- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.221
Kızlar arada sizi takip ediyorum. Alemsiniz valla, aşmış gitmişsiniz.
cnm bıorıtımde hem kız hem erkek gunu ama buyuk ıhtımal erkek demıstın cnmm yanı doktorum gıbı konusmustun bakalım 7 de ögrenıcez kısmetse ya kıızlar zatı kız derse sok olurum sanırım hos doktorum ve sen dısında her kezın ıcıne kız doguryor umarım ınların dedıgı olur kızlar ya dua edınn..
bu arada iki de bir yüzük testi yapıp duruyorum. çok inanıyorum ben buna. annem kardeşime hamileyken yapardı aklımda kalmış. çevremizde hamile olan kimse yaptık ve doğru çıktı hep. bioenerji olayı.eşim de bıktı artık ahmet hadi gel şu ipin ucundan bir tut kaydirigubbakcemile3sabah ilk işim bu yatarken son işim bu kaydirigubbakcemile3 eşim diyor ki kızdan erkekten geçtim bir belli olsa, yüzük çevirmekten bıktım kaydirigubbakcemile2
asilmavi
sen ovulasyon kiti alacaktınn.bence fertile focusu al.fiyatıda cok uygun.ömür boyu kullanırsın
matematik memnun kalmış.belki bende onda alabilirim
ebayda 30 dolaR
elara senin cetvelle benim cetvelde neden farklı şeyler yazıyo sende nediyo bende ne diyo :uhm:
bu arada iki de bir yüzük testi yapıp duruyorum. çok inanıyorum ben buna. annem kardeşime hamileyken yapardı aklımda kalmış. çevremizde hamile olan kimse yaptık ve doğru çıktı hep. bioenerji olayı.eşim de bıktı artık ahmet hadi gel şu ipin ucundan bir tut kaydirigubbakcemile3sabah ilk işim bu yatarken son işim bu kaydirigubbakcemile3 eşim diyor ki kızdan erkekten geçtim bir belli olsa, yüzük çevirmekten bıktım kaydirigubbakcemile2
elara dr gıtmeyecen heralde sen bcm yum takıbını evde yapcan heralde
ben hıc yapmadım ama yumurta testı vardı onu yaptım 2 kerew ıkısınde kız cıktı hadı senınde haberlerını bwklıyourz ama doktor sanada erkek olabılır demısmıydı?
gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım
naber gamze ???
valla bizim burasıda çok soğuk oluyo 2 akşamdır yakıyoruz biz zaten
yorganlar çıktı , dolaplara ne zaman ayralanacak bilmiyorum :bbo:
ben pek kışı sevmiyorum ya üşüyorum çünkü :)))
benim kızımda 3.sınıfa başladı
yaşımda ilerliyor
kendime göre temmuzda falan kalacaktım güya hamile ama olmuyor , tek ilişkiyle tutturamıyoruz herhalde((
Vallaha arkadaşım ben hiçbir çin takvimine güvenmiyorum nedenmi benim kızımı erkek gösteriyor genelde benim dediğim baby gender baba ve anne doğum tarihi girilip galiba rus takvimine göre cinsiyet tahmininde bulunuyor.
Gender Predictor Planner( link vermeye izin yok o bakımdan linki ekleyemiyorum) sen googleden bu şekilde arattır ulaşırsın bu sayfaya yabancı bir site.geçen yıldan beri çevremde akraba ve arkadaşlarda hamile kalan kim varsa denedim ve hep tuttu şimdiye kadar en az 10 kişide tabi tevafukta olabilir.daha önce görmediysen bir bak derim bu siteye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?