bebek cinsiyet belirleme..

gerçektende hayırlısı canım sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun inşaAllah anneciğine babacığına hayırlı evlat olsun...

teşekkür ederim. bir arkadaşımın bir sözü vardı 'evladın kızı erkeği olmaz, hayırlısı hayırsızı olur' çok güzel herşeyin özeti.
annemin 3 kızı var. babam erkek çocuğunu çok istedi. hatta evde tartışma konusu oldu bu defalarca. özellikle kardeşim doğduğunda annem çok üzülmüştü. kızı olduğu için değil etrafın lafı sözü ağır geliyordu. ama şimdi diyor ki ben kızlarımı 1000 tane erkek evlada değişmem. bir erkek evladından isteyebileceği herşeyi biz ona verdik veriyoruz. annem ne isterse bize söylemesi yeter. usta mı bulunacak babam pek bilmez o işleri, biz hemen buluruz. tatile mi gidilecek hemen ayarlarız. alışverie mi gidecek biz yanındayız. ne isterse işte.
şimdi çok memnun kızlarının olmasından. babam da hatta :)
ben şunu görüyorum arkadaşlar. etrafın saçma sapan yorumları olmasa anneler için kız erkek çok farketmez. tabi ki gönül farklı olmasını ister ama anneler için evladının sağlıklı olması önemlidir. insanların acımasızca yorumları üzüyor bence.

aslında sadece cinsiyet olayı da değil zaman zaman şikayetçi olduğumuz halde biz bile yapıyoruzdur
bekar isen nişanlı isen eee evlilik ne zaman.. evlenirsin 6 ay sonra en fazla 1 yıl sonra etrafında kim var kim yok hepsi bebek die bunaltmaya başlar 1ini doğur 2. ne zaman oğlun olsun sünnet ne zaman
ben 2 yıllık evliyim bana kalsa ben 1 yıl daha bekleyebilirim ama bize kalmıyor malesef 1-2 ay daha sarkıtırsam millet kısır damgası vurabilir .. ne acıdır yapacağın çocuğun bile zamanına kendin karar veremiyosun hep bi baskı altında olma hali o sebeptendir iyiki burayı buldum .. bu ara hayatımdan bi sürü insanı eledim boş lakırdılara tahammülüm kalmadı..

eşimle flört dönemindeyken birden şartlar öyle gerektirdi ve 15 gün içinde evlendik. kayınvalidemin komşuları demişler ki, kesin bişey var, kız hamile oldu herhalde apar topar düğün yaptılar :)))
sonrasında biz bebek düşünmedik uzunca bir süre. evlendikten 5 yıl sonra oğlum doğdu. aynı komşular bu süre zarfında gelinin çocuğu olmuyor demek ki diye konuştular. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böyle bizim insanımız....

bu durumla ilgili nasrettin hocanın harika bir fıkrası vardır ya.. tamda bizi anlatır hani eşeğe çocuğu bindirir millet; koca adam yürüyor ufacık velet eşek tepesinde .. hoca bunları duyunca çocuğu indirir kendi biner bu sefer ''ufacık çocuk yürüyor kazık kadar herif eşekte gidiyor'' hoca yine bunları duyunca ikiside biner yine millet ''yuhh utanmazlar ikisi birden binmişler hayvanı öldürecekler'' hoca duyunca ikiside iner ee millet rahat durur mu '' sırnaşık şey kendileri yürüyor eşek boş boş yanlarında'' en güzeli lafa söze takılmamak ama o da kolay değil

EWET CNM COK TAKILIYORUZ HEMDE HELE BEN KENDI ACIMDAN ESIM COK KIZAR BENDEN BASKA BIRININ LAFINI DUSUNME NOLUR DIYE AMA ELIMDE DEGILklava:

kızlar size küçük bi tavsiye sipariş vereceğiniz zaman elinizde ise kesinlikle kargoda fillo kargoyla çalışmayın.. böyle rezil, ciddiyetsiz, sistemsiz bi firma daha olmaz sanıyorum.. siparişim ankaradan gelecek dün bana en yakın şubelerinin ellerindeydi .. bugün saat 10,30 hala bana ulaştırmadılar .. bu ilk değil adama cinnet geçirtirler ..klava: en iyisi yurt içi

