bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın arkadaşlar...
bugün 8 saat dersim var ve nöbetçiyim.....eyvahedigeldismile
bana dua edin.bugün yandığımın resmidir...

günaydın arkadaşlar lütfen yardımcı olun banada predictör aldım dün üvilasyon testi aslında 14.gün yapmaya başlamam gerekiyormuş ama ben klomen kullanıyorum ve yumurtlamayı değiştiriyor biliyorsunuz 13.gün yani dün yaptım akşam üstü gibi t çizgisi daha koyuydu gecede ilişki oldu 1 kızım var eşim ısrarla erkek çocuk istiyor birgün dahamı beklemeliydim erkek için

selam canlar nasıl gidiyo bende moral sıfır madoo hoşgelmişsen bacım üzülme bendede 3 tane tatlı cadı var dördüncüyü yapmaya mangal gibi yürek ister ama gönüle söz geçmiyo çok da korkuyooooooom sayfaları dolduruyonuz çocuk var okuyamıyoooom az yazın yavvvvvv

gamze ordamısın ???
kız akşam adam delirdi olacaksa olsun neolursa olsun böyle yapma demezmi bana
dikkat ediyoruz sonrada olmuyo dedi
valla dinlemedi beni sinir ettti (

hadi bakalım kızlar bekliyoruz sizi
bizede inşallah doktor erkek der ilerde :))

inşallah. ben alıştırdım kendimi iki oğluşumun olmasına. kaldı ki oğlumu çok seviyorum. çok iyi anlaşıyoruz ve hergün allahıma şükrediyorum oğlumu bana vediği için. neden ikincisi olmasın ki. :)

valla bazen bende senin gibi düşünüyorum
uğraşıyorum ama olmayacak gibi geliyor sonrada neden 2 kızım olmasınki diyorum
bu fikirde hoşuma gidiyor :)

valla bazen bende senin gibi düşünüyorum
uğraşıyorum ama olmayacak gibi geliyor sonrada neden 2 kızım olmasınki diyorum
bu fikirde hoşuma gidiyor :)

ben bu hamileliğimde hep pozitif düşündüm dileğim inşallah gerçekleşecek dedim hep kendi kendime.2 kızım olacak diye düşünmedim oğlu olacak diye düşündüm ama ne düşünüsen düşün bence önemli değil.kısmetinde ne varsa o oluyor kaçış yok.bu yüzden her türlü sonuca kendini hazırla derim benim gibi hayal kırıklğına uğramak istemiyorsan.

evet insan herşeye hazır olmalı
sen yumurtanın çatladğı zaman ilişkide olmuştu dimi
diğer arkadaşlardanda yumurtlama öncesi ve ilişkiden erkek olanlar var
yani kaderde ne varsa onu yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…