- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.281
iyi akşamlar
karı koca dört gündür hastayız
mahvetti hastalık bizi
buğün nihayet
düşükler için araştırmaya başlandı
buğün kan verdim
25 gün sonra çıkacakmış sonuçlar
ekimi boş geçtik kasımda başlarız inşallah çalışmalara
bakalım kaç ay çalışacağız
kızlar bu ay ilk defa kendimi dinledim ve bugun adetimin 15.günü sağ tarafımda öğleden beri bir ağrı var.şimdi ben yumurtlamışmı oluyom yoksa yumurtlıycammı?bişey var ama ne bilemedim.daha öncede olurdu böyle ağrım ben üşüttüm sanırdım.yumurtlama günümü böyle anlıycağımı bilmiyodum.
Yesil cay icilmeli, bir de seker ya da aspartam iceren tatlandirici atilmayacak. Stevia iceren bir tatlandirici var super alkali ve 0 kalori.. O eklenebilir. Tr de var mi bilmiyorum ama arastirmaya deger. Normal seker cok asidik..
bızde uyabılırız ıns bıorıtımıde bızdede tutarrr elaracımmmmmmmmm:))))))
kızlar bu ay ilk defa kendimi dinledim ve bugun adetimin 15.günü sağ tarafımda öğleden beri bir ağrı var.şimdi ben yumurtlamışmı oluyom yoksa yumurtlıycammı?bişey var ama ne bilemedim.daha öncede olurdu böyle ağrım ben üşüttüm sanırdım.yumurtlama günümü böyle anlıycağımı bilmiyodum.
elara ben doktora gıtmeden bıseyler yapmak ıstıyorum cok ukala oluyorlar sımdı 4 cocugu ıstıyorum ya bı tuhaf davranıyorlar hem para verıyoruz hem konusuyorlar ovulasyon kıtlerı ıyı bır cozum mu bende adet duzensızlıgı varya rahatsızlıgımdan dolayı bıde bana bıorıtme bakmıstın o gunler erkek bebek ıcındı degıl mı kusura bakma sureklı bıseyler soruyorum sımdıden tesekkur edıyorum
a.s.
elaracım sana bilgilerimi veriyim ekim ayına ekle canım
21 eylül sat
8 ekim deneme
adet döngüsü 28 gün
Yumurtlama sancilari yumurtlamadan once, yumurtlama sirasinda ve sonrasinda da olabilir O yuzden yumurtlama anini tespit etmek icin kesin bir yontem degil. En kesin yontem ovulasyon kitleri. onda da dikkatli olmak lazim. yumurtlama anindaki alkalilik yumurtlamadan 6 ila 12 saat sonrasinda asidige donusuyor ve yumurtlamadan 6 saat sonraya kadar idrarda LH hormonu cikabiliyor.. O yuzden cok gec kalmamaya dikkat etmek lazim. (bu erkek icin)
STEVYA Toz Kavanoz 200 gr
Stevya Toz Kavanoz Tatlılarda kullanabileceğiniz 200 gr. lık kavanozda. Katkısız kalorisiz karahindiba kökü ekstresi...
internette bi sitede bu var canım acaba bahsettiğin bunndan mı
bide bu var
Stevya 1 gr 120 stick
Stevya sticler herbiri 1 gr lık poşetlerde içecekleriniz için hazırlanmış katkısız kalorisiz tatlandırıcınız...
Fiyatı: 11,19 TL KDV Dahil
mami seninde 1 kızın vardı dimi.yalnışmı hatırlıyorumm
sen ne zaman düşünüyorsun tekrar bebiş
elara merhaba dün bi tahminde bulunacaktın meraktayım hala????????
elara merhaba dün bi tahminde bulunacaktın meraktayım hala????????
Eleracım çok teşekkür ederim bioritim takvimi için inşaallah bizlerde sizlere buradan güzel haberleri veririz .Allahım bizlerede nasip eder.
ya bu takvimde yanılma payı olmuyormu birde hangi takvim bu((((((
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...sedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-47.html
ilk sayfadaki tabloda yazıyor sonuclarıı
tutmayanda oluyor tabiki ama cok nadirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?