bebek cinsiyet belirleme..

ben de öyle, doktor kız derse bayılırım herhalde kaydirigubbakcemile3 erkek bebeğe de alıştırdım kendimi. iki oğlum olacak falan diye. hayırlısı diyorum. sabah 10 da benim de randevum.

bu arada iki de bir yüzük testi yapıp duruyorum. çok inanıyorum ben buna. annem kardeşime hamileyken yapardı aklımda kalmış. çevremizde hamile olan kimse yaptık ve doğru çıktı hep. bioenerji olayı. eşim de bıktı artık ahmet hadi gel şu ipin ucundan bir tut kaydirigubbakcemile3sabah ilk işim bu yatarken son işim bu kaydirigubbakcemile3 eşim diyor ki kızdan erkekten geçtim bir belli olsa, yüzük çevirmekten bıktım kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol:

ben hıc yapmadım ama yumurta testı vardı onu yaptım 2 kerew ıkısınde kız cıktı hadı senınde haberlerını bwklıyourz ama doktor sanada erkek olabılır demısmıydı?

gunaydın kızlar oh elaracım valla elıne saglık artık yazlıkları kaldırma zamanı geldı bugun ıstbul cok soguk bende ckarmam lazım

bugünleride gördük ya şükürler olsunn rabbimee
sıcaklar neydii gamzecimmmm
adana daha soğukk değill
ama terlemiyoruzda artıkkk
pencerelerkapalı oturluyor ya bu bana yeterrrrrrrrrrrrrrr

benim kızımda 3.sınıfa başladı
yaşımda ilerliyor
kendime göre temmuzda falan kalacaktım güya hamile ama olmuyor , tek ilişkiyle tutturamıyoruz herhalde ((

tutar o merak etme tutmazsa benim tutmazdııı
anında kalkıp yıkadım sildimm hamile kalmamak içinn baktımkii hamileyimmmm
şok geçirdimm o dönemm

çin takvimi bende de tutmadıııı kız gösteriyoo amaa oğlum olacakk
rus takvimii tutuyoo amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…