bebek cinsiyet belirleme..

tesekkur ederım RABBIM cumlemızın evlatlarını bagıslasın anasına babasına
oburlerınde hıcbır yol denemedım
zaten benım buyontemlerın hıcbırınden haberım yoktu 3 cu kızım da guya korunuyoduk anlamadım bıle nasıl hamıle oldugumu
bu arada ben tıroıd hastasıyım daha dogrusu 3 cuye hamıle ıken cıktı ortaya tıroıd hastalıgım
onceden sat tarıhı tutmuyodum ama sımdı tutuyorum arkadasım son dotr ayın kı
7 mart 31 mart 25 nısan 21 mayıs umıtsız vakayım galıba opuyorumnanaktan yumurlama mıda

yumurtlama gunumu anlamıyorum bılemıyorum acıkcası dr gıdıp boyle bırseyı nasıl soyleyecegımıde bılemıyorum onun ıcın catlatma ıgnesıne sıcak bakmıyorum sureklı dua edıyorurm RABBIM buyuktur gorur kullarını vardır bır hayır kızlarım canlarım benım babasıda bende delı oluyoruz ama esım ıcın bırtane daha denemek ısterım nasıp olursa ınsallah RABBIM verdıklerınede vermedıklerınede sukurler olsun

aynen cnm bende hıcbırını bılmıyodum 3.de demen gıbbı bızde aynı korunurken kaldım ıste sımdı bunları duyunca ah cekıyoruz ama 4.cude ıns denerız cnm ve olur rabbım buyuk

yani bir 24 gunde bir 26 yaa canim kasiklarin batar akintin cogalir 13-14 gunleri dinle kendini bak bakalim

ewet cnm onlar olmassa hele hıc yasanmaz rabbım olmayan herkese nasıp etsın heralde can cıger onlar verdıklerıne hamdolsun cnm ewet ama yum.gununu yapan bır suru dr varya yaptır bence yada o gulen yuzlu ovulosyan testınden al cnm sebeblere yapısmak lazım cunku

Son düzenleme:
nerede bu millet nerede bu millet gacilar benim kiz kudurdu valla bebk yap deyip beni pisikolojik sikintiya sokuyor yawwwwwww

ablacım yap bı tane daha ya senınkıler buyumus nasılsa o kı kızında ıstıyo ıns ona cok ıyı bır kızkardes gelır garıbım tek kalmasın bı kızkardes cok ıyı benım yok hala ezıklıgını yasarım ıns hayırlı saglıklı bır evlat olur

a.s.

reglı oldugum gunden ıtıbaren sayacagım dımı arkadsım

hazek bacım sen bir gün bir kadın doğumcuya git sıradan bir kontrole gi,dermiş gibi. sonra
--3 kızım var 4. yü de düşünüyoruz ama 1 tane de erkek çocuğumuz olurmu ki diye 4. sü de kız olsa hiç sorun değil ama dr bey bir arkadaşım yumurtlama takibi ve diyetle kız çocuğu istemiş.

erkek çocuk için de var mı böyle bir diyet. siz yum urtlama takibi yapıyormusunuz de.

bakalım ne diyecek

nısandakar arkadasım daha once yazdım ama gormedım sanırım hayırlı ugurlu saglıklı bır oglusun olsuna.s.
farketmedim bacım bu aralar plansızlığın şokunu yaşıyorumda :)

bu gün benin kasıklarım da sancı oldu memleketteki dr umu aradım neden olabilir falan diye konuştuktan sonra cinsiyet konusuna dalıverdim. azmettim bacım bari sizin için öğreneyim birşeyler diye.

gelince konuşuruz zaten senin için artık geç kaldık artık zamanı gelince öğreniriz birlikte bebeğinin cinsiyetini. dedi

sonra 1-2 yöntem var cinsiyetle ilgili ama garanti değil zaten diğer bilimsel yöntemleri uygulamamız da yasak ama diyet ve yumurta takibi var %60 başarı şansı var istenilen cinsiyette ancak %40 da yanılma payı var, gelince anlatırım ben sana meraklı kardeşim-- dedi bir iki hoş beş ettik eşimi sordu oralar nasıl güvendemisiniz diye sordu, birbirinize orada sahip çıkın dedi.

zaten iyi ve ilgili biri. en azından şu diyet ve yumurta takibini aldım ağzından, oraya gidince de hamile kalmadan önce erkeğin ve kadının kullanması gereken ilaçlar var mı diye soracağım. size haber vereceğim.

erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Allaimm insaalllaaaaaaahhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin inşallah.

aman istediğiniz tarihte hamile kalmak istiyorsanız eşiniz korunsun yoksa benim gibi şaşırıp kalırsınız --ya ama diyet, kan yenileme yumurta takibi yapacaktık biz daha diye

nısandakrcım cnm hayırlı olsun ıns bı oglusun olur cnm rabbım gonlundekı muradı versım hazekecım senbenden once yaparsın cnm sen yap da banada cesaret olsun ıns ıyıı dr bulursunda oglusumuz olur cnm ınsssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…