- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.441
bende almayı düşünüyorum....doktorum 13. gün 23 mm dedi ve yumurtan geç çatlayabilir regi olana kadar 2 günde bir ilişki dedi ..bende 2 günde bir ilişkiye giriyorum.reginin 14. günü ilişki oldu 16. günde 18. gündede deniyeceğiz..aa bu arada ben kızıma da adete bir hafta kala hamile kalmıştım.bakalım..bu arada Allah senden razı olsun ne sorsan cevaplıyosun..
çok geçmiş olsun elara.havalar tam hastalk havası.olumunekankayizsmile
cnm gecmıs olsun ınan benım buyuk bır oldu grıp ortancı en son su an kucuklukde havalardan salgın herkeks öle dıyetmı yapıyon bcm bu aralar yoksam .:)):)))))))))
canım benim saten tek ilişki oldu başkada yokk
diğer korunmalıydııı satenn
eceireminde tek ilişki olduu
ve yumurtlama günümdüüü
can keşke 2 ilişki denemeseydiii
elara yanlış bilgii vermekk istemiyorumm canımm amaa benn tam yumurtlamaa günüü tek ilişkiden yanayımm sende öyle düşünüyorsun değilmii
elara geçmiş oldunn
matematikkk sende yap çizelge canım kendinee
ya sankii boncuk,ece iremnur ve truf fazla gelmiyo gibii noldu kızlarr haberiniz varmı
cnm boncuk tasındı evınde netı yok trufun ınt bozuk sıteye gıremıyo ecede bu aralar hemen bı gozukup gıdıyooooooo bız alısmısız muhabbete demı uzun uzun yazmalarına eskıden ama ıste öle devam etmıyo((((((herkesın bır derdu var dururur ıcerısunda durur ıcerısundaaaaaaaaaa.........volkonak
yumurta 24 mm civarı catlar.3 gün önce 23 mm miş senin yumurta.coktan catlamış olmalı aslında.cünkü günde en az 1 mm büyürr
kızında geç döllenme olmuş dmekkiii
Allah hempimizden razı olsun cnmm.
tşklerr matematik
tşkler gamzecim.senin kızlarada gecmişş olsun.biz bi şekilde atlatıyoruz ama minikler cok zor atlatıyorr.
deitte yapmıyom aslında am ben zaetn cok kilolu bi bayan degilim.
dogumdan sonrada yavaş yavaş gitti kilolarımm.hareket fazla bende.bide ölee çikolata ekmek filan cok yememm
elara artık sendende bı bebek beklıyoruz :)))
gamzeee msn ye gelsene bi
hehe şarkı cukk oturmuşşş
volkan kocak bana cok seksüüüüü geliyor yaa:))
Geçmiş olsun herkes hasta galiba
valla benimde boğazım acıyo biizm işyeri buz gibi zaten
kız allah seni ne yapmasın volkan konak konusunda :))
umut napıyon bcm senın bu ay regl beklenen tarıhın kaccccccc
özellikle 2-3 kızı olanların tutturmasını çok istiyorum
dua ediyorum gönülden inşşşşşallahh
yumurta 24 mm civarı catlar.3 gün önce 23 mm miş senin yumurta.coktan catlamış olmalı aslında.cünkü günde en az 1 mm büyürr
tşklerr matematik
tşkler gamzecim.senin kızlarada gecmişş olsun.biz bi şekilde atlatıyoruz ama minikler cok zor atlatıyorr.
dogumdan sonrada yavaş yavaş gitti kilolarımm.hareket fazla bende.bide ölee çikolata ekmek filan cok yememm
ama senin çok ilişkii oluyooo
canım ben erkeğin de kızın değilim hamile kalayım yeter bana...tek ilişki çok ilişki ne varsa kısmetim de o gelecek zaten....daha öncede yazdım buraya nisan ayında hamile kalan bi arkadaş vardı ilk ayında hamile kaldı o arkadaş 2 günde bir ilişkiye girmiş hatta yumurtalama günlerinde her gün ilişki olmuş ve oğlu olucak....
tşklerr matematik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?