bebek cinsiyet belirleme..

beklenen regl 14 ekim
adet döngüm 30-31 gün
ilişki tarihi 23 eylül
son adet tarihim 14 eylül canım. inşallah dediği doğrudur doktorunda sende tutar arkadaşım bu yöntemyerimsenibenbaşka atladığım bir yöntem varmı arkadaşım denemeyi ihmal ettiğim onu söyleyin olmazsa bir sonraki denemeye onuda ilave edeyim. haa birde eşime kan verdirecektim tansiyonu düşük diye almadılar kan. keçiboynuzu takviyesinide eşim 1-2 kez denedi sonra istemedilmaz:bende dedimki açıkcası ben elimden geleni yapayım olmazsa ben deneyebileceğimi denemiş olacağım gerisi senin vebalinalsanaalsanasmilebu işin şakası tabikaydirigubbakcemile2birde 20 sinde ilişki olmuştu ikinci 23 ünde oldu yani cinsel perhiz 3 gün gibi olabildi ancak...çok uzun süre beklenirse sperm kalitesi düşüyormuş kızlar doktor söylemişti bunuda unutmayın derim ben.

birde ben kızıma 2004 eylülde hamile kalmıştım yazdan yeni çıkmıştık çok anormal dondurma tüketmiştim ve hamileliği planladığım için çok süt tüketiyordum ve sık ilişki ile kızım oldu. bunları düşününce kalsiyum ağırlıklı beslenmenin kız çocuk getireceğine inanıyorum çevremde kimin arka arkaya oğlu varsa ya kahve,çay tiryakisi yada yengem gibi yoğurttan sütten nefret eden etcil beslenen tipler...

kızlar ben çok kötüyüm...
yumurtlama gününden beri sancılarım birtürlü geçmiyor...bugün biraz daha hafif.ama devam ederse yarın dra gitcem...bel kasık şiddetli bi şekilde ağrıyor.hiç bu kadar sancım olmamıştı

geçmiş olsun mimoza önemli bişey yoktur umarım ihmal etme tabi git doktora

merhaba aranıza yeni katıldım 5 yaşında bi kızım var 3 yıl rıa kullandım 6-7 ay korunmadım bebek olmayınca doktor serophene verdi 2. ay hamile kaldım ama maalesef 7 haftalık düştü şimdi klomen kullanıyorum ve folik asit yaş 30 o yüzden inşallah erkek olur diyorum

Bizde saat yok canım
ne zaman olursa içiyoruz yemeklerden sonra
evet yeşil çay içmemiz gerekli
ama çayı ben çok seviyorum siyah :içelim:

arkadaşlar dün yazdım da kimse yorum yazmamış..ben reginin 10. günü doktora gittim yumurtan 17 mm dedi...dün gittim reginin 13. günü 23 mm olmuş....benim bildiğim kadarıyla 22 mm geçince çatlamaz diyo biliyodum..doktora söyledim bunu yok öyle bir şey çatlar dedi..ama geç çatlayabilir dedi...2 günde bir ilişki önerdi....sizin yorumunuz ne bu konuyla ilgili....şimdiden teşekkürler...

bilen arkadaşlar yorum yazsa daha iyi olur canım
sana yumurta takibimi yapıyor doktorun ?
b.köydemiydi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…