- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.121
mrb kızlar
ben de 2.bebeği planlıyorum bu ay ilk kez korunmuycaz bir kızım var 5 yaşında eşim çok ısrarla erkek istiyor ben de yine kız olursa sevinirim ne yalan söyleyeyim kız çocuklarını çok severim ama eşim o kadar çok istiyor ki kız olursa üzülürüm diyor o derece netten bir sürü yöntem araştırmış yumurtlama zamanı ilişki gerekli diye ovulasyon testi aldık potasyum oranı yüksek besleniyor şu anda cinsel perhizdeyiz ovulasyon gününü bekliyoruz
bunda önce 21 haziranda 22 haftalıkken bir gebeliğim sonlandırıldı benim dandy walker malformasyonu nedeni ile o bebeğim erkekti eşime allah erkek verdi ama nasip etmedi bu kadar çok ısrarcı olma allah sağlıklı versin en önemlisi sana ders olmadı mı yaşadıklarımız diyorum o kadar erkek çocuk isteği var ki umrunda değil söylediklerim ben çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan allah sağlıklı versinde ne olursa olsun çünkü bunu çok kötü şeyler yaşayarak öğrendim oğlumuz olacaktı ama yürüyemeyen konuşamayan duymayan görmeyen spastik sürekli yatan ve büyümeyen hidrosefalili sürekli ameliyat geçiren o yüzden allahtan sağlıktan öte birşey dilemiyorum ama eşim için sizin yazdığınız yöntemleri okuyorum ve mecburen uyguluyorum çünkü adam cinsel perhizde ısrarla yumurtlama gününü bekliyor onun bu isteğine alet olduğum için günaha girdiğimizi düşünüyorum ve çok korkuyorum
yazın başında aldım.haziran sonu.medikalci bi arkadaş getirdi.110 lira.focus marka...fertile focus ..
bu marka ve bi kac markayı fiyat olarak araştırmıştım ben.
fertile focus yurtdışında 30 dolar.
sen kullanmışsın memnun kaldıysan bizde ondan alalım ozamannnkaydirigubbakcemile2
ben clear blue düşünmüştüm aslında.ama onun fiyatı tuzlu biraz
aynı işlevi görüyorsa fazla para vermeye gerek yokk
kışlıkları cıkardım bugünn daha yeni bittiiiii
dolapta bişi bırakmadım hep ayırdım vercemmm ihtiyacı olanlaraa
akşam koca görünce gözleri pörtlicekk:1shok:
birde ben kızıma 2004 eylülde hamile kalmıştım yazdan yeni çıkmıştık çok anormal dondurma tüketmiştim ve hamileliği planladığım için çok süt tüketiyordum ve sık ilişki ile kızım oldu. bunları düşününce kalsiyum ağırlıklı beslenmenin kız çocuk getireceğine inanıyorum çevremde kimin arka arkaya oğlu varsa ya kahve,çay tiryakisi yada yengem gibi yoğurttan sütten nefret eden etcil beslenen tipler...
MERVE HAYIRLI OLSUN BEBEGİNN
dogum tarihini ve ilişki gününü yaz bi tahminde bulanayım cinsiyeti için
11.061986 d.tarihi 29.09 20120
MERVE HAYIRLI OLSUN BEBEGİNN
dogum tarihini ve ilişki gününü yaz bi tahminde bulanayım cinsiyeti için
ay merak işte daha doğrusu şüphe öldürüyorinsanı
günaydın kızlarrr
gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?