bebek cinsiyet belirleme..

takvimlere ben pek inanmıyorum arkadaşlar. mesela ikiz bir kız bir erkek doğanlar nasıl yorumlanacak bu durumda? öyle değilmi çift yumurta ikizi farklı cinste çocuk dünyaya getiren birçok insan var.hepsi allahtan ama biz bahanelere sığınıyoruz sadece.alınabilecek bir tedbir varsa alalımda takdir allahın diyoruz kısacası.

serenetta sen bonie family i kullanarak tam yumurtlama gününü tesbit edebildin mi ? adet döngün kaç gün ?

evet arkadaşım tam olarak tespit ettim.döngüm 30-31 gün olmasına rağmen ağustosta regle 1 hafta kala yumurtladım. eylül 14 de mens oldum 20 de bitti 23 te tekrar yumurtladım yani idrarla yapılan testle sonucu yakalamam imkansız gibi birşeymiş meğer ben boşa uğraşmışım aylarca.çünkü onda siklusuna göre testi yapmaya başlaman için bir tarih veriyor bunda ise reglden sonra hemen başlıyorsun test yapmaya. günlük olarak takip ediyorsun ilk gün eğrelti otu görünümü varsa hemen deneme yapmıyorsun bebek için çünkü ani östrojen yükselmeside olabilir diye 2 günde aynı görüntü varsa deneme vaktidir diyor hatta ondan birgün sonrada deneyebilirsin ben öyle yaptım yumurta çatlaması garanti olsun diye.hani çatladıysa bile yumurta 24 saat yaşıyor malumunuz.yani ben hiç yorulmadan yumur tatakibi yapabildim.hamilemiyim bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım regl günümü beklemeden test yapmak istemiyorum açıkcası

kızla ya kimse tükürükle yapılan testlerin kullanımının kolay olup olmadığını bilmiyor mu yaaa ? siz ovulasyon testi kullanacakmısınız ? hangisini kullanmayı düşünüyorsunuz ?

benimki fertile focus du.eğrelti otu şekli belirgindi benimkinde.ama clearblue daha ii tabi duyduğuma göre.sen bilirsn...

regly gününe kaç gün var canım . umarım hayırlısıyla dileklerin kabul olur.

7 GÜNÜM VAR CANIM 13-14 EKİM BEKLENEN . aslında kanda hcg ölçtürsem belli olmuştur benim 23 ünde denemem oldu ama nedense ayağım gitmiyor bir türlü tahlil vermeye bekleyim bir regl olmazsam gideyim diyorum...bir arkadaşımız clearblue markayı tavsiye etmiş benim bildiğim clearblue 7 kullanımlık 110 tl gibi bir rakamı var ve idrarla LH ölçümü yapıyor. hani diğerleri gibi 1-2 yıllık yada süresiz kullanım değil.bende çok araştırmıştım bu testleri sonuçta bu kullandığımda karar kıldım.
inşallah hepimizin dileğini verir rabbim canım. birde sıkıntıdan uzak kalmak gerek galiba beni bulmayan aksilik kalmadı bu denemelerimde . kızıma oysaki hemen 2. ay hamile kalmıştım.işte ruhlar sırasıyla gelirmişya dünyaya sırasını bekliyor büyük ihtimal bizimkilerde. bu arada komşumun kızı hamile kalamıyordu 10 yıllık evli mikro enjeksiyon denendi olmadı tüp bebek son çare ama çok umutlanmayın demiş doktor bu arada kadıncağız normal yollarla hamile kalmış geçen hafta öğrendiler ayy ne sevindim vallaha darısı dileyen isteyen herkesin başına...aminnnnnnnnnn:Saruboceq:

nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?

kalbimiz ve dualarımız seninle..,
hemen bizimle paylaş cnmm

saol cnmm tskler dualrınız ıcın randevum 7 de umarım gönlumuze göre hepımızın kızlar cok ıstıyorum bebek ısteyenlerınde olmasını herkezın ıstedıgı olur bakalım cok umıtlı deılım ama belkıde olur dıme kızlar sonucta herseyı yaradanım bılır..

cnm ıns hersey gonlunce olsun senın oglun var kızmı ıstıyosun

11.061986 d.tarihi 29.09 20120

kız gününün başladıgı gün birliktelik olmuş.yani kız olabilirr
belli olunca yazarmısın

gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım

sagol gamzecimmm
dün gündüz yoruldum akşam acısını cıkardım:))
3 arkadaş cılgınlar gibi alışveriş yaptık hehe
cocuksuzzz ,kocasızzzz süper bi akşamdıııı

naber gamze ???
valla bizim burasıda çok soğuk oluyo 2 akşamdır yakıyoruz biz zaten
yorganlar çıktı , dolaplara ne zaman ayralanacak bilmiyorum :bbo:

burasıda cokk sogukkk.ben daha yakmadım dogalgazıı.

kız havalar sogudu anacım bız bebıslerı yaparsak adamlara soguk dus nasıl aldıracaz:)))))))))))))))))kendı kendıme aklıma geldı sımdı ay az gulmedım

sadecee ufaklıgaa aldırcan soguk duşuuuukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…