- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.241
slm kızlarr..
gamzecim nbr cnmm
bilgim yok cnm
hayırdırr napıcan tüp bebek fiyatlarını:)
umut bende sevmezdimm amaa bu yazz öyle ynadımkiiii kışş gelsinn diye delii oluyorumm
birkere yağmur yağdıı havalara uçacaktımm
türkiyede tüp bebek yöntemiyle cinsiyet secimi yasakkk
kıbrısta yapılıyor ama orasıda pahalı diye biliyorumm
tutar o merak etme tutmazsa benim tutmazdııı
anında kalkıp yıkadım sildimm hamile kalmamak içinn baktımkii hamileyimmmm
şok geçirdimm o dönemm
fiyatlar düşmüş ya
insanın oğulsuz durduğuna değmezsempatiksalakcinni
ben biraz araştırıyım bakayım parayı veren cinsiyeti de seçebilirse eğerkafamçokkarıştı
evet bu ezel.size gönderdigim bilgilerin içinde vardı stevia tatlandırıcıı.link bile vermiştimm bakmadınmı???
Hayır arkadaşım gayet iyi ediyorsunuz.delikafadulden kötümü ediyoz
oğlakçım aynı dertten muzdaribim benimde 5 yaında bi kızım var ve ataerkil bi toplum zihniyeti erkek soydur soptur olmazsa olmaz düşünceli bi ailede yetişmiş bir kocam var ve esşim 4 kızdan sonra ısrarla olmuş.bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ve sanırım 1 haftalık hamileyim hemen şu acele testelerden aldık ve pozitif çıktı yumurtama çatlama dönemine denk geliodu dr umun söylediği terihlerde sadece ayda 1 sefer ilişkiyi önerdiş erkek için eşim kıbrıs tüpbebk bile düşünüyordu sonra bana allah istemezse oda olmaz düşümcesi sindi ya yolda dönüşte düşürsem yada daha sonra bi komplikasyon olsa kaybedersem hem maddi hemde duygusal olarak sarsılma yaşamak istemedim allahtır her derdin çaresi dedim ben ne kadar yırtınırsam yırtınayım yine verende o alan da kendini sıkıntıyAsokma aynılarını kendimde yaşadım ve yaşıyorum bakalım 3 ay nasıl sabredecez cinsiyeti için
Selam kızlar ben aranızda yeniyim Can0077"nin eltisiyim onun tavsiyesi üzerine buraya üye oldum.Üye olalı 3 hafta oldu.Geçmişleri okudum aranızda yeni hamile olan arkadaşlarımız var allah hepimizin gönlüne göre versin.Ben 34 yaşındayım allahım bağışlasın 3 tane kızım var.En büyük kızım 14, ikinci kızım 10 ,3 çü kızım 5 yaşına girdi bende çok zor dönemler geçirdim.burdaki hikayaleri okuyunca o günlere geri dönüyorum.İnşaallah benide alırsınız aranıza.
kızlar ben öğrendim 10 milyara yapan yerde var,14 milyara yapan yer de var.euro ile yapılıyor türk parasına çevirince böyle oluyor
Canım bence Kıbrıs'a gitmeye gerek yok.Doktorun özel muayenehanesine gidilirurumumuz bu diye anlatılır zaten iki-üç tane kızı olana yardımcı olurlar.
Ya ben kulak misafiri olarak duydum açıkçası.
yardım eden hekimler var ama
tanıdık vasıtasıyla gidecen eski hastası olacan yani kızların eline doğmuş olacak falan yerimseniben
Selam kızlar ben aranızda yeniyim Can0077"nin eltisiyim onun tavsiyesi üzerine buraya üye oldum.Üye olalı 3 hafta oldu.Geçmişleri okudum aranızda yeni hamile olan arkadaşlarımız var allah hepimizin gönlüne göre versin.Ben 34 yaşındayım allahım bağışlasın 3 tane kızım var.En büyük kızım 14, ikinci kızım 10 ,3 çü kızım 5 yaşına girdi bende çok zor dönemler geçirdim.burdaki hikayaleri okuyunca o günlere geri dönüyorum.İnşaallah benide alırsınız aranıza.
Teşekkürler gamzecim evet benim kızlarım büyük ben hiç düşünmüyorum.Ama eşim cocuk delisi şimdi gene istiyo benimse cesaretim yok.Sanki benim hiç oğlum olmayacak gibi geliyo bana bi de benim hamilelik çok zor geçiyo.Hastanede yatıyorum ilk aylarım da aşermeden dolayı.Galiba itiraf edeyim birazda korkuyorum bak gene kızı oldu diyecekler diyeee.Eşimden allah razı olsun hiç duymadım daha önceden ama o da yeni yeni başladı bitanede oğlumuz olsun diye keşke garanti olacagını bilsem yaparım sırf eşim için..biraz önce yanlış yazmışsım.Can0677
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?