- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.041
eşekten düşmüş karpuz öylece düştüğü gibi kalsa sorun yokta kültürlü az da olsa bişiler bilen biri cahille hayatta baş edemez hani bi laf vardır ya ''ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır'' cahilin biri sana lambur lumbur konuşsun sen onu bi güzel boz ertesi gün sanki bi gün önce tepe taklak olan o değilmiş gibi yine şak die çıkar aynı şeyi söyler sana kaydirigubbakcemile3 hatta topicin birinde sevdiğim bi söz için ceza almıştım aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler tecrübe ile de yenerler çok doğrudur .. en temizi ucunda yalnız kalmak bile olsa temizleyebildiklerini temizleyecen zemuszemus :1rolleyes: aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun yerimseniben .. elara vallaha bunlar adamı filozof yapar ha :roflol:kaydirigubbakcemile3 evettt cukk oturduuuu bu fıkraaa
ben cevremdekileri takan biri degilimdir.onlar imalı bişi söledikelrinde öle bi laf ederimki eşekten düşmüş karpuza dönerler,sölediklerine pişman olurlarr
ben lafımı cekmemmm gerekene hakettigi gibi cvp veririm
gereksiz laflarıyla sizi tahrik edenlerin agzının payını verinnkötükedihüso
kızlar hepinize yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı tüm dilek ve dualarınızın kabul olduğu r gün diliyorum.
canım arkadaşım bendede yumurtlama problemi vardı idrarla yapılan testlerden aldım aylarca onunla yumurtlamayı yakalayıp tutturmak çok zor çünkü içerisinde 5 tane oluyor kısıtlı yani:1no2: 1 ay kistim olduğu açığa çıktı 3 ayım öyle geçti ovulasyon kitleri doktor takibi derken hiç birinden memnun kalmadım derken bende nisandan beri deneme yapanlardanım açıkcası kızlar.temmuzda bonie family aldım şu tükürükle yumurtlama günü belirleyen aletten ve bu ay eylülün 14 ünde regl oldum 20 sinde bitti ve ben 23 ünde yumurtladım ağustosta ise adetime 7 gün varken yumurtladım.yani bazan benim gibi düzensiz ve dengesiz yumurtluyorsanız kesinlikle idrarla yapılan ovulasyon kitlerine onca para vermeyin derim günde istediğiniz defa bonie family kullanabiliyorsunuz.netten getirttim ve taksit yaptırdım karta 230 tl bonie family.yani bende bu ayın 23 ünde deneme yaptım beklemedeyim hani kesin oğlunuz olur demiyorum kimin garantisi varki?ama yumurtlama zamanını net bir şekilde görüyorsunuz bu aletle kullanan birisi olarak tavsiye ediyorum kesinlikle ilgilenenlere:lepi:
Kızlar ben cıkıyorum hazır cocuklarda evdeyken teyzeme gıdıcem ıslerımı bıtıreyım bıraz gezeyım opuyorum sızı a.e.o
eşekten düşmüş karpuz öylece düştüğü gibi kalsa sorun yokta kültürlü az da olsa bişiler bilen biri cahille hayatta baş edemez hani bi laf vardır ya ''ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır'' cahilin biri sana lambur lumbur konuşsun sen onu bi güzel boz ertesi gün sanki bi gün önce tepe taklak olan o değilmiş gibi yine şak die çıkar aynı şeyi söyler sana kaydirigubbakcemile3 hatta topicin birinde sevdiğim bi söz için ceza almıştım aptallarla tartışma seni kendi seviyelerine çekerler tecrübe ile de yenerler çok doğrudur .. en temizi ucunda yalnız kalmak bile olsa temizleyebildiklerini temizleyecen zemuszemus :1rolleyes: aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun yerimseniben .. elara vallaha bunlar adamı filozof yapar ha :roflol:
ezel 29 gün ise 16-17.günler yumurtlayabilriisn
ya resmen psikolojim bozuldu benim kocişte sorup duruyor sen ne zaman yumurtlicen diye her gün kasığımda ağrı var gibi hissediyorum ama yok öyle bişey iki gündür çamaşırımda biraz sarı bi akıntı oluyor acaba iltihap falanmı oldu yoksa yumurtlama zamanımmı yaklaşıyor yoğun bir akıntı değil
gızz daha dur bismillahh yeni başladın.ne cabuk psikolojin bozulduuu
millet 1 sene ugraşıyorr böle her ayyy
sen az daha beklee..yumurtlarsın bi kac güne
elaracığım ekleyebilirsin benide tabikia.s rabbime sonsuz şükürler olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir kız evlat nasip etti bize 5,5 yaşında şu an... birde salihlerden,eli ayağı düzgün bir erkek evlat diliyoruz rabbil aleminden onun haznesi geniş. ekleyebilirsin canım benide....
elara benim bu ay bioritme bakabilir misin? 10.06.1985
canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah oğlunuzuda alırsınız kucağınıza Rabbim bizede nasip etsin ne güzel dua etmişsin çok içten amin diyorum duana canım yaa
sabahtan beri ovulasyon testi araştırıyorum . hala hangisini alacağıma karar veremedim yaa. tükrükle bakılıp ömür boyu kullanılandanmı yoksa diğerinden mi alsam acaba ?
canım rabbim seninde gönlündekini nasip etsin inşallah.burada yapılan duaların kabul olacağına canı gönülden inanıyorum çünkü burda herkes birbiri için tanımadan Allah rızası için dua ediyor.saf ve temiz duygularla:Saruboceq:rabbim cümle dileyenlerin gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inşallah.kız isteyene kız erkek isteyene erkek inşallah aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kardeşim bak sende birkaç gün yine dene ovulasyon testini yine pozitif sonuç çıkmazsa sakın moralini bozma.bende reglim düzenli olduğu halde tam ortada yumurtlamıyorum yani...bilmiyorumkismile
elaracığım ekleyebilirsin benide tabikia.s rabbime sonsuz şükürler olsun eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde bir kız evlat nasip etti bize 5,5 yaşında şu an... birde salihlerden,eli ayağı düzgün bir erkek evlat diliyoruz rabbil aleminden onun haznesi geniş. ekleyebilirsin canım benide....
elara sen bioritme matematiğin verdiği yabancı siteden mi bakıyorsun türk bir sitede de var ondan üstelik daha çabuk kolay bakılıyor ama sadece ay dönümlerini göstermiyor
sabahtan beri ovulasyon testi araştırıyorum . hala hangisini alacağıma karar veremedim yaa. tükrükle bakılıp ömür boyu kullanılandanmı yoksa diğerinden mi alsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?