- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.021
gerçektende hayırlısı canım sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun inşaAllah anneciğine babacığına hayırlı evlat olsun...
bu durumla ilgili nasrettin hocanın harika bir fıkrası vardır ya.. tamda bizi anlatır hani eşeğe çocuğu bindirir millet; koca adam yürüyor ufacık velet eşek tepesinde .. hoca bunları duyunca çocuğu indirir kendi biner bu sefer ''ufacık çocuk yürüyor kazık kadar herif eşekte gidiyor'' hoca yine bunları duyunca ikiside biner yine millet ''yuhh utanmazlar ikisi birden binmişler hayvanı öldürecekler'' hoca duyunca ikiside iner ee millet rahat durur mu '' sırnaşık şey kendileri yürüyor eşek boş boş yanlarında'' en güzeli lafa söze takılmamak ama o da kolay değil
günaydınnn kızlarrr
selam bacılarım bebekleriniz emerken süt kaç ay korumuştu kaçıncı ayda adet gördünüz ben daha olmadım bi doktora gitsemmi ne dersiniz hastalık falan olurmu yaaa bi fikir veriiiiin elaraaaaaaaaaaaaa koş kııız
hazek ve semaöğretmen güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.ve diğer arkadaşlarada...eşim gitti bu sabaha karşı.:gitme:
hadi gari sizde hamiş kalın artık..anca beraber kanca beraber...yalnız kalmayayım.
annemlere söylemiycem daha,2 ay felan olsun....etrfımda kilerede söylemiycem.Aslında cinsiyetini öğrenince söyliyim falan gibi düşünceler geçiyo aklımdan.da 4 aylıkolsun,cinsiyeti belli olsun diorum.İmalı bi şekilde erkek olsa bari diyenlere:zaten erkek ,hhhhıııhhh demek istiyorum...boshayallersmile
günaydın arkadaşlar
dün ikili test sonucumu göstereyim diye doktora gittim. bchg değerim 33,5. doktor risk düşük ama sıfır diyemem dedi. bilmiyorum ben amniyosentez yaptırma taraftarıyım. yaş faktörü var malum 35 im.
bakalım bir doktora daha gitmeyi ve ultrasonda tekrar bir incelemeden geçmeyi düşünüyorum. eğer bir sorun çıkmazsa tekrar düşüneceğim. Allahım herkese sağlıklı versin inşallah.
bu arada cinsiyet konusunu konuştuk. genital organ uzunluğu 2,5 mm. nin üzeri olursa erkektir dedim ben size dedi. sizinki 2,3 mm yani henüz belli değil. %50-%50 dedi. düşündük de adam bize erkek demedi gerçekten :). sadece bu bilgiyi verdi. biz erkek olduğu sonucunu çıkardık. ve buna inandık üstelik de çevremizdeki herkese erkekmiş diye haber verdik onları da inandırdıksempatiksalakcinni
şimdilik cinsiyet konusunu rafa kaldırıyorum allah hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah. ha bu saatten sonra kız ise cidden allahım bize güzel bir süpriz hazırlamış diyeceğim. özellikle de eşim çok sevinecek. ama erkekse de ki alışmıştım küçük Ali'min geleceğine hiç de üzülmem. Bakalım hayırlısı.
elaracım bu arada benim usg de sağda ama erkek diye yazmıştın ya diğer topiğe onu da sil bence. belli değil daha. yanıltmasın diğer arkadaşları da.
aslında sadece cinsiyet olayı da değil zaman zaman şikayetçi olduğumuz halde biz bile yapıyoruzdur
bekar isen nişanlı isen eee evlilik ne zaman.. evlenirsin 6 ay sonra en fazla 1 yıl sonra etrafında kim var kim yok hepsi bebek die bunaltmaya başlar 1ini doğur 2. ne zaman oğlun olsun sünnet ne zaman
ben 2 yıllık evliyim bana kalsa ben 1 yıl daha bekleyebilirim ama bize kalmıyor malesef 1-2 ay daha sarkıtırsam millet kısır damgası vurabilir .. ne acıdır yapacağın çocuğun bile zamanına kendin karar veremiyosun hep bi baskı altında olma hali o sebeptendir iyiki burayı buldum .. bu ara hayatımdan bi sürü insanı eledim boş lakırdılara tahammülüm kalmadı..
eşimle flört dönemindeyken birden şartlar öyle gerektirdi ve 15 gün içinde evlendik. kayınvalidemin komşuları demişler ki, kesin bişey var, kız hamile oldu herhalde apar topar düğün yaptılar :)))
sonrasında biz bebek düşünmedik uzunca bir süre. evlendikten 5 yıl sonra oğlum doğdu. aynı komşular bu süre zarfında gelinin çocuğu olmuyor demek ki diye konuştular. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
böyle bizim insanımız....
bu durumla ilgili nasrettin hocanın harika bir fıkrası vardır ya.. tamda bizi anlatır hani eşeğe çocuğu bindirir millet; koca adam yürüyor ufacık velet eşek tepesinde .. hoca bunları duyunca çocuğu indirir kendi biner bu sefer ''ufacık çocuk yürüyor kazık kadar herif eşekte gidiyor'' hoca yine bunları duyunca ikiside biner yine millet ''yuhh utanmazlar ikisi birden binmişler hayvanı öldürecekler'' hoca duyunca ikiside iner ee millet rahat durur mu '' sırnaşık şey kendileri yürüyor eşek boş boş yanlarında'' en güzeli lafa söze takılmamak ama o da kolay değil
Guanydın hatunlar nasılsınız?????bugun okullar tatıl ıst da kahvaltı ettık anca geldım
gunaydın cnm sen nerdeydın yoksa caktırmadan hamısmısın bu aralar ne:))))))))))))))GEC GELMELER GECE GIRMEMELER PEK...SUPHE ISARETI YANIIIIII:)))))))))))))
cnm ıstanbulun kurtulusu bugun o yuzden tatılkaydirigubbakcemile3 evettt cukk oturduuuu bu fıkraaa
ben cevremdekileri takan biri degilimdir.onlar imalı bişi söledikelrinde öle bi laf ederimki eşekten düşmüş karpuza dönerler,sölediklerine pişman olurlarr
ben lafımı cekmemmm gerekene hakettigi gibi cvp veririm
gereksiz laflarıyla sizi tahrik edenlerin agzının payını verinnkötükedihüso
aa niye okullar tatill
bende gec uyandımm bugünn kızıma kahvaltı yaptırdımm.bende yapcam birazdan
hahahah agzından yel alsın gızzzz:))
bugünlerde yogunummm cnm.ondan böleyimmm
benim bugün adetimin 14. günü hala yumurtlamadım ben ya acaba ovülasyon teslerindemi bişey var
cnm ıstanbulun kurtulusu bugun o yuzden tatıl
regli döngün kac? regliden kac gün sonra test yapmaya başladın?
benim bugün adetimin 14. günü hala yumurtlamadım ben ya acaba ovülasyon teslerindemi bişey var
aaa cok iyiii.sende hemenn erkek diyee kalktın ayaga:)
neysee inşallahh umdugun gibi olurrr
ne zmaan gitcen doktora cinsiyet için?
amniyosentes yaptırmanı tavsiye etmiyorumm
azda olsa risk her kadında cıkıyor zatennn
yaşdan dolayı amniyosentez yapıyor doktorlar geneldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?