bebek cinsiyet belirleme..

tükürükle yapılan testlere güvenmiyorsan clear blue monitörü al ozaman.fiyatı 420 lira
ömür boyu kullanılıyor

vereliniortak

bende aralık sonunda istiyorum gamzecim ama ekim çıksın kasım -aralık 2 ay kürleri uygulayayım diyorum. acaba 2 ay yeterli olmazmı
sperm üretimi 72 gün.yani 3,5 ay sürüyorr
2 ay kullanılsadaa olur benceee.ama beklerim diyorsan 3 ay sonra bebek deneyebilirisnn

evet bu ezel.size gönderdigim bilgilerin içinde vardı stevia tatlandırıcıı.link bile vermiştimm bakmadınmı???

kızlar trufun slmı var haftaya dr gıdecekmıs bulantılarıda azalıs artık dua etsınler dedı
A.s cnm.özledik onuda yaw.
bide boncuguu cokk ösledimmmmmmm

elara gece cok gezdın heralde bcm uyanamadınnnnnnnnnnnn:))))))))))

artık arabasıda var gezer tabi :))

evett kızlarr cok gezdimm akşam.iyi geldi banaa
8 de cıktık 11 de evdeydim:)))

gurbetin kız kardeşi doğum yaptı yiğeni oldu yani hayırlı olsun. oda koşturmaca ile uğraşıyordur büyük ihtimalle.

aa hayırlı olsunnn.ne cabuk gecti günler yaa.daha dün gibiydii hamile oldugunu yazdıgııı
maşallahhh

hakkında hayırlsıı olsun.inş.hamilesindirrr ve umdugun gibi olurr

clear blue dijital olanı 7 kullanımlık
bide clear blue monitörü var onu ömür boyu kullanıyorsun.fiyatı tuzlu biraz.420 lira

nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?

meraklaa bekliyoruzzzz
inşallahh saglık hayırlı bi kızın olurrr
bioritime bakmıştım sana dimi.ne demiştim?

cnm bıorıtımde hem kız hem erkek gunu ama buyuk ıhtımal erkek demıstın cnmm yanı doktorum gıbı konusmustun bakalım 7 de ögrenıcez kısmetse ya kıızlar zatı kız derse sok olurum sanırım hos doktorum ve sen dısında her kezın ıcıne kız doguryor umarım ınların dedıgı olur kızlar ya dua edınn..

semineri veardı onun.sanmıyorum doktora gittigini.zatennn hiç gitdip ögrenmek istemiyrodu cinsiyetini.korkuyor sanırım

ewet cnm ınsan öle oluyo ama benımkı hem gıderım hem aglarım gelının lafı vaya :))))))aynı onun gıbı bende cok korkuyodum ama ogrenmedende duramadım tabıkııı ama bunda naparım bılmıyom ya ama ogrenırım ben duramam valla:))

asilmavi
sen ovulasyon kiti alacaktınn.bence fertile focusu al.fiyatıda cok uygun.ömür boyu kullanırsın
matematik memnun kalmış.belki bende onda alabilirim
ebayda 30 dolaR

asilmavi
sen ovulasyon kiti alacaktınn.bence fertile focusu al.fiyatıda cok uygun.ömür boyu kullanırsın
matematik memnun kalmış.belki bende onda alabilirim
ebayda 30 dolaR
:1shok: 30 dolar çok iimiş .. benim testler bugün geldi coretest almak zorunda kaldım 15 adete 22 lira ödedim 8 de cargo verdim 30 liraya patladı bana bu ay tutmazsa önümüzdeki ay öyle yaparım artık vereliniortak

nbr kızlar ya bugun hayırlısıyla cınsıyet ögrenıcem dua edın ılk önce saglıklı sonada kız bakalım ızım buyuk bı ıhtımal erkek deıgısmısmıdır.?

hadi hayırlısı inşallah allah gönlüne göre verir. ama gerçekten ben şuna inanırım hep, bizim hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır vardır allah bilir ancak. o yüzden erkek olsa da hayırlısı demek ki senin için bu imiş. ne güzel iki erkek evlat sahibi olmak. insana güç verir, huzur verir, güven verir. hayırlı evlatlar olsun gerisi boşşşşşş.....
bu arada benim de belki yarın belli olur.

becede ömürboyu kullanılandan al sen.2. 3. cocuktada kullanırsın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…