- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.341
hımm kızlar tuz deyincee sizinle dogru bilinen bi yalnışı paylaşayımm
bizim sofralarda kullandıgımız tuz asıl bahsedilen tuz degil
sofra tuzları binbir işlemden gecip dogallıgı yitirilmiştirr.
içindeki minerlallerr yok olmuştur.
biz resmen kimyasal bişi tüketiyorzzz
gercek tuzda cok fazla mineral vardır.ve cok faydaları vardırr
gercek tuz dedigimizde deniz tuzudurr.
hani turşu yada salamura yapmak için kullandıgımızz iri taneli tuzdurr.
zaten mantıken düşünüldügünde anlaşılırr
turşu normal tuzla yapılırsa cabuk bozulurr.ama deniz tuzuyla baya zamannn bozulmadan dururr.
yani diyecegim şu ki.sofra tuzu tüketmenizin hiç birr faydası yokkkk erkek cocuk için
tüketecekseniz deniz tuzu tüketinnyerimseniben
evetya hayırlısı canımgünaydın kızlarrrrr....
umutçum bende aynı durumdayım canım benimkide akşam geç saatte geldi ben yatıyordum hava soğuk olunca elini yüzünü yıkamış buz olmuş geldi yanıma yattı sıcacıksın senin ateşin yükselmiş sen yumurtlamışsın diyor bana yok dedim test yaptım bugün yumurtlamadım ya bırak bu yumurtlama işini millet yapıyor oluyor işte diyor ama Allah'tan yorgundu bişey istemedi yorgun olmasa diyeti bozabilirdi
benimde bugün adetimin 16. günü hala yumurtlamadım yani testlere göre öye bakalım hayırlısı
gızzzzzz yoksaaaaaaa oldumuuu aganı naganııı :)))))olsun be gulum olduysada uzulme rabbım verecek oldumu ınan her şey bos oluyoo ınsss olur oglusun cnmmmm
valla oldu canım ben bu ay kazaya gidecem adam dinlemiyo beni :roflol: inşallah hepimizin olur cnm
ay cnm ınssssssssssss ben o anı nasıl yasarım hıc bılmıyom kızlarrrrrrrr valla sevıncden delıye donerım heralde rabbım ıns hepımıze yasatsınnnnnnnn cuma hurmetıneeeee ınssssss
ben kimseye söylemem herhalde ilk önce yanlışdır diye :))
yok kız benım adam valla dua edıyo allah razı olsun ondan yoksam kafamın etını yıyecekdın oglum olsun dıye hıc olmaya bıraz rahatladın dıyo banaaaa
ewet cnmmmmmm gercekden cok dogru karara varmıssın dusun hz.meryem ısayı babasız dunyaya getırdı ve hıc evlenmeden rabbım yeterkı dılesın neler olmazkı benım dayımın hanımına 9 ay erkek dedıler her gıttıgı hastane oda kız ıstıyodu oglu vardı aman ne agladı ne agladı hepsını mavıs mavıs aldı ana bı dogdu kızzz dunyalar onun olduuuuu olmayacak dıye bırseyde yokkkk yanı sen kalbını yuregını daya rabbıme ınssssssss bunda olmassa 3.de
cnm oncelıkle hayırlı olsun oglunne guzel abısının ıstedıgıde olmus ama cnm kız cocuklarına sevgılısıyle felan dıyosunya allah sasırmasın rabbım kımsenın evladına vermesın ama nıce erkekler var eve sokamıyosun sırf kız dıye bu lafları solemene kesınlıkle katılmıyorum he hos durummu tabıkı degıl kımse ıstemez evladını öle ama erkeklerın yaptıkları nıceee kötu seyler var acıkcası bıraz zoruma gıttı heralde 3 kızım var rabbım hamdolsun kızları öle kötu de erkekler cokmu ıyı neyse herkes dusuncesınde ozgurdur rabbım herkesın evladına hayırlı yazılar yazsın geneevet arkadaşlar doktor emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. zaten biz bir önceki şoktan dolayı alışmıştık oğluşlarımız fikrine. Sina gibi tatlı şeker bir oğlum daha olacak. çok şükür ki sağlıklı görünüyor şimdilik. bütün organlarını gördük. hatta parmaklarını bile saydık. canım yaaaa öyle şirin görünüyordu ki, allahım olmayan herkese nasip etsin.
başta kız çocuk diye yola çıktım ama her zaman hayırlı evlat diledim allahtan. tek bize değil vatanına da hayırlı olsun dedim. allahım da bana bu bebişi nasip etti. ben inanıyorum hayırlı bir evlat olacak benim oğlum. eşime diyorum sen merak etme gelin derdi filan çekmeyiz biz. bu bebek 30 yaşında evlense biz 70 ine merdiven dayamış olacağız. bakalım o kadar yaşayabilecekmiyiz. allahım ne ömür verdiyse oğullarımızla yaşayıp bitireceğiz inşallah.
