bebek cinsiyet belirleme..

canım sen gebeliği sonlandırmakla günaha girmemişmisin sence(tabi senin sağlığın tehlikedeyse bilmem)
ama bizim bir tanıdığın öyle bir çocuğu oldu bakıyorlar şimdi

ben bugün yeğenime baktım 1 yaşında
bana ilk defa hala dedi güzelce:)
hediyesi olarakta sırtlarına kadar kaka yaptı temizletti velet.
nefret ederim bu durumdan

yazın başında aldım.haziran sonu.medikalci bi arkadaş getirdi.110 lira.focus marka...fertile focus ..

bu marka ve bi kac markayı fiyat olarak araştırmıştım ben.
fertile focus yurtdışında 30 dolar.
sen kullanmışsın memnun kaldıysan bizde ondan alalım ozamannnkaydirigubbakcemile2
ben clear blue düşünmüştüm aslında.ama onun fiyatı tuzlu biraz
aynı işlevi görüyorsa fazla para vermeye gerek yokk

kışlıkları cıkardım bugünn daha yeni bittiiiii
dolapta bişi bırakmadım hep ayırdım vercemmm ihtiyacı olanlaraa
akşam koca görünce gözleri pörtlicekk:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:

clearblueda çok iimiş duydum bende.ama netten söylesem güvenemedim.
bana arkadaşım tavsiye etti.ben memnun kaldım.şekiller net çıkıyodu.benim gibi adeti düznsiz olanlar için ii bi seçenek.

ooooohhh kış için dolaplar hazır senin ne güzel....biz taşınmayı düşünüyoruz.bi kaç ay içinde.yazdan beri ev bakıyoruz...artık ailemiz genişledi tabii.:kedi:
o yüzden benim dolaplar kalk gidelim dio.iyi bi düzene ihtiyacı var.bu hafta sonu eşimde yok...yavaş yavaş yaparım artık.

oğlakçım aynı dertten muzdaribim benimde 5 yaında bi kızım var ve ataerkil bi toplum zihniyeti erkek soydur soptur olmazsa olmaz düşünceli bi ailede yetişmiş bir kocam var ve esşim 4 kızdan sonra ısrarla olmuş.bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ve sanırım 1 haftalık hamileyim hemen şu acele testelerden aldık ve pozitif çıktı yumurtama çatlama dönemine denk geliodu dr umun söylediği terihlerde sadece ayda 1 sefer ilişkiyi önerdiş erkek için eşim kıbrıs tüpbebk bile düşünüyordu sonra bana allah istemezse oda olmaz düşümcesi sindi ya yolda dönüşte düşürsem yada daha sonra bi komplikasyon olsa kaybedersem hem maddi hemde duygusal olarak sarsılma yaşamak istemedim allahtır her derdin çaresi dedim ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım yine verende o alan da kendini sıkıntıyAsokma aynılarını kendimde yaşadım ve yaşıyorum bakalım 3 ay nasıl sabredecez cinsiyeti için

merhabalar aranıza yeni katıldım aslında yeni keşfettim erkek çocuk için çok araştırma yapanlardanım söyledikleriniz çok doğru benim dr aynı şeyleri söyledi proteinden uzak bi hataın olmalı et süt süt ürünleri gibi am karbonhidrat ve sebze tuz mümkün olduğunca tüketeceksin eşlerde bol soda içmeli dedi biz hayırlısıyla plan programa fazla takılmadan stres etmeden tam 1 hafta önce çatlama dönemine denk getirdik bakalım acil testlerden yaptım meraktan v sanırım çoook silik te olsa bi pozitiflik durumu var çünkü daha yeni die sanırım ve ailemde ne kadar doğum yapmış kadın varsa çin takvimine göre baktım tam tamına çıkıo ben rast geşmedim ama kızıma hamile kaldığımda ama şimdi bakıyorum kesinlikle doğru sonuç verdi kızım için ama önce ihlaslı bi kalp gerek bakalım 3 ay çizergede çıkam sonuç doğrumu yanlışmı evveli rabbim

günaydın kızlar . ben şu tükürükle yapılan ovulasyon testlerinde eğrelti otu görünümünün anlaşılmasının çok zor olduğunu okumuştum . sanırım matematik sen bundan kullanıyorsun. nasıl kolay anlayabiliyormusun ?

ayy güldürdün beni gözleri pörtlicek :)))))
diyecekki benim paralara bak :))

gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım

naber gamze ???
valla bizim burasıda çok soğuk oluyo 2 akşamdır yakıyoruz biz zaten
yorganlar çıktı , dolaplara ne zaman ayralanacak bilmiyorum :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…