bebek cinsiyet belirleme..

fiyatlar düşmüş ya
insanın oğulsuz durduğuna değmezsempatiksalakcinni
ben biraz araştırıyım bakayım parayı veren cinsiyeti de seçebilirse eğerkafamçokkarıştı

herşey nasip.bence okadarına değmez.işte benim oğlum doğuma iki gün kala karnımda öldü..yani cinsiyetini ayarlasanda olamazsa olmaz.sürekli kontroldeydim.8 doktora gittim.tabi sürekli doktorumda vardı.ama olmadı.

evet bu ezel.size gönderdigim bilgilerin içinde vardı stevia tatlandırıcıı.link bile vermiştimm bakmadınmı???

canım bakmaz olurmuyum ama senin verdiğin linkte bir çok ürün vardı sadece o ürünün linki değildi o yüzden ben anlayamamıştım açıkçası normalde ben şeker kullanmam zaten çayı falan hep şekersiz içerim ama şimdi arkadaş böyle yazınca ilgimi çekti ondan sordum ilgin için teşekkürler arkadaşım ayrıca verdiğin listeyede uymaya son derece özen gösteriyorum kocam bazen yan çizittiriyor ama ısrarlarıma dayanamıyor kendileri

delikafadulden kötümü ediyoz
Hayır arkadaşım gayet iyi ediyorsunuz.
Bende size Kıbrısdaki cinsiyet seçimi hakkında bilgi vereyim. Fiyatlar 5000-5500-6000Euro arası değişiyor.Ancak bu para sadece işlem maliyeti. Cinsiyet seçimi işlemini yaparken kullandıkları ilaç bile dünya paraymış. Ondan dolayı fiyat bu kadar yüksekmiş. Bu verilen fiyat içinde ne kullanacağınız ilaçlar var ne de orada konaklama ücreti.
Öpüldünüz...

Selam kızlar ben aranızda yeniyim Can0077"nin eltisiyim onun tavsiyesi üzerine buraya üye oldum.Üye olalı 3 hafta oldu.Geçmişleri okudum aranızda yeni hamile olan arkadaşlarımız var allah hepimizin gönlüne göre versin.Ben 34 yaşındayım allahım bağışlasın 3 tane kızım var.En büyük kızım 14, ikinci kızım 10 ,3 çü kızım 5 yaşına girdi bende çok zor dönemler geçirdim.burdaki hikayaleri okuyunca o günlere geri dönüyorum.İnşaallah benide alırsınız aranıza.

merve hayırlı olsun canım şu avulasyon testlerinde 2. çizgiyi koyu görünce tam olarak ne kadar sonra ilişkiye girmek gerekiyor canım sen tecrübelisin yazar mısın
sağlıkla al kucağına inşallah

hoşgeldinn madooo
Allah bagışlasın kızlarınıııı
ne zaman düşünüyorsun bebekk???

ay zaman gecmedı bı sey sorucam kızlar su tek ılıskı cok tutuyormu ben oglumda baya bı olmustu o ay ama bunda 3 kere oldu esım yurtdısına cıktı zaten sız böle dedıkce ıyıce kırılıyor umıtlerım :))))

kızlar ben öğrendim 10 milyara yapan yerde var,14 milyara yapan yer de var.euro ile yapılıyor türk parasına çevirince böyle oluyor

Canım bence Kıbrıs'a gitmeye gerek yok.Doktorun özel muayenehanesine gidilirurumumuz bu diye anlatılır zaten iki-üç tane kızı olana yardımcı olurlar.
Ya ben kulak misafiri olarak duydum açıkçası.
yardım eden hekimler var ama
tanıdık vasıtasıyla gidecen eski hastası olacan yani kızların eline doğmuş olacak falan yerimseniben

ya bende söle bılıyorum tup bebek yapılırken bılıyorsunuz spermlerın ıcınden saglıklırı secılıyor mus benım eger 2000 dolar verırsen cınsıyet belırlenıyormus ama sölemıyolarmıs bence ark dedıgı gıbı tanıdık bulursanız sonucta tup bebek 3 erkek sperm koyar hıc kız olmaz tutuarsa erkek olur...

moda h.g cnm sende bendensın benımde 3.kızım var ıns 4.ler olur cnm ne zaman dusunuyosun senın kızlar buyukmus masallah..

öle bi yer bilen varsa banada disinkaydirigubbakcemile3
kızlar bugün bhcg m 4.95 çıktı..sizce hala iğnenin etkiisimidir...
bugün 22.günüm

Teşekkürler gamzecim evet benim kızlarım büyük ben hiç düşünmüyorum.Ama eşim cocuk delisi şimdi gene istiyo benimse cesaretim yok.Sanki benim hiç oğlum olmayacak gibi geliyo bana bi de benim hamilelik çok zor geçiyo.Hastanede yatıyorum ilk aylarım da aşermeden dolayı.Galiba itiraf edeyim birazda korkuyorum bak gene kızı oldu diyecekler diyeee.Eşimden allah razı olsun hiç duymadım daha önceden ama o da yeni yeni başladı bitanede oğlumuz olsun diye keşke garanti olacagını bilsem yaparım sırf eşim için..biraz önce yanlış yazmışsım.Can0677

cnm bende cok korkuyorum aynen senın dedıgın gıbı ama ınan buraya gelelı hıc o korkumm kalmadı acaba neden bıde dualara cok ınanıyorum ınsssssssss ya rabbım vercek sen burdakı yontemlerle dene bencede bıtane daha yas kac sorması ayıp ama:))))))esıne bol bol takvıyeler ver cnm mesela cınko maden suyu gıbı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…