bebek cinsiyet belirleme..

Elaracım teşekkür ederim can,a kalsam o hemen yap diyo bana biliyosun kendi hamile ama benim cesaretim yok.Ben 3 kızımıda hiç takip etmeden oldu.Yani ne yumurtlama gini takibi ne başka bişeyler ve sık ilişkilerle oldu şimdi sizleri takip ediyorum.Sen bioritime bakıyodun galiba biliyosanız benimki nede bakrmısınız .Şimdilik eşimin ve benim doğum tarihlerini vere bilirim adet tarihlerimi daha bu ay takibe başladım.Eşim 1 06 1975 ben 1 1 1976 doğumluyum bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler canımmm..

gamzecim yaşım 34 ocakda 35 girecem eşim zaten 1 senedir soda iciyo sürekli işte bi cesaret alıyorum burayı okuyunca ama ginede çok korkuyorum eşimde istemiyosan evlatlık alalım diyo.Bende üzülüyorum korktığumuda söyleyemiyorum eşime kayınvalidemde bi tane daha yap oğlan olur belki diyo bilemiyorum kafam çok karışık....

madocum Allah gönlüne göre versin canım
bede ara ara topiği takip ediyorummm
iki kız yada iki erkek süper oluyor da üçüncüsünün dördüncüsünün farklı olmasını istiyor insan
Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

yok yok bosver evlatlıgı rabbım herkesın kendıne versın aynen benım kayınvaldemde ılla yap bıtane daha der her zaman belkı oglumuz olur derde ıste cesaret ama ya hamıs kalınca dualarıda hemen okuyunca olacak bence ya rabbım verecek ınsssssss yasın kucuk daha bosver canın bellı olmusmuydu cınsıyetııı???erkekdı heralde ama karıstırabılırımde.....

Son düzenleme:
Belli oldu canım onunda kızı oluyo o na ben çok dua ettim inşaallah senin olur diye.Allahım ayıpsız amansız versin de onlar daha yolun başında.Oda erkek istiyodu olmadı bidahakine işaallah

sana 1 yıllık bioritim günleri yazdım özelden mesaj attım
sadece erkek günlerine baktım
hamile kalacagın zaman tekrar bakar teyit ederizzz
aktif katılırsan sana yöntemleride yollarımm
can a cok slm bu aradaa.gelmiyor epeydirr.umarım iyidirr

mami seninde 1 kızın vardı dimi.yalnışmı hatırlıyorumm
sen ne zaman düşünüyorsun tekrar bebiş

iyi akşamlar
karı koca dört gündür hastayız
mahvetti hastalık bizi
buğün nihayet
düşükler için araştırmaya başlandı
buğün kan verdim
25 gün sonra çıkacakmış sonuçlar
ekimi boş geçtik kasımda başlarız inşallah çalışmalara
bakalım kaç ay çalışacağız

hoşgeldinn gecmiş olsun cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…