bebek cinsiyet belirleme..

eşekten düşmüş karpuz öylece düştüğü gibi kalsa sorun yokta kültürlü az da olsa bişiler bilen biri cahille hayatta baş edemez hani bi laf vardır ya ''ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır'' cahilin biri sana lambur lumbur konuşsun sen onu bi güzel boz ertesi gün sanki bi gün önce tepe taklak olan o değilmiş gibi yine şak die çıkar aynı şeyi söyler sana kaydirigubbakcemile3 hatta topicin birinde sevdiğim bi söz için ceza almıştım aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler tecrübe ile de yenerler çok doğrudur .. en temizi ucunda yalnız kalmak bile olsa temizleyebildiklerini temizleyecen zemuszemus :1rolleyes: aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun yerimseniben .. elara vallaha bunlar adamı filozof yapar ha :roflol:

bu arada kesenin şekline göre de cinsiyet tahmini yapılıyormuş ya, oğlumda kese tam yuvarlak, bu bebekte fasulye şeklinde. bu yöntem doğru değil yani.

senide ekleyimmi listeye?
senin 2 kızınmı vardı?

Kızlar ben cıkıyorum hazır cocuklarda evdeyken teyzeme gıdıcem ıslerımı bıtıreyım bıraz gezeyım opuyorum sızı a.e.o

güle gülee cnm.ii gezmelerr
bende akşammm gezcemmm arkadaşlarla.cocukarıda kocalara bırakcaz:)

gızzz abiyee kuzu gibisinnn .her şeye bi sözün varr:)))
valla cok haklısınn yazdıklarındaaaa.

ezel 29 gün ise 16-17.günler yumurtlayabilriisn

ya resmen psikolojim bozuldu benim kocişte sorup duruyor sen ne zaman yumurtlicen diye her gün kasığımda ağrı var gibi hissediyorum ama yok öyle bişey iki gündür çamaşırımda biraz sarı bi akıntı oluyor acaba iltihap falanmı oldu yoksa yumurtlama zamanımmı yaklaşıyor yoğun bir akıntı değil

gızz daha dur bismillahh yeni başladın.ne cabuk psikolojin bozulduuu
millet 1 sene ugraşıyorr böle her ayyy
sen az daha beklee..yumurtlarsın bi kac güne

elaracığım ekleyebilirsin benide tabikia.s rabbime sonsuz şükürler olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir kız evlat nasip etti bize 5,5 yaşında şu an... birde salihlerden,eli ayağı düzgün bir erkek evlat diliyoruz rabbil aleminden onun haznesi geniş. ekleyebilirsin canım benide....

elara sen bioritme matematiğin verdiği yabancı siteden mi bakıyorsun türk bir sitede de var ondan üstelik daha çabuk kolay bakılıyor ama sadece ay dönümlerini göstermiyor

canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah oğlunuzuda alırsınız kucağınıza Rabbim bizede nasip etsin ne güzel dua etmişsin çok içten amin diyorum duana canım yaa

sabahtan beri ovulasyon testi araştırıyorum . hala hangisini alacağıma karar veremedim yaa. tükrükle bakılıp ömür boyu kullanılandanmı yoksa diğerinden mi alsam acaba ?

canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah oğlunuzuda alırsınız kucağınıza Rabbim bizede nasip etsin ne güzel dua etmişsin çok içten amin diyorum duana canım yaa

canım rabbim seninde gönlündekini nasip etsin inşallah.burada yapılan duaların kabul olacağına canı gönülden inanıyorum çünkü burda herkes birbiri için tanımadan Allah rızası için dua ediyor.saf ve temiz duygularla:Saruboceq:rabbim cümle dileyenlerin gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inşallah.kız isteyene kız erkek isteyene erkek inşallah aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kardeşim bak sende birkaç gün yine dene ovulasyon testini yine pozitif sonuç çıkmazsa sakın moralini bozma.bende reglim düzenli olduğu halde tam ortada yumurtlamıyorum yani...bilmiyorumkismile

sabahtan beri ovulasyon testi araştırıyorum . hala hangisini alacağıma karar veremedim yaa. tükrükle bakılıp ömür boyu kullanılandanmı yoksa diğerinden mi alsam acaba ?

canım tükürükle olanların fiyatı çok yüksek senin ilk mi olacak bebiş aslında bende düşündüm ondan almayı biraz evvel bir arkadaşta yazdı onlar kesin gösteriyormuş hergün yapılıyor çokta pratik ama fiyat işte öyle olmasaydı bende kesin ondan alırdım

evet bugünden sonra hergün yapsam iyi olacak çok teşekkür ederim..... kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Allah bagışlasınn cnm
sanada yollayım yöntemlerii müsait oldugumda.daha önce istemiştin ama gıcıklık yapıp yollamamıştım aktif katılmadıgın için dimi?? yalnışmı hatırlıyorumm yoksaaa
herhangi bişi denedinmi bu ayki denemende

elara sen bioritme matematiğin verdiği yabancı siteden mi bakıyorsun türk bir sitede de var ondan üstelik daha çabuk kolay bakılıyor ama sadece ay dönümlerini göstermiyor

matematigin verdigi siteden bakıyorumm
diger site 2010 yılına kadarr gösteriyor

sen takviye alıp kullancaksın dimi
2 ay takviyeleri kullan ondan sonra normal ovulasyon kitiyle yumurtlamanıı belirle ilişkiye gir
tekrar hamile kalamazsan ondan sonra alırsın ömürlük olann testlerdenn.yinede sen bilirisn
kullanacagın takviyeler hamile kalmanada yardımcı olacak cünkü
eşin içinde faydalı oalcak
sana kayıt için yardımcı olacam müsait oldugumdaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…