- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #1.821
nısandakrcım cnm hayırlı olsun ıns bı oglusun olur cnm rabbım gonlundekı muradı versım hazekecım senbenden once yaparsın cnm sen yap bende sana harfıyyen uyuyayım ıns ıyıı dr bulursunda oglusumuz olur cnm ınsssssssssss
aboyka kız demek, manik mi ne o da erkek anlamına geliyor.
amınnnnnnnnnnnnnnn cnm klomenı gunde kac kez almıslar onemlı ıns ogrende bızlerı de haberdar et gene cnmslm arkadaslar bende sizin gibi erkek saglikli erkek bebek istiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var bend ebir yontem ogrenmistim 3 kuzenim uyguladi erkek bebek icin bende uygulayacam size yardimci olmak icin anlatim azicik tam olarak bilmiyorum hamileydim kuzenimlere gitmistik 2 kizi vardi ikiz 2 oglu oldu kardesininde aynisi oldu annemde ya yanlis anlama 1 senede ikiz cocuklariniz ikisde erkek senin ve kardesiin nasil oldu diye sordu kizimda da cok erkek istiyo d udedi oda gaziantepteki doktora kemal bayindir adi ona gittik klomen ve catlatma ignesi uyguladi bana dedi gunde kac klomen alinmis onu bilmiyorum onuda ogrenemedim ve malesef gorusmuyorum pek anneme sorduracam erkek bebek olma sansini arttiyomus ama klomen sayisi onemliymis arkadaslar ben denicem ama yurt disindayim yumurta takibi zor is burda ama yinede klomen ve igneyi getirtirip kisa dogru dusunuyorum rus takvimide gercek bir yalan inammayin ona catlatma ignesi ve klomen cevremde 3 kisi nin oglu oldu kullananlarin tabiki klomen ile allh hepimizin gonlune gore versin bize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
gunde bir sefer yada sabah aksam iciliyor erkekte kadinla beraber iciyor hem erkek olma ihtimali yuksek hemde ikiz olma ihtimali yuksek adetin 5. gununden itibaren icmeye basliyorsunslm arkadaslar bende sizin gibi erkek saglikli erkek bebek istiyorum 3 bucuk yasinda bir kizim var bend ebir yontem ogrenmistim 3 kuzenim uyguladi erkek bebek icin bende uygulayacam size yardimci olmak icin anlatim azicik tam olarak bilmiyorum hamileydim kuzenimlere gitmistik 2 kizi vardi ikiz 2 oglu oldu kardesininde aynisi oldu annemde ya yanlis anlama 1 senede ikiz cocuklariniz ikisde erkek senin ve kardesiin nasil oldu diye sordu kizimda da cok erkek istiyo d udedi oda gaziantepteki doktora kemal bayindir adi ona gittik klomen ve catlatma ignesi uyguladi bana dedi gunde kac klomen alinmis onu bilmiyorum onuda ogrenemedim ve malesef gorusmuyorum pek anneme sorduracam erkek bebek olma sansini arttiyomus ama klomen sayisi onemliymis arkadaslar ben denicem ama yurt disindayim yumurta takibi zor is burda ama yinede klomen ve igneyi getirtirip kisa dogru dusunuyorum rus takvimide gercek bir yalan inammayin ona catlatma ignesi ve klomen cevremde 3 kisi nin oglu oldu kullananlarin tabiki klomen ile allh hepimizin gonlune gore versin bize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
evte canim benim ilk gundenn itibarena.s.
reglı oldugum gunden ıtıbaren sayacagım dımı arkadsım
gunde bir sefer yada sabah aksam iciliyor erkekte kadinla beraber iciyor hem erkek olma ihtimali yuksek hemde ikiz olma ihtimali yuksek adetin 5. gununden itibaren icmeye basliyorsun
evte canim benim ilk gundenn itibaren
BENIM VAR HAZIRDA BEKLIYOR TRYE GIDINCEDE ALICAM RECETESIZ VERILIYOR dr. un vermesi sart degil yani canimamannnnn kızlar klomenı ıhmal etmeyelım ozaman ınankı sonrada bı cat ıgnesı oh ıkızımız oluyomus eeeeee bu kadar rabbımden dılersen rabbımde ıkız verır ınssssssss hepımıze ınssssssssssssssss ablam bu dr kontrolu dısında kullanılırmısı sence?????
benim kiz cok istiyor valla ben eylulden itibaren folik asite basliycam ondan sonrda klomen alicam aralikta insallah sag salim o gunlere gelirsek Allah ban bir kz br oglan nasip etsin insallahhh hem esim hemde kizim sevinsin
canim esim erkek kizim kiz istiyor insallah ikisininde gönlü olur esim icin artik bebk konusu bitti ondan habersiz yapmaya karar verdim valla kizim cok istiyor bizde zaten ikiz var bide klomen kullanirsam cok istiyorum insallahhhh Rabbim nasip etsin insallahablam ıkız mı ıstıyon rabbım gonlune gore versın ıns eslerle bırlıkte sabah aksammı ıcıcen sonrada yum.gununde ıgne oh alsana ıkız rabbım ınsssssssssss tum ısteyenlere bızede rabbım ıkız ver amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAKKINDA hayirlisi olsun canim sen dr. un dedigi gibi yaparsingamzecim sanki adet olacak gibi kasıklarımda ağrı var . sanırım ben hamile kalamadım
ıns cnm hakkında herseyın en ıyısı olurda bulursun pıpılıyıbenim doktorum mayıs ayında olmazsa haziran yani bu ay için klomen ve iğne yapalım dedi . adetinin son günü başlıycaksın klomene sabah akşam 5 gün içeceksin . 13. günü yumurtanın büyüklüğüne göre iğne yapıcaz dedi . bakalım geçen denemede olmadıysa haziranda klomen denicez
bana sati ve kac gun surdugunu söyle bakalim bakalim takvimle aynimi gidiyorkızlar benim akıntım sabah geldi.çok koyu kıvamlı yum akı...
sağ kasık sancılı ama benim bugün 13.günüm.yarın sabahmı akşammı olsa ne diyosunuz......
dr işim yattı çocuk hasta((
hava bozuk zaten(
c.perhizde gitti bilgisi olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?