bebek cinsiyet belirleme..

ARKADAŞIM BENDE TÜKÜRÜKLE YAPILAN BONİE FAMİLY ALDIM VE ÇOK MEMNUN KALDIM DAHA ÖNCEDE YAZDIM BURADAN.BENDE DOKTORA GİTTİM BİR AY PREGNYL İĞNE BİLE YAPTI BANA.DENGEMİ BOZDU ADET DÜZENİMİ ETKİLEDİ İĞNE BAYAĞ GEÇ YAPTI İĞNEYİ 22 MM İKEN YUMURTA 38 SAAT SONRA İLİŞKİ DEDİ YUMURTA KALMAMIŞTIR BELKİDE O ZAMANA.İDRAR TESTLERİNDEN ALDIM.HER AY 1 TANE YETMEDİ TEKRAR ALDIM ORTALAMA 60 TL AYLIK ÇOK PARA AÇIKCASI.DOKTORADA MUAYENEHANESİNE GİTTİĞİM İÇİN TAKİP YAPTI TAKİP İÇİN 200 TL PARA ALDI BENDEN HARAM OLSUN DİYORUM BAŞTAN SAVDI RESMEN BENİ NORMALDE DİĞER DOKTOR YAPMADI SIRADAN ÖZEL HASTANEYE GİTTİĞİM DOKTOR O YÜZDEN BU KADAR PARAYI VERMEK ZORUNDA KALDIM.TÜKÜRÜKLE YAPILANI KULLANMAK HİÇ ZOR DEĞİL.GÜNDE İSTEDİĞİN KEZ YAPABİLİRSİN AMA DİKKAT ETMEN GEREKEN SON 2 SAATTE BİŞEY YİYİP İÇMEDEN TEMİZ TÜKRÜKLE YAPMAK GENELDE AKŞAM SAATİNDE YAPILMASI TAVSİYE EDİLİYOR EĞRELTİ OTU GÖRÜNÜMÜ OLUŞUMUNUN 2. GÜNÜ ERKEK BEBEK İÇİN DENEME ZAMANI NE ŞEKİL GÖREBİLECEĞİN VE NE MANAYA GELDİĞİ KİTABINDA YAZIYOR HEP.BENİM ALDIĞIM MARKA BU 230 TL.BİRDE DONNA TÜRK VAR 90 TL GİBİ BİŞEY FİYATI.BEN NETTEN GETİRTTİM 230 TL YI TAKSİT YAPIYORLAR.VE YUMURTLAMA ZAMANINI NET GÖSTERİYOR TAVSİYE EDERİM.

artık bundan sonra inşallah yaz bebekleri olacaklar :)))
ben okul dönemine gelmesini istemiyorum o yeter bana
kızım çok kıskanç çünkü (

baby gender deki çin takvimi bizim hep baktığımız çin takvimi ile uymuyor. hatta yabancı sitelerin hiçbirinde (benim baktığım) bizimki gibi değil çin takvimi. acaba hangisi doğru.

baby gender deki çin takvimi bizim hep baktığımız çin takvimi ile uymuyor. hatta yabancı sitelerin hiçbirinde (benim baktığım) bizimki gibi değil çin takvimi. acaba hangisi doğru.

Vallaha arkadaşım ben hiçbir çin takvimine güvenmiyorum nedenmi benim kızımı erkek gösteriyor genelde benim dediğim baby gender baba ve anne doğum tarihi girilip galiba rus takvimine göre cinsiyet tahmininde bulunuyor.
Gender Predictor Planner( link vermeye izin yok o bakımdan linki ekleyemiyorum) sen googleden bu şekilde arattır ulaşırsın bu sayfaya yabancı bir site.geçen yıldan beri çevremde akraba ve arkadaşlarda hamile kalan kim varsa denedim ve hep tuttu şimdiye kadar en az 10 kişide tabi tevafukta olabilir.daha önce görmediysen bir bak derim bu siteye.

bakmıştım bu siteye rus takvimi denilen hatta eskilerden de yaparlardı ya kanının yenilenme tarihi falan diye o işte . bilmiyorum ki ne kadar doğru. bu doğru ise diğer yöntemler yanlış demektir. çünkü aylar boyunca kız ya da erkek gösteriyor.

yarın başka bir doktora gidicem. bir tahminde bulunur sanırım. bakalım. hayırlısı. 13 haftayı doldurmuş oluyorum. sanırım daha iyi görülecektir.

canım bu sitede boşluk olan alana ne yazıcaz doğum aylarımızı seçiyoruz diğeride doğum yıllarınımı yazıyoruz

rus takviminde benim icin erkek bebek gösteriyordu ama kizim oldu..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…