- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.081
serenattaa sagol paylaşımın için cnm
ben sarışınım eşim esmerr:))) inşallahh bu dedigini 2.bebeişde gercekleştirirz hehe
beglenen regli günün ne zaman??
adet döngün
ilişki tarihi
son adet tarihin
bunlarıda yazarsan ilk sayfaya ekleyim takip edelim seni
kızlar ben çok kötüyüm...
yumurtlama gününden beri sancılarım birtürlü geçmiyor...bugün biraz daha hafif.ama devam ederse yarın dra gitcem...bel kasık şiddetli bi şekilde ağrıyor.hiç bu kadar sancım olmamıştı
Elara
ekim kalabalıktı ama kimseden ses çıkmıyor galiba ?
evet.bende gün sayıyorum.bakalım hayırlısı.inşallah bi daha hayal kırıklığı yaşamam.
c.tesi büyük ihtimal.cumada oalbilir.teste dün başladım.bilmyorum.bu ticker yanlış oldu.nasıl değiştirebilirim.
çay molası kızlar buyrun gelin
Sizin çaylar 14:30 da mı geliyor bizimkiler 14:00 da geldi içtik bitirdik bile hayatııımmm
Çay deyince şimdi biz çay içeckmiyiz içmeyecekmiyiz bir yerde çay içmeyin diye okudum bir yerde çay kahve tüketin diye okudum sempatiksalakcinni
arkadaşlar dün yazdım da kimse yorum yazmamış..ben reginin 10. günü doktora gittim yumurtan 17 mm dedi...dün gittim reginin 13. günü 23 mm olmuş....benim bildiğim kadarıyla 22 mm geçince çatlamaz diyo biliyodum..doktora söyledim bunu yok öyle bir şey çatlar dedi..ama geç çatlayabilir dedi...2 günde bir ilişki önerdi....sizin yorumunuz ne bu konuyla ilgili....şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?