- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.401
vallaha arkadaşım seni tanımam bilmem ama senin için çok dua ediyorum ve boş hayallere kapılman için değil ama tam samimiyetimle söylemem gerekirse sende doktor yanıldı gibi bir his var içimde nedense senin oğlun olacak diye içimden geçiyor Allah-u alem. rabbim sevindireceği kuluna önce kaybettirir sonra buldururmuşya sen daha çok sevinesiz diye doktor yanılmış olmasın? sadece bir doktormu kız dedi sana yahu hemen nasıl kız diye ortaya düştünki sen?hem tamam iki ihtimalide göz önünde bulundur elbette iki ihtimalede hazırla kendini en güzeli bu ama nedense senin oğlun olacak gibi geliyor bana.taa sen ilk kız dedi yazınca benim içime öyle doğdu bunu yazmayacaktım ama dayanamadım.....eski yazımdada ima ettim hatta....balık burcuyum ekseriyetle hislerim tutar inşallah sendede tutar...rabbim tüm dileyenlerin gönlündekini nasip et....aminnnnnnnnnn.cuma hürmetine rabbim..
ama senin dediğin tuzda iyot yok.özellikler çocukların beyin gelişimi için sağlık bakanlığı sofra tuzu öneriyor.onuda güneş görmeyen yerde muhafaza etmek gerekiyor.
evet arkadaşlar doktor emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. zaten biz bir önceki şoktan dolayı alışmıştık oğluşlarımız fikrine. Sina gibi tatlı şeker bir oğlum daha olacak. çok şükür ki sağlıklı görünüyor şimdilik. bütün organlarını gördük. hatta parmaklarını bile saydık. canım yaaaa öyle şirin görünüyordu ki, allahım olmayan herkese nasip etsin.
başta kız çocuk diye yola çıktım ama her zaman hayırlı evlat diledim allahtan. tek bize değil vatanına da hayırlı olsun dedim. allahım da bana bu bebişi nasip etti. ben inanıyorum hayırlı bir evlat olacak benim oğlum. eşime diyorum sen merak etme gelin derdi filan çekmeyiz biz. bu bebek 30 yaşında evlense biz 70 ine merdiven dayamış olacağız. bakalım o kadar yaşayabilecekmiyiz. allahım ne ömür verdiyse oğullarımızla yaşayıp bitireceğiz inşallah.
Sina' cığım alıştırdı beni de oğluş fikrine. Anne kardeşim erkek olsun, boğuşalım, oynayalım. o öyle heyecanlı anlattıkça ben de erkek bebek ister olmuşum herhalde ki inanın içimde bir nebze üzüntü olmadı şimdi.
Bir de Allah kulunu üzmek istemez ya, neyi nasip etti ise onu güzel gösterir. Sina nın okulunun karşısında lise var. daha önce hiç dikkatimi çekmezdi. hamile olduktan sonra gözüm takılıyor istemeden. elinde sigaralı liseli kızlar, erkek arkadaşları ile sarmaş dolaş okulun önünde. onları gördükçe Allahım kız erkek demiyorum hayırlı evlat diyorum diye içimden geçiriyordum.
Ben inanıyorum Rabbime bu bebek bizim için hayırlı olacak. O yüzden binlerce kere şükrediyorum.
ve her zaman duamdır, Allahım herkese evlat sevgisini duygusunu yaşatsın.
Allah bebegini saglikla kucagina versin.. Iki kiz ya da iki erkek bence en guzeli. Paylasacaklari cok sey olacak buyurken.
Bence kendine buldugun teselli cok da dogru degil. Yani pek uygun gelmiyor kulaga... Lisenin onunde elinde sigara ve erkeklerle sarmas dolas kizlar gordun ve kiz cocugunun olmayisina uzulmedin.. Yani o okulun onunde hic eli sigarali erkek yoktu ve o kizin sarmas dolas oldugu da erkek degildi!? Dedigin gibi Allah evladin hayirlisini versin ama bu gonlunden gecen bir cinsiyette bebege sahip olmayinca digerinin ol(ma)yasi kotu yonleriyle teselli bulmak yanlis.. Kotu niyetin olmadigini hissedebiliyorum ama bu buradaki onlarca genc kiz adayi anneyi uzmenin bir mazereti olamaz. Kizimin oyle olacagini dusundugumden degil, insanlarin kiz cocuklarina bu gozle bakmalarindan dolayi uzuluyorum...
evet arkadaşlar doktor emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi. zaten biz bir önceki şoktan dolayı alışmıştık oğluşlarımız fikrine. Sina gibi tatlı şeker bir oğlum daha olacak. çok şükür ki sağlıklı görünüyor şimdilik. bütün organlarını gördük. hatta parmaklarını bile saydık. canım yaaaa öyle şirin görünüyordu ki, allahım olmayan herkese nasip etsin.
başta kız çocuk diye yola çıktım ama her zaman hayırlı evlat diledim allahtan. tek bize değil vatanına da hayırlı olsun dedim. allahım da bana bu bebişi nasip etti. ben inanıyorum hayırlı bir evlat olacak benim oğlum. eşime diyorum sen merak etme gelin derdi filan çekmeyiz biz. bu bebek 30 yaşında evlense biz 70 ine merdiven dayamış olacağız. bakalım o kadar yaşayabilecekmiyiz. allahım ne ömür verdiyse oğullarımızla yaşayıp bitireceğiz inşallah.
