bebek cinsiyet belirleme..

Teşekkürler karabiber çok sevindim inan. İnşaallah rabbim bizlerede nasip eder.Dua et nolur bizlerede hamişlerin duası kabul olurmuş.Arkadaşlar bide ben şöyle duydum ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum hamiş olanlar teyit edebilir sadece erkek boşalırsa ve yumurtlama günü ilişki olura tek ilişki erkek olurmuş diye.Can galiba akşam bide sabah birliktelik oldu demişti. yanlış hatırlamıyosam canımbilmiyorumkismile

elara iyi geceler.. benim adetin 10. günü doktor yumurtama 17 mm adetin 13. günü 23 mm dedi....bu gün adetin 16. günü ve şeffaf akıntı geliyo sabahtan beri.....bu gün çatlamışmıdır yumurtam...sen bilirsin bu işleri...

mse 13.gün 23 mm ve aradan 3 gün gecmişşş
coktan catlamış olması lazımdı yumurtanın
agrın sancın filan oldumu.yani ne desem boşş.
bence sende ovulasyon kiti almalısınnn.bu şekilde tahminlerle saglıklı sonuclara varamazsın

slm kızlarr cok kötü hasta olmuşumm
başım catlıyor bogazlarım felakett agrıyorr((
ekinezya ve kuşburnu kaynattım onu içececm şimdii
umarım sabaha kadar biraz daha iyi olurum
bugün pek giremedim kına gecesi vardııı,kızımla karşılıklıı döktürdükk:))
beni görenlerr cok zayıflamışsınn ,gec kız gibi duruyorsunn,hiç degişmemişsin dedilerr,dötüm kalktıı hehe

bende almayı düşünüyorum....doktorum 13. gün 23 mm dedi ve yumurtan geç çatlayabilir regi olana kadar 2 günde bir ilişki dedi ..bende 2 günde bir ilişkiye giriyorum.reginin 14. günü ilişki oldu 16. günde 18. gündede deniyeceğiz..aa bu arada ben kızıma da adete bir hafta kala hamile kalmıştım.bakalım..bu arada Allah senden razı olsun ne sorsan cevaplıyosun..

çok geçmiş olsun elara.havalar tam hastalk havası.olumunekankayizsmile

cnm gecmıs olsun ınan benım buyuk bır oldu grıp ortancı en son su an kucuklukde havalardan salgın herkeks öle dıyetmı yapıyon bcm bu aralar yoksam .:)):)))))))))

hamişim sanırım canm...adet olmadım henüz.teste yaptım.bakalım hayırlısı..bulantım falan yok.zaten sanırım daha erkekn..

sen ne yapıyorsun,nasılsın...denemeler nezaman

hıc valla cnm bugun cumartesı bıra z uyuyum dedım ama uyunurmu cocuklar gene kalkdı erkenden buyuk 11 bucukda dersande olcak kahvaltı hazırlayacam sımdı valla denmeler buyuk ıhtımalle aralıkda cnm yaaaa ıns tutururuz hemen artık kısmet cnm

canım benim saten tek ilişki oldu başkada yokk
diğer korunmalıydııı satenn
eceireminde tek ilişki olduu
ve yumurtlama günümdüüü
can keşke 2 ilişki denemeseydiii

elara yanlış bilgii vermekk istemiyorumm canımm amaa benn tam yumurtlamaa günüü tek ilişkiden yanayımm sende öyle düşünüyorsun değilmii

ama senin çok ilişkii oluyooo

elara geçmiş oldunn

matematikkk sende yap çizelge canım kendinee

ya sankii boncuk,ece iremnur ve truf fazla gelmiyo gibii noldu kızlarr haberiniz varmı

elara geçmiş oldunn

matematikkk sende yap çizelge canım kendinee

ya sankii boncuk,ece iremnur ve truf fazla gelmiyo gibii noldu kızlarr haberiniz varmı

cnm boncuk tasındı evınde netı yok trufun ınt bozuk sıteye gıremıyo ecede bu aralar hemen bı gozukup gıdıyooooooo bız alısmısız muhabbete demı uzun uzun yazmalarına eskıden ama ıste öle devam etmıyo ((((((herkesın bır derdu var dururur ıcerısunda durur ıcerısundaaaaaaaaaa.........volkonak

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ovalasyon testinden bende almak istiyorum daha var ama bencede en mantıklısı test çatladımı kaç santım oldu biirden fazla ilişki biraz kafa yorucu teste sonucu görünce ilişkiye girilir benim1 yıl var daha tükürüklü testen almayı düşünüyorum matamatik almıştı sanırım benim hamileliğime kadar bir kaç sonuç belli olur galiba herkes için hayırlısı olsun inşlh

severim volkan konağı
nasılda belli karadeniz gelini olduğun :teytey:
aynen öyle valla herkesin kendine göre sıkıntıları var (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…