bebek cinsiyet belirleme..

bi tanıdığım kadın var biçok kişi bu sayede oğlan doğurdu diyor adetten sonraki 14.gün bereber ol ondan önce iyi korun diyor ama kimisi daha erken kimisi daha geç yumurtluyor bu tezi çürütüyor

ama senin dediğin tuzda iyot yok.özellikler çocukların beyin gelişimi için sağlık bakanlığı sofra tuzu öneriyor.onuda güneş görmeyen yerde muhafaza etmek gerekiyor.

evet arkadaşlar doktor emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. zaten biz bir önceki şoktan dolayı alışmıştık oğluşlarımız fikrine. Sina gibi tatlı şeker bir oğlum daha olacak. çok şükür ki sağlıklı görünüyor şimdilik. bütün organlarını gördük. hatta parmaklarını bile saydık. canım yaaaa öyle şirin görünüyordu ki, allahım olmayan herkese nasip etsin.
başta kız çocuk diye yola çıktım ama her zaman hayırlı evlat diledim allahtan. tek bize değil vatanına da hayırlı olsun dedim. allahım da bana bu bebişi nasip etti. ben inanıyorum hayırlı bir evlat olacak benim oğlum. eşime diyorum sen merak etme gelin derdi filan çekmeyiz biz. bu bebek 30 yaşında evlense biz 70 ine merdiven dayamış olacağız. bakalım o kadar yaşayabilecekmiyiz. allahım ne ömür verdiyse oğullarımızla yaşayıp bitireceğiz inşallah.
Sina' cığım alıştırdı beni de oğluş fikrine. Anne kardeşim erkek olsun, boğuşalım, oynayalım. o öyle heyecanlı anlattıkça ben de erkek bebek ister olmuşum herhalde ki inanın içimde bir nebze üzüntü olmadı şimdi.
Bir de Allah kulunu üzmek istemez ya, neyi nasip etti ise onu güzel gösterir. Sina nın okulunun karşısında lise var. daha önce hiç dikkatimi çekmezdi. hamile olduktan sonra gözüm takılıyor istemeden. elinde sigaralı liseli kızlar, erkek arkadaşları ile sarmaş dolaş okulun önünde. onları gördükçe Allahım kız erkek demiyorum hayırlı evlat diyorum diye içimden geçiriyordum.
Ben inanıyorum Rabbime bu bebek bizim için hayırlı olacak. O yüzden binlerce kere şükrediyorum.
ve her zaman duamdır, Allahım herkese evlat sevgisini duygusunu yaşatsın.

[

gece umutun suçu ne durumunumu yaşadınız yoksa:))) zorlamı olduu gızzzz haha[/QUOTE] :kedi: kız başı değil ama sonu öyle oldu :roflol:

evetya hayırlısı canım

bende senin dibi düşünüyorum gamze olacaksa herşey bahane

Elara beni bu ay tehlikeli olanlar listesine al canım :)))))
rahatımya olmaz diye bide tutuyomuş :)))

cnm oncelıkle hayırlı olsun oglunne guzel abısının ıstedıgıde olmus ama cnm kız cocuklarına sevgılısıyle felan dıyosunya allah sasırmasın rabbım kımsenın evladına vermesın ama nıce erkekler var eve sokamıyosun sırf kız dıye bu lafları solemene kesınlıkle katılmıyorum he hos durummu tabıkı degıl kımse ıstemez evladını öle ama erkeklerın yaptıkları nıceee kötu seyler var acıkcası bıraz zoruma gıttı heralde 3 kızım var rabbım hamdolsun kızları öle kötu de erkekler cokmu ıyı neyse herkes dusuncesınde ozgurdur rabbım herkesın evladına hayırlı yazılar yazsın gene

yok canım senle ilgisi yok gücenme
geneli öyle değilmi kız olsun erkek olsun , bende düşünüyorum nasıl yetiştirecem kızımı diye ama bu oğlum olsaydı yinede aynı şeyleri düşünürdüm
kız erkek hiç faketmiyor Allah hayırlısını nasip etsin hepimizee

ewet t cnm aynen bende ama kızı erkegı yok onu demeye calıstım sadece kız dedıgı ıcın öle bıraz dokundu yoksa tabıkı erkekde kızda yetıstırmek çok zor yanı

renkrenk bioritim sendede tuttuu

evet cnmm tuttu erkege yatkın gunde kalmıssın dedı doktor ve sen dısındakı butun cınsıyet tahmınlerı kız dıyordu baya umıtlenmıstım.bu arada sınam ıkımızede 2 erkek hadı kolay gelsın cnmm bende demmekkı allahımın bı bıldıgı var hayırlı evlat olsun yeter kızlar bende kzı cok ıstedım ama hayırlısı dedıgım gıbı evet esım erkek ıstıyordu cunku erkekle kızın cok anlasamıyacagını dusunuyordu bastan berı o sevındı allahım saglıklı bı sekılde dokmasını nasıp etsın yeter benım ıcın..

hoşgeldinn canımm
canın cinsiyetii belli oldumuu canım

Belli oldu canım onunda kızı oluyo o na ben çok dua ettim inşaallah senin olur diye.Allahım ayıpsız amansız versin de onlar daha yolun başında.Oda erkek istiyodu olmadı bidahakine işaallah

yaaaaaaaaaaaaaa kızmı oluyooooooooo
ya o nasıl kamıştı hatırlıyan varmıııı
oda benim gibii hemen ayağa kalkmıştıı amaa fazla ilişkisi olduu onunnn sankii
canım benimm tam 14 ncü günde tek ilişkide olduu
diğer kızlarım sık ilişkiyle olmuştuu
bunda 28 günde adet oluyordum ve gebelik orgden 3 ay adet tarihimii takip ettimm va bana verdiğii yumurtlama gününde sadece 1 kere ilişkii denedim ondada tuttuuu ve oğlum olacak kısmet olursa
sende bunlara dikkat et ,cana sor bakalım kaç ilişkii denemişş bu çok önemlii canımmm
bu arada adanadamı yaşıyorsunnn

kaç günde bir oluyosunnn adett

gamze ordamısın ???
kız akşam adam delirdi olacaksa olsun neolursa olsun böyle yapma demezmi bana
dikkat ediyoruz sonrada olmuyo dedi
valla dinlemedi beni sinir ettti (

bunları ben 7 ay yaşadımm
her ay 1 defa izin veriyordumm diğer günler korun diyordumm bebek olmayıncada bana patlıyorduuu sonunda geldidede bebek çenesi kapandıı

ay süperdii yaaa
benimkide artıkk doğur şuu çocuğuu demeeye başladıı
vallahaa 3 aylıkkenden berii izin vermiyorummmmalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…