bebek cinsiyet belirleme..

serenetta sence benımde deısırmı doktor erkek dedı cnmm ama bence degısme ıhtımalı yok gıbı cok net gördumm kızlar ya..

ama senin dediğin tuzda iyot yok.özellikler çocukların beyin gelişimi için sağlık bakanlığı sofra tuzu öneriyor.onuda güneş görmeyen yerde muhafaza etmek gerekiyor.

Deniz tuzunun da iyotlusu var. iyotlu deniz tuzu diye ararsaniz cikar. Link vermem uygun mu bilmiyorum. Bulamazsaniz kendinizinkini ayirip tuzunu oyle de atabilirsiniz... Sofralik tuzun sodyum u sertlestirilmis oldugundan emilimi deniz tuzuna gore daha az.. Ustelik deniz tuzunun sodyum orani da daha yuksek.. Kullanmaya baslayinca yemeklerin lezzetini nasil guzellestirdigini de farkedeceksiniz..

Allah bebegini saglikla kucagina versin.. Iki kiz ya da iki erkek bence en guzeli. Paylasacaklari cok sey olacak buyurken.
Bence kendine buldugun teselli cok da dogru degil. Yani pek uygun gelmiyor kulaga... Lisenin onunde elinde sigara ve erkeklerle sarmas dolas kizlar gordun ve kiz cocugunun olmayisina uzulmedin.. Yani o okulun onunde hic eli sigarali erkek yoktu ve o kizin sarmas dolas oldugu da erkek degildi!? Dedigin gibi Allah evladin hayirlisini versin ama bu gonlunden gecen bir cinsiyette bebege sahip olmayinca digerinin ol(ma)yasi kotu yonleriyle teselli bulmak yanlis.. Kotu niyetin olmadigini hissedebiliyorum ama bu buradaki onlarca genc kiz adayi anneyi uzmenin bir mazereti olamaz. Kizimin oyle olacagini dusundugumden degil, insanlarin kiz cocuklarina bu gozle bakmalarindan dolayi uzuluyorum...

bencede öle dusunmedı bende dun 2 ye oglum olucagını ögrendım allahım bılıyorkı cok kız ıstemıstım ama kısmetımde bu varmıs bız bıde 4 kız kardesız eger bı seyı cok ısteyınce ve olmayınca böle dusunceler rahtalatıyor ınsaları bana göe kız cocukları cok ayrı ve özle bende sınam gıbı demekkı benım ıcın hayırlısı böleymıs bende hep hayırlısı ıın dua ettım cunku kısmetım 2 erkekmıs ve saglıkla kucagımıza aklallım butun hamıleler ve butun ısteyenlerede allahım nasıp eder ınsallah..

Yorumun hiç hoş değil.Bazı oğlan annelerinde adet herhalde kız evlatları kötülemek....
Bencede iyiki kız değilmiş bebeğin...

son cümleye tamamen katılıyorum kız çocuk hepimizin hemcinsi hem cinslerimizi böyle kötülersek toplumumuzda kadınlara atılan dayaklar 2.sınıf vatandaş muameleleri ve tecavüzler taciz kesinlikle bitmez kadına en büyük kötülüğü yine kadınlar yaparmış doğru mu ne

evet ya...zaten ben kendimide dahil ediyim;oğlan diye yırtınanlar genelde kadınlar...
kız doğuran kadına 'olsun bidahaki oğlan olur diyen kadınlar,
oğlan lise önünde kızlarla sarmaş dolaş olunca 'ooooo,yakışır,aslanıma diyen kadınlar....
.(tabi bazı takıntılı adamlarda var)

cok haklısın cnmmmmmm aynen katılıyorummmm

katılıyorum arkadaşım bari bizler böyle yapmasak hadi erkekler tamam birler hemcinslerimize kötülük ediyoruz ben de dahil eşim deli gibi erkek istiyor diye ona alet olup yapmadığım şey kalmıyor

bnde bakmıştımm canımm ve 41 gibii birşey çıkmıştıı sonuçç erkekk
arkadaşıma cinsiyetii doktoruu söylemeden 100 üstüü çıkmıştıı ona kız dedim ve kızı olacak

fhnna cnm bazende cok dusuk olsada erkek bebeklerın testıslerı dogumda ınıyomussssss neden olmasınkı oyuzden kız dıyebılıyolarmıs cnmmmmmmm

inşallah canım rabbim isterse olur.eşime diyorumki bütün belirtiler erkeği gsteriyor ama kız olursa kesin erkek gibi kız olur.kaydirigubbakcemile3

kızım bu kadar hareketli değildi karnımda.özellikle 5.ayda. ama bu hamileliğimde kızlar acayip hareketli bebeğim hiç durmuyor.doğduktan sonrada böyle hareketli olursa yandım ben heralde hemen kilo veririm.

cok haklısın cnmmmmmm aynen katılıyorummmm
hislerime tercuman olmuşsun bacııım ellerine sağlık bide ben yazıp yorulmayayım çok ayıp çoooook

Son düzenleme:

Teşekkürler ezelce aynen sana katılıyorum ben kızlarımı çok seviyorum.Ama eşim istiyo o cocukları çok sever ve çokta ilgili bi babadır.Onun için bi bahanede yapamıyorum bilemiyorum kızmet bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…