bebek cinsiyet belirleme..

çok geçmiş olsun.salgın var herhalde.bizim evdede çoluk çocuk hep hastayız.
bebek için de inşallah gönlündeki olur.

kızlar bu ay ilk defa kendimi dinledim ve bugun adetimin 15.günü sağ tarafımda öğleden beri bir ağrı var.şimdi ben yumurtlamışmı oluyom yoksa yumurtlıycammı?bişey var ama ne bilemedim.daha öncede olurdu böyle ağrım ben üşüttüm sanırdım.yumurtlama günümü böyle anlıycağımı bilmiyodum.

elara ben doktora gıtmeden bıseyler yapmak ıstıyorum cok ukala oluyorlar sımdı 4 cocugu ıstıyorum ya bı tuhaf davranıyorlar hem para verıyoruz hem konusuyorlar ovulasyon kıtlerı ıyı bır cozum mu bende adet duzensızlıgı varya rahatsızlıgımdan dolayı bıde bana bıorıtme bakmıstın o gunler erkek bebek ıcındı degıl mı kusura bakma sureklı bıseyler soruyorum sımdıden tesekkur edıyorum
a.s.

Yumurtlama sancilari yumurtlamadan once, yumurtlama sirasinda ve sonrasinda da olabilir O yuzden yumurtlama anini tespit etmek icin kesin bir yontem degil. En kesin yontem ovulasyon kitleri. onda da dikkatli olmak lazim. yumurtlama anindaki alkalilik yumurtlamadan 6 ila 12 saat sonrasinda asidige donusuyor ve yumurtlamadan 6 saat sonraya kadar idrarda LH hormonu cikabiliyor.. O yuzden cok gec kalmamaya dikkat etmek lazim. (bu erkek icin)

Son düzenleme:
Yesil cay icilmeli, bir de seker ya da aspartam iceren tatlandirici atilmayacak. Stevia iceren bir tatlandirici var super alkali ve 0 kalori.. O eklenebilir. Tr de var mi bilmiyorum ama arastirmaya deger. Normal seker cok asidik..

Stevia tamamen dogal bir tatlandirici ve hamilelik icin de guvenli. Diger tatlandiricilarin hamilelikte bebege etkisini bilmiyorum ama kiz bebek icin kullanildiklarini biliyorum. Ozellikle sakizlarin icinde, pepsi vs. lerin icinde de oluyor asidik tatlandiricilar.. onlardan uzak durmak gerek.

bızde uyabılırız ıns bıorıtımıde bızdede tutarrr elaracımmmmmmmmm:))))))

inşallahhh gamzecimmm.bioritimsizz olmaz:)

en garantili yöntem ovulasyon testi.diger türlü yumurtlamayı anlamak zorr

ovulasyon kitiyle daha rahat edersin.bende doktora gitmicemm ve ovulasyon monitörü yada mikroskobu alcam
test yerine mikroskop alsan daha ekonomik olur bence.

elaracım sana bilgilerimi veriyim ekim ayına ekle canım
21 eylül sat
8 ekim deneme
adet döngüsü 28 gün

tmm cnm ekleyimm

momofcum yumurtladıktan sonraki ilk 12 saat alkali ,12-20 saatler arasıda asidiklige dönüşür diye biliyorum ben???

Ezelcigim, iceriginde stevia var.. Aynisi gorunuyor. Limonlu suya(limonata gibi oluyor ayni), yesil caya, vs. eklenebilir.. Tadini hissedene kadar eklemen gerekiyor.. Zaten normal sekerden cok daha fazla tatli...

Eleracım çok teşekkür ederim bioritim takvimi için inşaallah bizlerde sizlere buradan güzel haberleri veririz .Allahım bizlerede nasip eder.

Eleracım çok teşekkür ederim bioritim takvimi için inşaallah bizlerde sizlere buradan güzel haberleri veririz .Allahım bizlerede nasip eder.

inş cnm.sen hamile kalma düşüncesine karar verr ben gerekli yardımı yapcam sana
cevrenin lafına sözüne göre erkek cocuk yapmak istiyorsan hata yaparsın
önce kendin istemelisin.kimsenin seni zorlamaya hakkı yokk
kendini 4.cocugun sorumlugunu almaya hazır hissediyorsan bebiş düşün bence,aksi takdirde cok yıpranırsın.4 cocuga bakmak kolay degil.

ben adetten sonraki 8. günde hamile kaldım.dr bana reglden soraki 7-8-9 günlerin harhangi birinde sadece ayda 1 kere ilişki önerdi bakalım çatlamamı da biliyordum allah ne nasip ettiyse o olur diyorum herkezi ne muradı varsa benimkiyle beraber kabul olur inş.önce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…