- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.181
buldum yıl yazılıyormuş ama bu ayı yani ekim ayını göstermiyor nasıl öğrenicem
serenetta sen bonie family i kullanarak tam yumurtlama gününü tesbit edebildin mi ? adet döngün kaç gün ?
kızla ya kimse tükürükle yapılan testlerin kullanımının kolay olup olmadığını bilmiyor mu yaaa ? siz ovulasyon testi kullanacakmısınız ? hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz ?
regly gününe kaç gün var canım . umarım hayırlısıyla dileklerin kabul olur.
slm kızlarr..
gamzecim nbr cnmm
nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?
ıyı cnm valla ne olsun ortalıgı topladım da dedım bı bakayım ne var yok sen napıyon nasılsın
kalbimiz ve dualarımız seninle..,
hemen bizimle paylaş cnmm
saol cnmm tskler dualrınız ıcın randevum 7 de umarım gönlumuze göre hepımızın kızlar cok ıstıyorum bebek ısteyenlerınde olmasını herkezın ıstedıgı olur bakalım cok umıtlı deılım ama belkıde olur dıme kızlar sonucta herseyı yaradanım bılır..
cnm ıns hersey gonlunce olsun senın oglun var kızmı ıstıyosun
11.061986 d.tarihi 29.09 20120
gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım
naber gamze ???
valla bizim burasıda çok soğuk oluyo 2 akşamdır yakıyoruz biz zaten
yorganlar çıktı , dolaplara ne zaman ayralanacak bilmiyorum :bbo:
kız havalar sogudu anacım bız bebıslerı yaparsak adamlara soguk dus nasıl aldıracaz:)))))))))))))))))kendı kendıme aklıma geldı sımdı ay az gulmedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?