- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.801
tesekkur ederım RABBIM cumlemızın evlatlarını bagıslasın anasına babasına
oburlerınde hıcbır yol denemedım
zaten benım buyontemlerın hıcbırınden haberım yoktu 3 cu kızım da guya korunuyoduk anlamadım bıle nasıl hamıle oldugumu
bu arada ben tıroıd hastasıyım daha dogrusu 3 cuye hamıle ıken cıktı ortaya tıroıd hastalıgım
onceden sat tarıhı tutmuyodum ama sımdı tutuyorum arkadasım son dotr ayın kı
7 mart 31 mart 25 nısan 21 mayıs umıtsız vakayım galıba opuyorumnanaktan yumurlama mıda
yani bir 24 gunde bir 26 yaa canim kasiklarin batar akintin cogalir 13-14 gunleri dinle kendini bak bakalimtesekkur ederım RABBIM cumlemızın evlatlarını bagıslasın anasına babasına
oburlerınde hıcbır yol denemedım
zaten benım buyontemlerın hıcbırınden haberım yoktu 3 cu kızım da guya korunuyoduk anlamadım bıle nasıl hamıle oldugumu
bu arada ben tıroıd hastasıyım daha dogrusu 3 cuye hamıle ıken cıktı ortaya tıroıd hastalıgım
onceden sat tarıhı tutmuyodum ama sımdı tutuyorum arkadasım son dotr ayın kı
7 mart 31 mart 25 nısan 21 mayıs umıtsız vakayım galıba opuyorumnanaktan yumurlama mıda
yumurtlama gunumu anlamıyorum bılemıyorum acıkcası dr gıdıp boyle bırseyı nasıl soyleyecegımıde bılemıyorum onun ıcın catlatma ıgnesıne sıcak bakmıyorum sureklı dua edıyorurm RABBIM buyuktur gorur kullarını vardır bır hayır kızlarım canlarım benım babasıda bende delı oluyoruz ama esım ıcın bırtane daha denemek ısterım nasıp olursa ınsallah RABBIM verdıklerınede vermedıklerınede sukurler olsun
çok güzel yazmışsın gurbet . ben de kenzül ars diye bir dua var . bende her gece bu duayı okuyup allahımdan hayırlı ve sağlıklı erkek evlat diliyorum . rabbim dualarımızı kabul etsin.
yani bir 24 gunde bir 26 yaa canim kasiklarin batar akintin cogalir 13-14 gunleri dinle kendini bak bakalim
merhaba canım rus takvimine baktım aboyka çıktı onun tam olarak cevirisini hatırlayamıyorum..
a.s.
reglı oldugum gunden ıtıbaren sayacagım dımı arkadsım
farketmedim bacım bu aralar plansızlığın şokunu yaşıyorumda :)nısandakar arkadasım daha once yazdım ama gormedım sanırım hayırlı ugurlu saglıklı bır oglusun olsuna.s.
amin inşallah.erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Allaimm insaalllaaaaaaahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nısandakarcım arkadasım cok saol canım benım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?