bebek cinsiyet belirleme..

ben pek kışı sevmiyorum ya üşüyorum çünkü :)))

kız havalar sogudu anacım bız bebıslerı yaparsak adamlara soguk dus nasıl aldıracaz:)))))))))))))))))kendı kendıme aklıma geldı sımdı ay az gulmedım

:)))) kız sadece orasını yıkamayacakmı soğuk suyla :)))
yoksa bizim banyoda adam donar valla :roflol:

kızla ya kimse tükürükle yapılan testlerin kullanımının kolay olup olmadığını bilmiyor mu yaaa ? siz ovulasyon testi kullanacakmısınız ? hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz ?

canım ben 2 ay doktor kontolüne gittim ama o da kesin sonuç vermiyor . ya çatladığında gidiyosun ya da 2 güne kadar çatlar diyo .ama bir türlü çatladığı zamanı tutturamıyorsun . o yüzden ben ovulasyon testi almak istiyorum. kızım 1. sınıfa başladı . daha fazla geç kalmak istemiyorum. ovulasyonu tam yakalamak için de hangi ovulasyon testini alacağıma karar veremiyorum. tükürükle yapılanı anlamak çok kolay değilmiş sanırım. kullanan biri olsada yazsa.

tam 3 doktora gittim gamze nooldu hiçbiri yardımcı olmadı
kısmet be güzelim artık buna inanıyorum
ruh yaratılmadı herhalde
sıramı bekliyorum :)))
ewet cnm cok haklısın cok dogru dusunuyon sen gıttın bcm gne hele bı bende vıra bısmıllah deyımde sonra olmassa bakarız tabıkı esın basladımı cınkoyu ıcmeye bırde kecıboynuzu kurunu yap cnm valla ben aralıkda yapmama ragmen adama her aksam yapıyom kecıboynuzu kurunu sende yap

matematik bu soruyu yanıtlamış .....

içmez o
keçiboynuzu pekmezi aldım ondan veriyorum
kız ilacıda unuttuk biliyomusun akşam başlayacağız ((

bende aralık sonunda istiyorum gamzecim ama ekim çıksın kasım -aralık 2 ay kürleri uygulayayım diyorum. acaba 2 ay yeterli olmazmı

benim kızımda 3.sınıfa başladı
yaşımda ilerliyor
kendime göre temmuzda falan kalacaktım güya hamile ama olmuyor , tek ilişkiyle tutturamıyoruz herhalde ((

Yesil cay icilmeli, bir de seker ya da aspartam iceren tatlandirici atilmayacak. Stevia iceren bir tatlandirici var super alkali ve 0 kalori.. O eklenebilir. Tr de var mi bilmiyorum ama arastirmaya deger. Normal seker cok asidik..

STEVYA Toz Kavanoz 200 gr

Stevya Toz Kavanoz Tatlılarda kullanabileceğiniz 200 gr. lık kavanozda. Katkısız kalorisiz karahindiba kökü ekstresi...

internette bi sitede bu var canım acaba bahsettiğin bunndan mı

bide bu var

Stevya 1 gr 120 stick

Stevya sticler herbiri 1 gr lık poşetlerde içecekleriniz için hazırlanmış katkısız kalorisiz tatlandırıcınız...

Fiyatı: 11,19 TL KDV Dahil

Son düzenleme:
evet umutcum . bende güya haziran - temmuz istiyodum . dediğin gibi tek ilişkiyle tutturamıyoruz. olmadı . şimdi de aralık - ocak gibi istiyorum bakalım . bu sefer yumurtlamamı kaçırmamak için ovulasyon testi almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…