bebek cinsiyet belirleme..

nende 31 çıktı doktor kız dedi inanmayın bence

vallaha arkadaşım seni tanımam bilmem ama senin için çok dua ediyorum ve boş hayallere kapılman için değil ama tam samimiyetimle söylemem gerekirse sende doktor yanıldı gibi bir his var içimde nedense senin oğlun olacak diye içimden geçiyor Allah-u alem. rabbim sevindireceği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuşya sen daha çok sevinesiz diye doktor yanılmış olmasın? sadece bir doktormu kız dedi sana yahu hemen nasıl kız diye ortaya düştünki sen?hem tamam iki ihtimalide göz önünde bulundur elbette iki ihtimalede hazırla kendini en güzeli bu ama nedense senin oğlun olacak gibi geliyor bana.taa sen ilk kız dedi yazınca benim içime öyle doğdu bunu yazmayacaktım ama dayanamadım.....eski yazımdada ima ettim hatta....balık burcuyum ekseriyetle hislerim tutar inşallah sendede tutar...rabbim tüm dileyenlerin gönlündekini nasip et....aminnnnnnnnnn.cuma hürmetine rabbim..

amınn cnm ınssssssss kız bana ne doguyo onuda sole cnmm:))))))))))))))

Allah razı olsun senden.inan yazın beni okadar mutlu ettiki bende balık burcuyum hamile kaldığımdan beri bende karnımdaki bebeğin erkek olacağını hissettim.doktor 12 haftalıkıken erkek deyince şaşırmamıştım. sonradan kız deyince çok şaşırdım.annem babam bile benim için çok dua etti.bu kadar duadan sonra kız olursa vardır bunda bir hikmet derim zaten alışıyorum.ama içimdeki his.ben en çok rabbime sığındım dualarıma güvendim.hatta olmadığında çok peşine düştüm diyemi böyle oldu dedim.
neyse ben rabbime sığınmaya devam edeceğim.o kalbimide biliyor beynimdeki düşünceleride.

benim değerimde çok yüksekti,2'li tarama testinde hcg değerim 124'tü,bebeğimin cinsiyeti kız..

ewet cnm yanı sana bıde dedıler erkek dıye bence sen dua et rabbıme sıgın ınsss olacak

doğumdan sonra bize bi yaz valla çatlayacağız :))

ewet cnm yanı sana bıde dedıler erkek dıye bence sen dua et rabbıme sıgın ınsss olacak

zaten sığınıyorum.birde kızlar gece yarısı abdest alıp kıbleye dönüp dileğini söyledikten sonra 170 defa ayetel kürsi duasını okuyanın rabbim dualarını kabul edermiş.ben dün gece okudum inşallah bu gecede okuycam.

neden 170 defa diye sorarsanız ayetel kürsi duasında 170 harf varmış.ben ilkokulda öğrenmiştim bu duayı.her dara düştüğümde okurum.

elara momof çok teşekkür ederim canım cvp.için.bende hem doktor kontrolü hem de ovulasyon kiti alcam.yumurtlama gününü kesin bilmek istiyom anladığım kadarıyla 12 saat içinde de denemek lazım.
Sabah sabah eşim gelmiş hadi deneyelim diyo.sabahın 7 si.daha gözümü açamamışım bi güzel kaçtım gittim çocukların yanına yattım.işe giderkende diyoki ben sıkıldım bişey denemem dediklerini de yapmıcam.Allahın işine karışıyoz günah diyo.rüyamı gördü nedir?ne güzel kuzu kuzu dinliyodu beni.bilmiyom napcam.Akşam nereye kaçsam acep.benim bi arkadaş hamile kalmasın diye eşinden gizli fıstığına tükürük sürüyomuş spermleri öldürüyomuş tükürük.öyle mi yapsam napsam.Ay sinir oldum.

tükürükmü :1shok:

bende okumuştum tükürüğün sperm kalitesini düşürüyormuş falan diye ama bence kesin çözüm değil riske girilmez :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…