kızım 6 aylıkken regli oldumm
senin kızın kac aylık ki?
1 sene regli olmayanlar varr.seni rahatsız ediyorsa gidebilirisn doktoraa

delikafadulden süperr olurrrrr
bencede kimseye söleme .cinsiyeti belli olunca direkt oglum olacak dersin:))
eşinde gitmiş Allah kavuştursunnn

aaa cok iyiii.sende hemenn erkek diyee kalktın ayaga:)
neysee inşallahh umdugun gibi olurrr
ne zmaan gitcen doktora cinsiyet için?
amniyosentes yaptırmanı tavsiye etmiyorumm
azda olsa risk her kadında cıkıyor zatennn
yaşdan dolayı amniyosentez yapıyor doktorlar geneldee

elaracım bu arada benim usg de sağda ama erkek diye yazmıştın ya diğer topiğe onu da sil bence. belli değil daha. yanıltmasın diğer arkadaşları da.

tmm boş bırakayım cinsiyetii

vereliniortak yaşın küçük ama düşüncelerinn gayett olgunnn

kaydirigubbakcemile3 komik ya.cahil insanlarla ugraşmak zorr

kaydirigubbakcemile3 evettt cukk oturduuuu bu fıkraaa
ben cevremdekileri takan biri degilimdir.onlar imalı bişi söledikelrinde öle bi laf ederimki eşekten düşmüş karpuza dönerler,sölediklerine pişman olurlarr
ben lafımı cekmemmm gerekene hakettigi gibi cvp veririm
gereksiz laflarıyla sizi tahrik edenlerin agzının payını verinnkötükedihüso

Guanydın hatunlar nasılsınız?????bugun okullar tatıl ıst da kahvaltı ettık anca geldım

aa niye okullar tatill
bende gec uyandımm bugünn kızıma kahvaltı yaptırdımm.bende yapcam birazdan

gunaydın cnm sen nerdeydın yoksa caktırmadan hamısmısın bu aralar ne:))))))))))))))GEC GELMELER GECE GIRMEMELER PEK...SUPHE ISARETI YANIIIIII:)))))))))))))

hahahah agzından yel alsın gızzzz:))
bugünlerde yogunummm cnm.ondan böleyimmm

cnm ıstanbulun kurtulusu bugun o yuzden tatıl

benim bugün adetimin 14. günü hala yumurtlamadım ben ya acaba ovülasyon teslerindemi bişey var

kızlar hepinize yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı tüm dilek ve dualarınızın kabul olduğu r gün diliyorum.

canım arkadaşım bendede yumurtlama problemi vardı idrarla yapılan testlerden aldım aylarca onunla yumurtlamayı yakalayıp tutturmak çok zor çünkü içerisinde 5 tane oluyor kısıtlı yani:1no2: 1 ay kistim olduğu açığa çıktı 3 ayım öyle geçti ovulasyon kitleri doktor takibi derken hiç birinden memnun kalmadım derken bende nisandan beri deneme yapanlardanım açıkcası kızlar.temmuzda bonie family aldım şu tükürükle yumurtlama günü belirleyen aletten ve bu ay eylülün 14 ünde regl oldum 20 sinde bitti ve ben 23 ünde yumurtladım ağustosta ise adetime 7 gün varken yumurtladım.yani bazan benim gibi düzensiz ve dengesiz yumurtluyorsanız kesinlikle idrarla yapılan ovulasyon kitlerine onca para vermeyin derim günde istediğiniz defa bonie family kullanabiliyorsunuz.netten getirttim ve taksit yaptırdım karta 230 tl bonie family.yani bende bu ayın 23 ünde deneme yaptım beklemedeyim hani kesin oğlunuz olur demiyorum kimin garantisi varki?ama yumurtlama zamanını net bir şekilde görüyorsunuz bu aletle kullanan birisi olarak tavsiye ediyorum kesinlikle ilgilenenlere:lepi:

hayırlısı canım yaaa Allaha bırakıyorum artık.
yaşım 35 olduğu için amniyosentez düşündüm aslında. ama bir doktora daha gidip kendimi biraz daha rahatlatayım diyorum inşallah tabi. bir de o doktorun fikrini alayım. şimdiki doktorum gerek olmadığını söyledi. cuma günü gideyim diyorum. 14. haftada olucam usg ye göre. ikili testimin son haftası zaten. hem cinsiyette netleşmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…