- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.061
tükürükle test tecrübe eden yok sanırım aramızda .. ama idrardan alınan sonuç daha sağlıklı gibi sanki ... mesane mideye göre yumurtaya daha yakın ya düz mantık kurdum :1rolleyes: ama marka olarak bence clearbluesabahtan beri ovulasyon testi araştırıyorum . hala hangisini alacağıma karar veremedim yaa. tükrükle bakılıp ömür boyu kullanılandanmı yoksa diğerinden mi alsam acaba ?
tşk ederim a.s. 11-12-13 iimiş... fillo, kargo firması olduğunu hatırlar testimi getirirse testede başlıcam inş. hatta önce filloya tlf açıp bi fırça yoluyla kendim hatırlatayım kötükedihüsoekim ayı pek uygun degilll
yinede yazayımm
ekim 6-7-8-9-10 erkege yatkın
11-12-13 erkek
diger günler kıza yatkın günlerde
gecmiş oslun senaa.hayırdır neyin var
ekim ayı pek uygun degilll
yinede yazayımm
ekim 6-7-8-9-10 erkege yatkın
11-12-13 erkek
diger günler kıza yatkın günlerde
sağol canım grip oldum çok kötü başım ağrıyo gözüm şişti akıyo.
dün akşam eşimin maçı vardı.arkadaş var bitane oda bize geldi.daha doğrusu eşler arkadaş ikisi maça gitti bizde kadın kadın kadına bizde oturduk.onunda bi oğlu var.7 yaşında çocuk.arkadaş bana dediki sen daha doğurmuyonmu? arka arkaya 2 kız olunca gözün korktu herhalde dedi.ne alakaysa.bende dedimki bende 2 tane var zaten sen doğur çocuğun kocaman oldu yaşın geçecek dedim.bana ne dese beğenirsin.deli oldum da çaktırmadım. Ama benimki erkek başka doğurmasamda olur,sen arayı açma belki tutturursun dedi.şok oldum.şimdiye kadar hiç batmıyodu bu kadının imaları.daha önceleri de oluyodu takmıyodum.ailede tek oğlan torunu o doğurmuş diye habire havalandı.bide azıyla itiraf etti.kocasıyla devamlı kavga gürültü. kocasına demişki bak ona 2 kız doğurdu kocası el üstünde tutuyo ben sana aslan gibi oğlan verdim kıymetimiz yok demiş.ya boş bulundum azının payını veremedim bide evimde misafir yani.Ay ondanda başım ağrıyo biraz hala sinirden köpürüyom. Bunla araya mesafe koymam lazım kocamın hatırına da olsa çekemicem deli kadın.kötükedihüso
sağol canım grip oldum çok kötü başım ağrıyo gözüm şişti akıyo.
dün akşam eşimin maçı vardı.arkadaş var bitane oda bize geldi.daha doğrusu eşler arkadaş ikisi maça gitti bizde kadın kadın kadına bizde oturduk.onunda bi oğlu var.7 yaşında çocuk.arkadaş bana dediki sen daha doğurmuyonmu? arka arkaya 2 kız olunca gözün korktu herhalde dedi.ne alakaysa.bende dedimki bende 2 tane var zaten sen doğur çocuğun kocaman oldu yaşın geçecek dedim.bana ne dese beğenirsin.deli oldum da çaktırmadım. Ama benimki erkek başka doğurmasamda olur,sen arayı açma belki tutturursun dedi.şok oldum.şimdiye kadar hiç batmıyodu bu kadının imaları.daha önceleri de oluyodu takmıyodum.ailede tek oğlan torunu o doğurmuş diye habire havalandı.bide azıyla itiraf etti.kocasıyla devamlı kavga gürültü. kocasına demişki bak ona 2 kız doğurdu kocası el üstünde tutuyo ben sana aslan gibi oğlan verdim kıymetimiz yok demiş.ya boş bulundum azının payını veremedim bide evimde misafir yani.Ay ondanda başım ağrıyo biraz hala sinirden köpürüyom. Bunla araya mesafe koymam lazım kocamın hatırına da olsa çekemicem deli kadın.kötükedihüso
takviyeleri kullanıcam . sağol elaracım . gg da tükrükle bakılan testin fiyatı çok uygun 70 lira . onu alayım diyorum ama güvenilir bir marka mı bilmiyorum
takviyeleri kullanıcam . sağol elaracım . gg da tükrükle bakılan testin fiyatı çok uygun 70 lira . onu alayım diyorum ama güvenilir bir marka mı bilmiyorum
elara ilişki günü ile döllenme günü aynı olmuyor genelde. bence bioritimi tam yumurtlama günü için kullanmak lazım. babychoice gibi yani.
yumurta belli günlerde x belli günlerde y spermini kabul ediyor diğerini reddediyor ya mesela benim 18 temmuzda ilişki oldu. o gün için bioritimde erkek. yani yumurta y spermini kabul ediyor. ama yumurtlama günüm 22 temmu idi. dolayısı ile spermler 4 gün yaşadı vücudumda. 22 sinde yumurta hangisini kabul ediyor. bunu da tam 22 temmuzda erkek mi kız mı ondan bakmak lazım bence. dimi sence ????
bizde dakikalar önce bu konuyu konuşuyorduk tam bir patavatsız cahil canlı modeli ..inan sen buna ne dersen de ağzının payını vermiş olmazdın zihniyeti bozuk bi kere .. o yüzden için rahat olsun hiiiç sıkma canını ama dediğin gibi mesafe koy... elindeyse sen benimle sohbet edebilecek, tartışabilecek seviyede biri değilsin Allah yolunu açık etsin hadi naşşşş...... bak gör nasıl huzur geliyor insana yerimseniben ...sağol canım grip oldum çok kötü başım ağrıyo gözüm şişti akıyo.
Allah bagışlasınn cnm
sanada yollayım yöntemlerii müsait oldugumda.daha önce istemiştin ama gıcıklık yapıp yollamamıştım aktif katılmadıgın için dimi?? yalnışmı hatırlıyorumm yoksaaa
herhangi bişi denedinmi bu ayki denemende
amaaaaaaaan ne üzülüyorsun be canııımm bak kendi söylemiş oğlan doğurmuşta ne olmuş yani el üstünde tutulan sensin işte
ya aslında foruma genel olarak bakınca erkek isteyen kadınların çoğunun kocasının böyle bir takıntısı yok aslında biz bu yüzden erkek istiyoruz diye düşünüyorum ben kendi adıma öyleyim mesela maşaAllah diyim benim eşim çok iyi bir insan çevremizdekilerde öyle der hep işte ben onun için onun gibi bir oğlum olsun istiyorum babası kılıklı bir oğluşum olur inşaAllah
slm kızlar
nasılsınız?
misafirim gelicek bi size bakayım dedim..
muhabbet koyu bayağı..
kızlar şimdi yemek yiycem bi ilç alıyım da kendime geliyim.bide bugün dışarda işlerim var.giremiycem pek sanırım.herkese Allah hayırlı oğluşlar nasip etsin.görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?