bebek cinsiyet belirleme..

valla Elara değiştirir canım
ne çıktı testte
bende yaptımya o yüzden sordum ?

negatif.tek çizgi çıktı.hergün yapacam.yumurtlama olana kadar.aslında dün çok sancı oldu.oyüzden yaptım.yoksa yapmayacaktım.benim adetlerde düzen diye bişey kalmadı.sonra süpriz olamsın diye düşündüm.

bende 9. gün yaptım koyuya yakındı
10. gün yapamadım yatılı misafirlerim vardı zaten olmamıştır dedim
11. gün tek çizgiye düşmüş hatta 2. çizgi çok silikti dikkatli baktığımda görmüştüm

çalışma varmı.ozaman 10 gün çift çizgi olsa.11 gün ilişki olması lazım.bence.

ve bugün yine akıntılarımdan şüpheleniyorum anlamadım ben ((
kafam karıştı 3 tanede testim kaldı diğer aya sakladım ama offf ya

mrb kızlar
ben de 2.bebeği planlıyorum bu ay ilk kez korunmuycaz bir kızım var 5 yaşında eşim çok ısrarla erkek istiyor ben de yine kız olursa sevinirim ne yalan söyleyeyim kız çocuklarını çok severim ama eşim o kadar çok istiyor ki kız olursa üzülürüm diyor o derece netten bir sürü yöntem araştırmış yumurtlama zamanı ilişki gerekli diye ovulasyon testi aldık potasyum oranı yüksek besleniyor şu anda cinsel perhizdeyiz ovulasyon gününü bekliyoruz
bunda önce 21 haziranda 22 haftalıkken bir gebeliğim sonlandırıldı benim dandy walker malformasyonu nedeni ile o bebeğim erkekti eşime allah erkek verdi ama nasip etmedi bu kadar çok ısrarcı olma allah sağlıklı versin en önemlisi sana ders olmadı mı yaşadıklarımız diyorum o kadar erkek çocuk isteği var ki umrunda değil söylediklerim ben çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan allah sağlıklı versinde ne olursa olsun çünkü bunu çok kötü şeyler yaşayarak öğrendim oğlumuz olacaktı ama yürüyemeyen konuşamayan duymayan görmeyen spastik sürekli yatan ve büyümeyen hidrosefalili sürekli ameliyat geçiren o yüzden allahtan sağlıktan öte birşey dilemiyorum ama eşim için sizin yazdığınız yöntemleri okuyorum ve mecburen uyguluyorum çünkü adam cinsel perhizde ısrarla yumurtlama gününü bekliyor onun bu isteğine alet olduğum için günaha girdiğimizi düşünüyorum ve çok korkuyorum

benim ki tükrükle yapılandan tavsiye ederim.eğrelti otu gibi olunca kesin yumurtladın demek..meğer benim adetlerinm düzensizmiş..çok ii oldu.pahalı ama olsun.güvendiğim arkadaşlarımada veririmbide bi abim var bekar.onun karısına veririm:))))

markası nedir matematik nerden ne zaman kaç liraya aldın sempatiksalakcinni

Ahh cnm benim bebeğin için üzüldüm.ama dediğin gibi sağlıklı bebek olsun.üzme kendini
ymurtlama gününü beklemek ve cinsel perhiz neden günah olsun ki...bu bir tedbir.Takdir Allahımızın.Ama eşinin kız olursa üzülürüm demesi üzücü...seni olumsuz etkiliyordur.
Allah hayırlı evlat versin ...

Yesil cay icilmeli, bir de seker ya da aspartam iceren tatlandirici atilmayacak. Stevia iceren bir tatlandirici var super alkali ve 0 kalori.. O eklenebilir. Tr de var mi bilmiyorum ama arastirmaya deger. Normal seker cok asidik..

Yesil cay icilmeli, bir de seker ya da aspartam iceren tatlandirici atilmayacak. Stevia iceren bir tatlandirici var super alkali ve 0 kalori.. O eklenebilir. Tr de var mi bilmiyorum ama arastirmaya deger. Normal seker cok asidik..

peki ya hamile kalıverirsek tatlandırıcı içmek bebişe zararlı olmaz mı ben sürekli yeşil çay içiyorum ama içine normal tatlandırıcı koyuyorum

allahım bize oğlan verdi ama kucağımıza alamadık şimdi herşeyden önce sağlıklı olsun diyeceğimize yine oğlan derdinde olmamız günaha giriyoruz gibi çok suçlu hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…