bebek cinsiyet belirleme..

yumurta 24 mm civarı catlar.3 gün önce 23 mm miş senin yumurta.coktan catlamış olmalı aslında.cünkü günde en az 1 mm büyürr
kızında geç döllenme olmuş dmekkiii

Allah hempimizden razı olsun cnmm.

çok geçmiş olsun elara.havalar tam hastalk havası.olumunekankayizsmile

tşklerr matematik

cnm gecmıs olsun ınan benım buyuk bır oldu grıp ortancı en son su an kucuklukde havalardan salgın herkeks öle dıyetmı yapıyon bcm bu aralar yoksam .:)):)))))))))

tşkler gamzecim.senin kızlarada gecmişş olsun.biz bi şekilde atlatıyoruz ama minikler cok zor atlatıyorr.

deitte yapmıyom aslında am ben zaetn cok kilolu bi bayan degilim.
dogumdan sonrada yavaş yavaş gitti kilolarımm.hareket fazla bende.bide ölee çikolata ekmek filan cok yememm

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen cnmm bendee senin gibi düşünüyorum

elara geçmiş oldunn

matematikkk sende yap çizelge canım kendinee

ya sankii boncuk,ece iremnur ve truf fazla gelmiyo gibii noldu kızlarr haberiniz varmı

tşkler karabiberrimm
boncukla face de mesajlaşıyoruz.evine net baglanmamışş.
truf ve ece dee gamzenin dedigi gibiii

hehe şarkı cukk oturmuşşş
volkan kocak bana cok seksüüüüü geliyor yaa:))

elara artık sendende bı bebek beklıyoruz :)))

Elara geçmiş olsun....
Hastalar geçmiş olsun havalar çok kötü eşimde hastalanmış işe gidince aradı burnu akıyormuş eve gelme dedim küçük bebeğim var annesine gitsin valla bebeğime geçmesinde ...

bilmiyorum artık ben doktorun dediği gibi 2 günde bir deniyeceğim...ama dün çatladı bence çünkü dün bütün gün şeffaf akıntı geldi...doktor neye dayanarak dedi bilmiyorum ama geç çatlayabilir adete kadar deneyin dedi..

ama senin çok ilişkii oluyooo

canım ben erkeğin de kızın değilim hamile kalayım yeter bana...tek ilişki çok ilişki ne varsa kısmetim de o gelecek zaten....daha öncede yazdım buraya nisan ayında hamile kalan bi arkadaş vardı ilk ayında hamile kaldı o arkadaş 2 günde bir ilişkiye girmiş hatta yumurtalama günlerinde her gün ilişki olmuş ve oğlu olucak....

mse bende senin gibiyim.. hayırlısıyla bi hamile kalsak.. artık Rabbim ne uygun görürse.. erkek yada kız hakkımızda hayırlı olan acilen nasib olsun inşallah.. :Saruboceq:

elara benim yumurtalarıma dr bi gün önce kist olmuş dedi.26dan büyüktü birisi.ama hatırlatıyım benimkiler çatladı.......26da biri 25de biri çatladı.diğer küçük olan çatlamamış.o kesin kist oldu...adet olursam d.kontrole başlıycam.

selam kızlar burda bisürü arkadaşım var diye gelip yazma ihtiyacı hissediyorum yoksa yöntem möntem bahane
ben iyiyim çalışıyorum bebeğim de iyidir inşallah
haftaya ikili testim var o zaman belki cinsiyetini de öğrenebiliriz
benim için önemlimi çok çok ta önemli değil
ilk önce hayırlı sağlıklı aklı başı yerinde anaya babaya saygılı olması önemli
inşallah güzel haberlerle gelirim
çok sık giremiyorum benle ilgili bir gelişme olunca girer yazarım sizler de iyisinizdir inşallah
sizden ricam lütfen dua edin bana bebeğimin sağlığının sıhhatinin yerinde olduğunu görelim
ben de size dua ediyorum Rabbim gönlünüzdekini versin.
hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…