- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.321
gamze ordamısın ???
kız akşam adam delirdi olacaksa olsun neolursa olsun böyle yapma demezmi bana
dikkat ediyoruz sonrada olmuyo dedi
valla dinlemedi beni sinir ettti(
Valla elara millet için o kadar çok uğraşıyorsun ki her gördüğümde yazdıklarını sana dua ediyorum;inşallah hayırlı sağlıklı oğlu olur die...
Günaydın arkadaşlar...
bugün 8 saat dersim var ve nöbetçiyim.....eyvahedigeldismile
bana dua edin.bugün yandığımın resmidir...
gamze ordamısın ???
evet insan herşeye hazır olmalı
sen yumurtanın çatladğı zaman ilişkide olmuştu dimi
diğer arkadaşlardanda yumurtlama öncesi ve ilişkiden erkek olanlar var
yani kaderde ne varsa onu yaşıyoruz
günaydın kızlarrrrr....
umutçum bende aynı durumdayım canım benimkide akşam geç saatte geldi ben yatıyordum hava soğuk olunca elini yüzünü yıkamış buz olmuş geldi yanıma yattı sıcacıksın senin ateşin yükselmiş sen yumurtlamışsın diyor bana yok dedim test yaptım bugün yumurtlamadım ya bırak bu yumurtlama işini millet yapıyor oluyor işte diyor ama Allah'tan yorgundu bişey istemedi yorgun olmasa diyeti bozabilirdi
benimde bugün adetimin 16. günü hala yumurtlamadım yani testlere göre öye bakalım hayırlısı
gece umutun suçu ne durumunumu yaşadınız yoksa:))) zorlamı olduu gızzzz haha
günaydın kızlarrr
yonca klomeni kendi başınamı kullanıyorsun???doktorun takip yapmıyormu?
günaydın kızlarrrrr....
umutçum bende aynı durumdayım canım benimkide akşam geç saatte geldi ben yatıyordum hava soğuk olunca elini yüzünü yıkamış buz olmuş geldi yanıma yattı sıcacıksın senin ateşin yükselmiş sen yumurtlamışsın diyor bana yok dedim test yaptım bugün yumurtlamadım ya bırak bu yumurtlama işini millet yapıyor oluyor işte diyor ama Allah'tan yorgundu bişey istemedi yorgun olmasa diyeti bozabilirdi
benimde bugün adetimin 16. günü hala yumurtlamadım yani testlere göre öye bakalım hayırlısı
canım ssk yok benim doğumevinde tüm testlerim yapıldı doktor serophene verdi takip iğne falan hiçbişey yapmadı orda bile 300 ze maloldu testler falan özel belki yapardı ama neyse bana 3 ay kullan dedi 2. ay hamile kaldım 7 haftalık düştü 2 ay bekledim aynı gruptan diye klomen aldım en düşük doz kullandım
ben süt yoğurt olayına inanmıyorum antalyada kimse et yemiyo hep otçul tanıdığım herkes fazlasıyla kalsiyum alıyor hepsinin oğlu var
klomende birden fazla yumurta olgunlaşabiliyor biliyorsun. bunlardan biri catlamadıgı zaman kist oluşuyor.ondan sonrada kisti yok etmek için ilac kullanıyonn bide adet düzenin bozuluyor
klomen kullanıyorsan doktora takip yaptırıp o sana catlıyacagı zamaanı sölemesi gerekiyor
neyse ben sana sorunun cvbını vereyim
ovulasyon testinde aynı koyulukta iki çizgi cıktan sonra her 4 saatte bir testi tekrarla.çizginin biri silikleşmeye başladıgında hemen ilişkiye gir.
dedim ya artık uğraşmam.hımm kızlar tuz deyincee sizinle dogru bilinen bi yalnışı paylaşayımm
bizim sofralarda kullandıgımız tuz asıl bahsedilen tuz degil
sofra tuzları binbir işlemden gecip dogallıgı yitirilmiştirr.
içindeki minerlallerr yok olmuştur.
biz resmen kimyasal bişi tüketiyorzzz
gercek tuzda cok fazla mineral vardır.ve cok faydaları vardırr
gercek tuz dedigimizde deniz tuzudurr.
hani turşu yada salamura yapmak için kullandıgımızz iri taneli tuzdurr.
zaten mantıken düşünüldügünde anlaşılırr
turşu normal tuzla yapılırsa cabuk bozulurr.ama deniz tuzuyla baya zamannn bozulmadan dururr.
yani diyecegim şu ki.sofra tuzu tüketmenizin hiç birr faydası yokkkk erkek cocuk için
tüketecekseniz deniz tuzu tüketinnyerimseniben
hepsi boş diyette boş ben tuzlu yiye yiye sabahları yüzüm şiş işe giderdim.soda içe içe şimdi mide ağrısı çekiyorum kuru kayısı yiye yiye artık hayatta yemem.muz yedim et yedim ph ı 7 den yüksek su içtim denemediğim bişey kalmadı yani
gızzzzzz yoksaaaaaaa oldumuuu aganı naganııı :)))))olsun be gulum olduysada uzulme rabbım verecek oldumu ınan her şey bos oluyoo ınsss olur oglusun cnmmmmgamze ordamısın ???
ay cnm ınssssssssssss ben o anı nasıl yasarım hıc bılmıyom kızlarrrrrrrr valla sevıncden delıye donerım heralde rabbım ıns hepımıze yasatsınnnnnnnn cuma hurmetıneeeee ınsssssshadi bakalım kızlar bekliyoruz sizi
bizede inşallah doktor erkek der ilerde :))
ay ne guldummmmmmm umutun sucu ne yazısına ılahı elaracımmmmm valla tam yerınde bır sozzzzzzzz:))))))))))))olmusssssssagolll cnm aminn inş.
Allah kolaylık versin.zor bebelerle ugraşmak
gece umutun suçu ne durumunumu yaşadınız yoksa:))) zorlamı olduu gızzzz haha
yok kız benım adam valla dua edıyo allah razı olsun ondan yoksam kafamın etını yıyecekdın oglum olsun dıye hıc olmaya bıraz rahatladın dıyo banaaaakaydirigubbakcemile3 ay alemsiniz yaa
adamlar beni bulsaa topaa tutarlarr.sen bunların akıllarını çeliyon diyee:smiley-cool:
ewet cnmmmmmm gercekden cok dogru karara varmıssın dusun hz.meryem ısayı babasız dunyaya getırdı ve hıc evlenmeden rabbım yeterkı dılesın neler olmazkı benım dayımın hanımına 9 ay erkek dedıler her gıttıgı hastane oda kız ıstıyodu oglu vardı aman ne agladı ne agladı hepsını mavıs mavıs aldı ana bı dogdu kızzz dunyalar onun olduuuuu olmayacak dıye bırseyde yokkkk yanı sen kalbını yuregını daya rabbıme ınssssssss bunda olmassa 3.deeşim dün diyorki herşeyin hayırlısı sen yine dua et hem içinin ferahlaması için hemde dileğinde ısrarcı ol ama herşeye kendini hazırla.bebeğin cinsiyetini doktormu bilecek rabbimmi bilecek diyor?
mantıklı geldi bana söyledikleri.ben zaten alışıyorum yavaş yavaş
hem içimin ferahlaması için hemde duamı edip rabbim sen ol dersen olur diyorum duamda.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?