- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.161
benim kızımda 3.sınıfa başladı
yaşımda ilerliyor
kendime göre temmuzda falan kalacaktım güya hamile ama olmuyor , tek ilişkiyle tutturamıyoruz herhalde((
ummut sen bu denedınmı sankım öle yazmıs gıbı hatırlıyom senıı?????
canım ben 2 ay doktor kontolüne gittim ama o da kesin sonuç vermiyor . ya çatladığında gidiyosun ya da 2 güne kadar çatlar diyo .ama bir türlü çatladığı zamanı tutturamıyorsun . o yüzden ben ovulasyon testi almak istiyorum. kızım 1. sınıfa başladı . daha fazla geç kalmak istemiyorum. ovulasyonu tam yakalamak için de hangi ovulasyon testini alacağıma karar veremiyorum. tükürükle yapılanı anlamak çok kolay değilmiş sanırım. kullanan biri olsada yazsa.
evet umutcum . bende güya haziran - temmuz istiyodum . dediğin gibi tek ilişkiyle tutturamıyoruz. olmadı . şimdi de aralık - ocak gibi istiyorum bakalım . bu sefer yumurtlamamı kaçırmamak için ovulasyon testi almak istiyorum.
yok canım ben istememiştim karıştırdın başkasıyla galiba.ben zaten diğer mahalledende gurbetle ve mavi boncukla özelden görüşüyorum .muhasebeciyim bizim işin yoğun olduğu zamanlar sadece bakıp çıkıyorum.arada bir yazma şansım oluyor maalesef hani kasıtlı değil bu halim.yönteme gelince ilk önce dua namaz,uzun süre çok katı olmasada diyet potasyum sodyum ağırlıklı beslenme gayreti.yumurta takibi yani yumurtlamadan sonra ilişki kahve içmek öncesinde soğuk duş derin pozisyonda ilişki önce bayanın tatmin olmasına gayret ettik ama:kedi:sonra 1,5 saat sağ tarafıma yattım yani o kadar yatmıyacaktım normalde ama uyuyakalmışım yahubilmiyorumkismileve o günden beride hergün 2 rekat namaz kılıp dua ediyorum rabbime belli olana kadar beklenen regl 14 ekimde ben zaten genelde sağ tarafıma yatarım ve bu şekilde yatmayada devam ediyorum.benim geçen haftadan beri göğüslerimde hassasiyet aşırı akıntı sağ kasığımda ağrı başladı ama çok kaptırmıyorum kendimi belkide psikolojiktir diye.beklemeye devam edeceğim regl tarihine kadar.birde benim hemen regl bitimi 3. güne denk geldi ilişki ve sonrası korunmasız ilişki olmadı.şimdilik hatırladığım uyguladığım yaptıklarım bunlar canım.vajinal duş falan yok yapmadım.yorumcuya göre erkek günüydü çin takvimine göre kiminde erkek kiminde kız ona inanmıyorum ben zaten :umursamazh ım 6 gibiydi ilişkiden önce hiçbir şekilde yükseltemedim vajinal duştan çekindim kist tecrübem olduğu içineyvahedigeldismile ilişki sonrası ise 7 yi geçmişti doğal olarak spermle buluşunca vajinal ph.işte kızlar ben aslında bu konuları 2 yıldır falan araştırıyordum ama hayat şartlarından dolayı denemeyi ilk nisanda yaptım oda nasip olmadı o günden bu güne ne yapalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler dedik devam ettik.birde bioritimden anladığım kadarıyla ondada erkek büyük ihtimalle baby gender sitesi var onda gelecek yıl marta kadar erkek aman işte her ihtimale bakabileceğim yere baktım ama bu takvimlerden ziyade insanın kendi takvimini oluşturması gerek diye düşünüyorum ben açıkcası.birde benim gittiğim bir doktor sağdan yumurtlarsan erkek olma ihtimali % 60 a yükselir demişti. bir diğeri hangisinin baskın kişil olduğu cinsiyet açısından önemli ve sarışın bir bayan esmer bir erkekle evliyse erkek olma ihtimali yüksektir bebeğinin demişti ne kadar inanmasamda .duyduğum bildiğim denediğim hepsi bundan ibaret kızlar. aklıma gelen olursa yine yazarım ben.yerimseniben
yok canım denemedim
sen adet bittikten sonra korunmadan oldu diye yazmıştım onu hatırlıyosun
kız bide o günden hamile kalıyomuşum :roflol::roflol:
valla olurmu olur cnmmmmmmmmmm sen bu ay dıkkat et gene:)))))))))))
bende kalkıyom kızalar işlerimı yapayım hadı gorusuruz ıns sonraaaa
elara gece cok gezdın heralde bcm uyanamadınnnnnnnnnnnn:))))))))))
baby gender deki çin takvimi bizim hep baktığımız çin takvimi ile uymuyor. hatta yabancı sitelerin hiçbirinde (benim baktığım) bizimki gibi değil çin takvimi. acaba hangisi doğru.
evet gurbet nerde ?????
Vallaha arkadaşım ben hiçbir çin takvimine güvenmiyorum nedenmi benim kızımı erkek gösteriyor genelde benim dediğim baby gender baba ve anne doğum tarihi girilip galiba rus takvimine göre cinsiyet tahmininde bulunuyor.
Gender Predictor Planner( link vermeye izin yok o bakımdan linki ekleyemiyorum) sen googleden bu şekilde arattır ulaşırsın bu sayfaya yabancı bir site.geçen yıldan beri çevremde akraba ve arkadaşlarda hamile kalan kim varsa denedim ve hep tuttu şimdiye kadar en az 10 kişide tabi tevafukta olabilir.daha önce görmediysen bir bak derim bu siteye.
vallaha arkadaşım ben hiçbir çin takvimine güvenmiyorum nedenmi benim kızımı erkek gösteriyor genelde benim dediğim baby gender baba ve anne doğum tarihi girilip galiba rus takvimine göre cinsiyet tahmininde bulunuyor.
Gender predictor planner( link vermeye izin yok o bakımdan linki ekleyemiyorum) sen googleden bu şekilde arattır ulaşırsın bu sayfaya yabancı bir site.geçen yıldan beri çevremde akraba ve arkadaşlarda hamile kalan kim varsa denedim ve hep tuttu şimdiye kadar en az 10 kişide tabi tevafukta olabilir.daha önce görmediysen bir bak derim bu siteye.
rus takviminde benim icin erkek bebek gösteriyordu ama kizim oldu..boshayallersmilebakmıştım bu siteye rus takvimi denilen hatta eskilerden de yaparlardı ya kanının yenilenme tarihi falan diye o işte . bilmiyorum ki ne kadar doğru. bu doğru ise diğer yöntemler yanlış demektir. çünkü aylar boyunca kız ya da erkek gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?