- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.421
yaaaaaaaaaaaaaa kızmı oluyooooooooo
ya o nasıl kamıştı hatırlıyan varmıııı
oda benim gibii hemen ayağa kalkmıştıı amaa fazla ilişkisi olduu onunnn sankii
canım benimm tam 14 ncü günde tek ilişkide olduu
diğer kızlarım sık ilişkiyle olmuştuu
bunda 28 günde adet oluyordum ve gebelik orgden 3 ay adet tarihimii takip ettimm va bana verdiğii yumurtlama gününde sadece 1 kere ilişkii denedim ondada tuttuuu ve oğlum olacak kısmet olursa
sende bunlara dikkat et ,cana sor bakalım kaç ilişkii denemişş bu çok önemlii canımmm
bu arada adanadamı yaşıyorsunnn
mse 13.gün 23 mm ve aradan 3 gün gecmişşş
coktan catlamış olması lazımdı yumurtanın
agrın sancın filan oldumu.yani ne desem boşş.
bence sende ovulasyon kiti almalısınnn.bu şekilde tahminlerle saglıklı sonuclara varamazsın
slm kızlarr cok kötü hasta olmuşumm
başım catlıyor bogazlarım felakett agrıyorr((
ekinezya ve kuşburnu kaynattım onu içececm şimdii
umarım sabaha kadar biraz daha iyi olurum
bugün pek giremedim kına gecesi vardııı,kızımla karşılıklıı döktürdükk:))
beni görenlerr cok zayıflamışsınn ,gec kız gibi duruyorsunn,hiç degişmemişsin dedilerr,dötüm kalktıı hehe
slm kızlarr cok kötü hasta olmuşumm
başım catlıyor bogazlarım felakett agrıyorr((
ekinezya ve kuşburnu kaynattım onu içececm şimdii
umarım sabaha kadar biraz daha iyi olurum
bugün pek giremedim kına gecesi vardııı,kızımla karşılıklıı döktürdükk:))
beni görenlerr cok zayıflamışsınn ,gec kız gibi duruyorsunn,hiç degişmemişsin dedilerr,dötüm kalktıı hehe
çok geçmiş olsun elara.havalar tam hastalk havası.olumunekankayizsmile
matamatık nasıl gıdıyo hamıslık varmı bı degısıklık bulantın felan cnm
hamişim sanırım canm...adet olmadım henüz.teste yaptım.bakalım hayırlısı..bulantım falan yok.zaten sanırım daha erkekn..
sen ne yapıyorsun,nasılsın...denemeler nezaman
Teşekkürler karabiber çok sevindim inan. İnşaallah rabbim bizlerede nasip eder.Dua et nolur bizlerede hamişlerin duası kabul olurmuş.Arkadaşlar bide ben şöyle duydum ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum hamiş olanlar teyit edebilir sadece erkek boşalırsa ve yumurtlama günü ilişki olura tek ilişki erkek olurmuş diye.Can galiba akşam bide sabah birliktelik oldu demişti. yanlış hatırlamıyosam canımbilmiyorumkismile
bende almayı düşünüyorum....doktorum 13. gün 23 mm dedi ve yumurtan geç çatlayabilir regi olana kadar 2 günde bir ilişki dedi ..bende 2 günde bir ilişkiye giriyorum.reginin 14. günü ilişki oldu 16. günde 18. gündede deniyeceğiz..aa bu arada ben kızıma da adete bir hafta kala hamile kalmıştım.bakalım..bu arada Allah senden razı olsun ne sorsan cevaplıyosun..
elara geçmiş oldunn
matematikkk sende yap çizelge canım kendinee
ya sankii boncuk,ece iremnur ve truf fazla gelmiyo gibii noldu kızlarr haberiniz varmı
cnm boncuk tasındı evınde netı yok trufun ınt bozuk sıteye gıremıyo ecede bu aralar hemen bı gozukup gıdıyooooooo bız alısmısız muhabbete demı uzun uzun yazmalarına eskıden ama ıste öle devam etmıyo((((((herkesın bır derdu var dururur ıcerısunda durur ıcerısundaaaaaaaaaa.........volkonak
severim volkan konağı
nasılda belli karadeniz gelini olduğun :teytey:
aynen öyle valla herkesin kendine göre sıkıntıları var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?