Sina' cığım alıştırdı beni de oğluş fikrine. Anne kardeşim erkek olsun, boğuşalım, oynayalım. o öyle heyecanlı anlattıkça ben de erkek bebek ister olmuşum herhalde ki inanın içimde bir nebze üzüntü olmadı şimdi.
Bir de Allah kulunu üzmek istemez ya, neyi nasip etti ise onu güzel gösterir. Sina nın okulunun karşısında lise var. daha önce hiç dikkatimi çekmezdi. hamile olduktan sonra gözüm takılıyor istemeden. elinde sigaralı liseli kızlar, erkek arkadaşları ile sarmaş dolaş okulun önünde. onları gördükçe Allahım kız erkek demiyorum hayırlı evlat diyorum diye içimden geçiriyordum.
Ben inanıyorum Rabbime bu bebek bizim için hayırlı olacak. O yüzden binlerce kere şükrediyorum.
ve her zaman duamdır, Allahım herkese evlat sevgisini duygusunu yaşatsın.
gamze sana yazdığım cevaplar
senin yazıların içinde kalmış kızzzzz:)))))
cnm oncelıkle hayırlı olsun oglunne guzel abısının ıstedıgıde olmus ama cnm kız cocuklarına sevgılısıyle felan dıyosunya allah sasırmasın rabbım kımsenın evladına vermesın ama nıce erkekler var eve sokamıyosun sırf kız dıye bu lafları solemene kesınlıkle katılmıyorum he hos durummu tabıkı degıl kımse ıstemez evladını öle ama erkeklerın yaptıkları nıceee kötu seyler var acıkcası bıraz zoruma gıttı heralde 3 kızım var rabbım hamdolsun kızları öle kötu de erkekler cokmu ıyı neyse herkes dusuncesınde ozgurdur rabbım herkesın evladına hayırlı yazılar yazsın gene
yok canım senle ilgisi yok gücenme
geneli öyle değilmi kız olsun erkek olsun , bende düşünüyorum nasıl yetiştirecem kızımı diye ama bu oğlum olsaydı yinede aynı şeyleri düşünürdüm
kız erkek hiç faketmiyor Allah hayırlısını nasip etsin hepimizee
neyse umutcum ben cıkyom cnm kızları almaya gıdecem hava cokyagmurlu burda gorusuruz sonraaa
renkrenk bioritim sendede tuttuu
kızlar ben öğrendim 10 milyara yapan yerde var,14 milyara yapan yer de var.euro ile yapılıyor türk parasına çevirince böyle oluyor
Selam kızlar ben aranızda yeniyim Can0077"nin eltisiyim onun tavsiyesi üzerine buraya üye oldum.Üye olalı 3 hafta oldu.Geçmişleri okudum aranızda yeni hamile olan arkadaşlarımız var allah hepimizin gönlüne göre versin.Ben 34 yaşındayım allahım bağışlasın 3 tane kızım var.En büyük kızım 14, ikinci kızım 10 ,3 çü kızım 5 yaşına girdi bende çok zor dönemler geçirdim.burdaki hikayaleri okuyunca o günlere geri dönüyorum.İnşaallah benide alırsınız aranıza.
Belli oldu canım onunda kızı oluyo o na ben çok dua ettim inşaallah senin olur diye.Allahım ayıpsız amansız versin de onlar daha yolun başında.Oda erkek istiyodu olmadı bidahakine işaallah
günaydın arkadaşlar lütfen yardımcı olun banada predictör aldım dün üvilasyon testi aslında 14.gün yapmaya başlamam gerekiyormuş ama ben klomen kullanıyorum ve yumurtlamayı değiştiriyor biliyorsunuz 13.gün yani dün yaptım akşam üstü gibi t çizgisi daha koyuydu gecede ilişki oldu 1 kızım var eşim ısrarla erkek çocuk istiyor birgün dahamı beklemeliydim erkek için
gamze ordamısın ???
kız akşam adam delirdi olacaksa olsun neolursa olsun böyle yapma demezmi bana
dikkat ediyoruz sonrada olmuyo dedi
valla dinlemedi beni sinir ettti(
günaydın kızlarrrrr....
umutçum bende aynı durumdayım canım benimkide akşam geç saatte geldi ben yatıyordum hava soğuk olunca elini yüzünü yıkamış buz olmuş geldi yanıma yattı sıcacıksın senin ateşin yükselmiş sen yumurtlamışsın diyor bana yok dedim test yaptım bugün yumurtlamadım ya bırak bu yumurtlama işini millet yapıyor oluyor işte diyor ama Allah'tan yorgundu bişey istemedi yorgun olmasa diyeti bozabilirdi
benimde bugün adetimin 16. günü hala yumurtlamadım yani testlere göre öye bakalım hayırlısı
sagolll cnm aminn inş.
Allah kolaylık versin.zor bebelerle ugraşmak
gece umutun suçu ne durumunumu yaşadınız yoksa:))) zorlamı olduu gızzzz haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?