allahım.Hayırsız erkek evladı ne ediiim dedim.

Cnm seni tanımıyorum ama sana sıkıca sarılıyorum uzaktan.....güzel yanaklarından da kocaman öpüyorummmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
dün ikili test sonucumu göstereyim diye doktora gittim. bchg değerim 33,5. doktor risk düşük ama sıfır diyemem dedi. bilmiyorum ben amniyosentez yaptırma taraftarıyım. yaş faktörü var malum 35 im.
bakalım bir doktora daha gitmeyi ve ultrasonda tekrar bir incelemeden geçmeyi düşünüyorum. eğer bir sorun çıkmazsa tekrar düşüneceğim. Allahım herkese sağlıklı versin inşallah.
bu arada cinsiyet konusunu konuştuk. genital organ uzunluğu 2,5 mm. nin üzeri olursa erkektir dedim ben size dedi. sizinki 2,3 mm yani henüz belli değil. %50-%50 dedi. düşündük de adam bize erkek demedi gerçekten :). sadece bu bilgiyi verdi. biz erkek olduğu sonucunu çıkardık. ve buna inandık üstelik de çevremizdeki herkese erkekmiş diye haber verdik onları da inandırdıksempatiksalakcinni
şimdilik cinsiyet konusunu rafa kaldırıyorum allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. ha bu saatten sonra kız ise cidden allahım bize güzel bir süpriz hazırlamış diyeceğim. özellikle de eşim çok sevinecek. ama erkekse de ki alışmıştım küçük Ali'min geleceğine hiç de üzülmem. Bakalım hayırlısı.

çok sağolun ben geçen sene kpss kursuna gittim hfta arası işe hafta sonu kpss kursuna.
tam sınava girecem eşimin abisi öldü taziyeden sınava gittim o kafayla.istediğim puanıda alamadım belki 3.4.atamaya olur yani anlayacağın oda olmadı.üzüldüm ama bir oğlum olması isteği daha ağır basıyordu.oda olmadı yani üst üste olumsuzluklar canımı çok sıktı.
tavsiyelerin için sağol.allahın izniyle toparlanırım inşallah.

elaracım bu arada benim usg de sağda ama erkek diye yazmıştın ya diğer topiğe onu da sil bence. belli değil daha. yanıltmasın diğer arkadaşları da.

gerçektende hayırlısı canım sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun inşaAllah anneciğine babacığına hayırlı evlat olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…