bebek cinsiyet belirleme..

acaba tek ilişkimii olsaydıı
baklava diye arkadaşta vardı onunda 2 ilişkii olduu
ay kafam karşıyoo artıkk
renk renk arkadaşında 3 ilişki var onun erkekk

ben 3 ay tek ilişki denedim hamile kalamadım.artık 4.ay iki ilişki denedim hamile kaldım.ilişki sayısıda önemli değil bence.herşey kısmetttttttttttt

çok para ama ya

Tüp bebek merkezi Mağusa da.Biz bir arkadaşın tedavisi amaçlı tatildeyken oraya gittik.5500 eoru dedi doktor halil ibrahim tekinsoy du görüştüğümüz kişi.Yalnız %60 veriyorlar olabilirliği.Tutmayabilir dedi ya da düşükle sonuçlanabilir.O yüzden giden insanın çok parası olacak ki olmadı bir daha denesin.Gene kısmet işi bence.

acaba tek ilişkimii olsaydıı
baklava diye arkadaşta vardı onunda 2 ilişkii olduu
ay kafam karşıyoo artıkk
renk renk arkadaşında 3 ilişki var onun erkekk

ben 3 ay tek ilişki denedim hamile kalamadım.artık 4.ay iki ilişki denedim hamile kaldım.ilişki sayısıda önemli değil bence.herşey kısmetttttttttttt

ya sadece tek ilişki olayı değil aslında.. yum. zamanında hangi spermin yumurtaya ulaştığı önemli bunun için ortamın alkali olması, erkeğin kaliteli spermin olması gibi bi sürü faktör var .. bize düşen yum. günü bilmek elimizden geldiğince o dönem alkali beslenmek, kocişe kür uygulanabilir,kahve (ve çok dua tabiii) bunlara rağmen olmadıysa artık takdir böyle imiş deyip önümüze bakmak (maç sonrası konuşmaya benzedi bu kaydirigubbakcemile3)

yaş ilerledikçe tutma şansıda azalıyormuş.niye yalan söyliyim ben karşıydım kıbrıs fikrine.ama bu hamileliğimde herşeyi deneyince artık şansıma güvenemem.ama anne sütü verirken gidilemiyormuş.anne sütünü kestikten 2-3 ay sonra deneme yapılabilirmiş.

bcm sen bol bol dua et baksana hamıs kalır kalmaz hemen 40 gecmeden elıne karnını koyup okudumu duayı fhnnacım

bcm sen bol bol dua et baksana hamıs kalır kalmaz hemen 40 gecmeden elıne karnını koyup okudumu duayı fhnnacım

hayır bilmiyordum.sadece bir süre önce eşim elini karnıma koyup erkek bebek için olan duayı okumuştu.çok dua etmek çok peşine düşmek doğrumu sizce bilmiyorumki benim elimden gelen dua etmektir.bende dua ediyorum.

o duada cok önemlı kızlar hamıs kalır kalmaz 40 gunun gecmeden hemen okunması lazım bızım burda komsum sadece yum gunu bıde o duayla kaldı 30 gun okumus yano ogrenır ogrenmez oglu olacak sımdı

duayı eşinmi yoksa kendin mi okucaksın gamzecim . birde eşin elini karnına koyup okunan duadan sonra erkek bebeğin olursa adını muhammat koymak gerekiyor. senin bahsettiğin de bu dua mı gamzecim

kız çocuklarını kınamak için demedim tabi ki. biz 3 kız kardeşiz. hayırsız olduğu zaman kızı da kötü erkeği de. ben sadece kız çocuk için yola çıktım ya demek ki kız benim için hayırlı değilmiş ki allah kızların olumsuz taraflarını gözüme soktu ki üzülmeyeyim diye. bu anlamda söyledim.

bayanlar birde hamile olanlar 11-12. haftada yaptırdığınız testte beta hcg sonuçlarına bakar mı? sonuç 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diye bazı insanlar tahminde bulunuyor.hatta almanyada yaşayan kuzenime bebeği tam göremediği halde doktoru bu test sonucuna bakarak büyük ihtimalle erkek demiş ve oğlu oldu 30 küsürlerde çıkmış onun sonuç.ben baktım bulamadım sonuçlarıma dün nede olsa aradan 6 yılı aşkın zaman geçti ama amca kızım hamile ve 68 çıktı kızı olacak onunda.hadi sizlerde bir değerlendirin arkadaşlar.

nende 31 çıktı doktor kız dedi inanmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…