- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.201
canım ben 2 ay doktor kontolüne gittim ama o da kesin sonuç vermiyor . ya çatladığında gidiyosun ya da 2 güne kadar çatlar diyo .ama bir türlü çatladığı zamanı tutturamıyorsun . o yüzden ben ovulasyon testi almak istiyorum. kızım 1. sınıfa başladı . daha fazla geç kalmak istemiyorum. ovulasyonu tam yakalamak için de hangi ovulasyon testini alacağıma karar veremiyorum. tükürükle yapılanı anlamak çok kolay değilmiş sanırım. kullanan biri olsada yazsa.
ewet cnm cok haklısın cok dogru dusunuyon sen gıttın bcm gne hele bı bende vıra bısmıllah deyımde sonra olmassa bakarız tabıkı esın basladımı cınkoyu ıcmeye bırde kecıboynuzu kurunu yap cnm valla ben aralıkda yapmama ragmen adama her aksam yapıyom kecıboynuzu kurunu sende yap
sperm üretimi 72 gün.yani 3,5 ay sürüyorrbende aralık sonunda istiyorum gamzecim ama ekim çıksın kasım -aralık 2 ay kürleri uygulayayım diyorum. acaba 2 ay yeterli olmazmı
STEVYA Toz Kavanoz 200 gr
Stevya Toz Kavanoz Tatlılarda kullanabileceğiniz 200 gr. lık kavanozda. Katkısız kalorisiz karahindiba kökü ekstresi...
internette bi sitede bu var canım acaba bahsettiğin bunndan mı
bide bu var
Stevya 1 gr 120 stick
Stevya sticler herbiri 1 gr lık poşetlerde içecekleriniz için hazırlanmış katkısız kalorisiz tatlandırıcınız...
Fiyatı: 11,19 TL KDV Dahil
A.s cnm.özledik onuda yaw.kızlar trufun slmı var haftaya dr gıdecekmıs bulantılarıda azalıs artık dua etsınler dedı
elara gece cok gezdın heralde bcm uyanamadınnnnnnnnnnnn:))))))))))
artık arabasıda var gezer tabi :))
gurbetin kız kardeşi doğum yaptı yiğeni oldu yani hayırlı olsun. oda koşturmaca ile uğraşıyordur büyük ihtimalle.
evet arkadaşım tam olarak tespit ettim.döngüm 30-31 gün olmasına rağmen ağustosta regle 1 hafta kala yumurtladım. eylül 14 de mens oldum 20 de bitti 23 te tekrar yumurtladım yani idrarla yapılan testle sonucu yakalamam imkansız gibi birşeymiş meğer ben boşa uğraşmışım aylarca.çünkü onda siklusuna göre testi yapmaya başlaman için bir tarih veriyor bunda ise reglden sonra hemen başlıyorsun test yapmaya. günlük olarak takip ediyorsun ilk gün eğrelti otu görünümü varsa hemen deneme yapmıyorsun bebek için çünkü ani östrojen yükselmeside olabilir diye 2 günde aynı görüntü varsa deneme vaktidir diyor hatta ondan birgün sonrada deneyebilirsin ben öyle yaptım yumurta çatlaması garanti olsun diye.hani çatladıysa bile yumurta 24 saat yaşıyor malumunuz.yani ben hiç yorulmadan yumur tatakibi yapabildim.hamilemiyim bilmiyorum ama daha öncede yazmıştım regl günümü beklemeden test yapmak istemiyorum açıkcası
7 GÜNÜM VAR CANIM 13-14 EKİM BEKLENEN . aslında kanda hcg ölçtürsem belli olmuştur benim 23 ünde denemem oldu ama nedense ayağım gitmiyor bir türlü tahlil vermeye bekleyim bir regl olmazsam gideyim diyorum...bir arkadaşımız clearblue markayı tavsiye etmiş benim bildiğim clearblue 7 kullanımlık 110 tl gibi bir rakamı var ve idrarla LH ölçümü yapıyor. hani diğerleri gibi 1-2 yıllık yada süresiz kullanım değil.bende çok araştırmıştım bu testleri sonuçta bu kullandığımda karar kıldım.
inşallah hepimizin dileğini verir rabbim canım. birde sıkıntıdan uzak kalmak gerek galiba beni bulmayan aksilik kalmadı bu denemelerimde . kızıma oysaki hemen 2. ay hamile kalmıştım.işte ruhlar sırasıyla gelirmişya dünyaya sırasını bekliyor büyük ihtimal bizimkilerde. bu arada komşumun kızı hamile kalamıyordu 10 yıllık evli mikro enjeksiyon denendi olmadı tüp bebek son çare ama çok umutlanmayın demiş doktor bu arada kadıncağız normal yollarla hamile kalmış geçen hafta öğrendiler ayy ne sevindim vallaha darısı dileyen isteyen herkesin başına...aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?
hakkında hayırlsıı olsun.inş.hamilesindirrr ve umdugun gibi olurr
clear blue dijital olanı 7 kullanımlık
bide clear blue monitörü var onu ömür boyu kullanıyorsun.fiyatı tuzlu biraz.420 lira
meraklaa bekliyoruzzzz
inşallahh saglık hayırlı bi kızın olurrr
bioritime bakmıştım sana dimi.ne demiştim?
semineri veardı onun.sanmıyorum doktora gittigini.zatennn hiç gitdip ögrenmek istemiyrodu cinsiyetini.korkuyor sanırım
:1shok: 30 dolar çok iimiş .. benim testler bugün geldi coretest almak zorunda kaldım 15 adete 22 lira ödedim 8 de cargo verdim 30 liraya patladı bana bu ay tutmazsa önümüzdeki ay öyle yaparım artık vereliniortakasilmavi
sen ovulasyon kiti alacaktınn.bence fertile focusu al.fiyatıda cok uygun.ömür boyu kullanırsın
matematik memnun kalmış.belki bende onda alabilirim
ebayda 30 dolaR
nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?
:1shok: 30 dolar çok iimiş .. benim testler bugün geldi coretest almak zorunda kaldım 15 adete 22 lira ödedim 8 de cargo verdim 30 liraya patladı bana bu ay tutmazsa önümüzdeki ay öyle yaparım artık vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?