Sina' cığım alıştırdı beni de oğluş fikrine. Anne kardeşim erkek olsun, boğuşalım, oynayalım. o öyle heyecanlı anlattıkça ben de erkek bebek ister olmuşum herhalde ki inanın içimde bir nebze üzüntü olmadı şimdi.
Bir de Allah kulunu üzmek istemez ya, neyi nasip etti ise onu güzel gösterir. Sina nın okulunun karşısında lise var. daha önce hiç dikkatimi çekmezdi. hamile olduktan sonra gözüm takılıyor istemeden. elinde sigaralı liseli kızlar, erkek arkadaşları ile sarmaş dolaş okulun önünde. onları gördükçe Allahım kız erkek demiyorum hayırlı evlat diyorum diye içimden geçiriyordum.
Ben inanıyorum Rabbime bu bebek bizim için hayırlı olacak. O yüzden binlerce kere şükrediyorum.
ve her zaman duamdır, Allahım herkese evlat sevgisini duygusunu yaşatsın.
Allah bebegini saglikla kucagina versin.. Iki kiz ya da iki erkek bence en guzeli. Paylasacaklari cok sey olacak buyurken.
Bence kendine buldugun teselli cok da dogru degil. Yani pek uygun gelmiyor kulaga... Lisenin onunde elinde sigara ve erkeklerle sarmas dolas kizlar gordun ve kiz cocugunun olmayisina uzulmedin.. Yani o okulun onunde hic eli sigarali erkek yoktu ve o kizin sarmas dolas oldugu da erkek degildi!? Dedigin gibi Allah evladin hayirlisini versin ama bu gonlunden gecen bir cinsiyette bebege sahip olmayinca digerinin ol(ma)yasi kotu yonleriyle teselli bulmak yanlis.. Kotu niyetin olmadigini hissedebiliyorum ama bu buradaki onlarca genc kiz adayi anneyi uzmenin bir mazereti olamaz. Kizimin oyle olacagini dusundugumden degil, insanlarin kiz cocuklarina bu gozle bakmalarindan dolayi uzuluyorum...
son cümleye tamamen katılıyorum kız çocuk hepimizin hemcinsi hem cinslerimizi böyle kötülersek toplumumuzda kadınlara atılan dayaklar 2.sınıf vatandaş muameleleri ve tecavüzler taciz kesinlikle bitmez kadına en büyük kötülüğü yine kadınlar yaparmış doğru mu ne
evet ya...zaten ben kendimide dahil ediyim;oğlan diye yırtınanlar genelde kadınlar...
kız doğuran kadına 'olsun bidahaki oğlan olur diyen kadınlar,
oğlan lise önünde kızlarla sarmaş dolaş olunca 'ooooo,yakışır,aslanıma diyen kadınlar....
.(tabi bazı takıntılı adamlarda var)
evet ya...zaten ben kendimide dahil ediyim;oğlan diye yırtınanlar genelde kadınlar...
kız doğuran kadına 'olsun bidahaki oğlan olur diyen kadınlar,
oğlan lise önünde kızlarla sarmaş dolaş olunca 'ooooo,yakışır,aslanıma diyen kadınlar....
.(tabi bazı takıntılı adamlarda var)
kız bcmmm valla kocısın ıyı durmus yanıııııııı massllah deyım:)))))))))))
bayanlar birde hamile olanlar 11-12. haftada yaptırdığınız testte beta hcg sonuçlarına bakar mı? sonuç 50 üzeri ise kız 50 altı ise erkek diye bazı insanlar tahminde bulunuyor.hatta almanyada yaşayan kuzenime bebeği tam göremediği halde doktoru bu test sonucuna bakarak büyük ihtimalle erkek demiş ve oğlu oldu 30 küsürlerde çıkmış onun sonuç.ben baktım bulamadım sonuçlarıma dün nede olsa aradan 6 yılı aşkın zaman geçti ama amca kızım hamile ve 68 çıktı kızı olacak onunda.hadi sizlerde bir değerlendirin arkadaşlar.
:roflol::roflol:aman başka yollan buluyok yönteminiii
ama kendime yaklaştırmıyomm kızz yoksa dururmuu erkekk milleti
bnde bakmıştımm canımm ve 41 gibii birşey çıkmıştıı sonuçç erkekk
arkadaşıma cinsiyetii doktoruu söylemeden 100 üstüü çıkmıştıı ona kız dedim ve kızı olacak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fhnna cnm bazende cok dusuk olsada erkek bebeklerın testıslerı dogumda ınıyomussssss neden olmasınkı oyuzden kız dıyebılıyolarmıs cnmmmmmmm
hislerime tercuman olmuşsun bacııım ellerine sağlık bide ben yazıp yorulmayayım çok ayıp çoooookcok haklısın cnmmmmmm aynen katılıyorummmm
selam canlar nasıl gidiyo bende moral sıfır madoo hoşgelmişsen bacım üzülme bendede 3 tane tatlı cadı var dördüncüyü yapmaya mangal gibi yürek ister ama gönüle söz geçmiyo çok da korkuyooooooom sayfaları dolduruyonuz çocuk var okuyamıyoooom az yazın yavvvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?