- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.261
gamzecim yaşım 34 ocakda 35 girecem eşim zaten 1 senedir soda iciyo sürekli işte bi cesaret alıyorum burayı okuyunca ama ginede çok korkuyorum eşimde istemiyosan evlatlık alalım diyo.Bende üzülüyorum korktığumuda söyleyemiyorum eşime kayınvalidemde bi tane daha yap oğlan olur belki diyo bilemiyorum kafam çok karışık....
Elaracım teşekkür ederim can,a kalsam o hemen yap diyo bana biliyosun kendi hamile ama benim cesaretim yok.Ben 3 kızımıda hiç takip etmeden oldu.Yani ne yumurtlama gini takibi ne başka bişeyler ve sık ilişkilerle oldu şimdi sizleri takip ediyorum.Sen bioritime bakıyodun galiba biliyosanız benimki nede bakrmısınız .Şimdilik eşimin ve benim doğum tarihlerini vere bilirim adet tarihlerimi daha bu ay takibe başladım.Eşim 1 06 1975 ben 1 1 1976 doğumluyum bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler canımmm..
madocum Allah gönlüne göre versin canım
bede ara ara topiği takip ediyorummm
iki kız yada iki erkek süper oluyor da üçüncüsünün dördüncüsünün farklı olmasını istiyor insan
Allah herkesin gönlüne göre versin inş.
gamzecim sen ne zaman düşünüyosun.Bişeyler deniyomusun.
mami seninde 1 kızın vardı dimi.yalnışmı hatırlıyorumm
sen ne zaman düşünüyorsun tekrar bebiş
hayırlısı olsun canım
elara cnmm kesın erkek dedı yanı kız ıhtımalı bıle yok o kadar nettiki ...doktorum bunu cevırme ıhtımalımız yok dedı..
iyi akşamlar
karı koca dört gündür hastayız
mahvetti hastalık bizi
buğün nihayet
düşükler için araştırmaya başlandı
buğün kan verdim
25 gün sonra çıkacakmış sonuçlar
ekimi boş geçtik kasımda başlarız inşallah çalışmalara
bakalım kaç ay çalışacağız
oglum oluyor hayırlısıyla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?