- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.361
yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu 2.ilişki de ilk ilişkiden 36 saat sonra oldu
acaba tek ilişkimii olsaydıı
baklava diye arkadaşta vardı onunda 2 ilişkii olduu
ay kafam karşıyoo artıkk
renk renk arkadaşında 3 ilişki var onun erkekk
çok para ama ya
acaba tek ilişkimii olsaydıı
baklava diye arkadaşta vardı onunda 2 ilişkii olduu
ay kafam karşıyoo artıkk
renk renk arkadaşında 3 ilişki var onun erkekk
ben 3 ay tek ilişki denedim hamile kalamadım.artık 4.ay iki ilişki denedim hamile kaldım.ilişki sayısıda önemli değil bence.herşey kısmetttttttttttt
Tüp bebek merkezi Mağusa da.Biz bir arkadaşın tedavisi amaçlı tatildeyken oraya gittik.5500 eoru dedi doktor halil ibrahim tekinsoy du görüştüğümüz kişi.Yalnız %60 veriyorlar olabilirliği.Tutmayabilir dedi ya da düşükle sonuçlanabilir.O yüzden giden insanın çok parası olacak ki olmadı bir daha denesin.Gene kısmet işi bence.
ay süperdii yaaa
benimkide artıkk doğur şuu çocuğuu demeeye başladıı
vallahaa 3 aylıkkenden berii izin vermiyorummmmalsanaalsanasmile
inşallah rabbim bu 2.de erkek bebek verir.bende gitmem kıbrısa
yaş ilerledikçe tutma şansıda azalıyormuş.niye yalan söyliyim ben karşıydım kıbrıs fikrine.ama bu hamileliğimde herşeyi deneyince artık şansıma güvenemem.ama anne sütü verirken gidilemiyormuş.anne sütünü kestikten 2-3 ay sonra deneme yapılabilirmiş.
bcm sen bol bol dua et baksana hamıs kalır kalmaz hemen 40 gecmeden elıne karnını koyup okudumu duayı fhnnacım
gamze muhammed yazısını hamiş kalıncamı yutuyorduk
sayı 41 di dimivalla ben kalmadan bılıyorum ama kalır kalmazda baslayabılırsın elara öle dıyo cnm
hayır bilmiyordum.sadece bir süre önce eşim elini karnıma koyup erkek bebek için olan duayı okumuştu.çok dua etmek çok peşine düşmek doğrumu sizce bilmiyorumki benim elimden gelen dua etmektir.bende dua ediyorum.
o duada cok önemlı kızlar hamıs kalır kalmaz 40 gunun gecmeden hemen okunması lazım bızım burda komsum sadece yum gunu bıde o duayla kaldı 30 gun okumus yano ogrenır ogrenmez oglu olacak sımdı
cnm oncelıkle hayırlı olsun oglunne guzel abısının ıstedıgıde olmus ama cnm kız cocuklarına sevgılısıyle felan dıyosunya allah sasırmasın rabbım kımsenın evladına vermesın ama nıce erkekler var eve sokamıyosun sırf kız dıye bu lafları solemene kesınlıkle katılmıyorum he hos durummu tabıkı degıl kımse ıstemez evladını öle ama erkeklerın yaptıkları nıceee kötu seyler var acıkcası bıraz zoruma gıttı heralde 3 kızım var rabbım hamdolsun kızları öle kötu de erkekler cokmu ıyı neyse herkes dusuncesınde ozgurdur rabbım herkesın evladına hayırlı yazılar yazsın gene
kaç günde bir oluyosunnn adett
bayanlar birde hamile olanlar 11-12. haftada yaptırdığınız testte beta hcg sonuçlarına bakar mı? sonuç 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diye bazı insanlar tahminde bulunuyor.hatta almanyada yaşayan kuzenime bebeği tam göremediği halde doktoru bu test sonucuna bakarak büyük ihtimalle erkek demiş ve oğlu oldu 30 küsürlerde çıkmış onun sonuç.ben baktım bulamadım sonuçlarıma dün nede olsa aradan 6 yılı aşkın zaman geçti ama amca kızım hamile ve 68 çıktı kızı olacak onunda.hadi sizlerde bir değerlendirin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?