bebek cinsiyet belirleme..

ikinci hatta üçüncü kızı olanlar
dördüncüye niyeti olanlar
erkek bebek için yola çıkıp kızı olanlar
gönlünüzü ferah tutun sakın niye kız demeyin
herşeyde vardır bir hayır deyin
Rabbimiz ne derse o

unutmayın

'Mallarınız ve evlatlarınız sizler için bir imtihandır'

bu Allah'ın ayeti

bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız inşallah
Allah'ım gönlümüzü genişlet bu konuda
sana tam teslim olmamızı sağla.

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım

slm kızlar bugun pazar kımsecıkler yokkkkkkk bende kızımı beklıyom dersanden gelsın alsverıse gıdecezz yaz gelır bı ayrı alısverıs kış gelır bı ayrı alısverışşş allah adamlara zeval vermesın:))))))))

hoşgeldin cnm.güzel haberelrini bekliyoruuzz.inşallahhh herşey yolundadırrr

aminnnnnn.agzına saglıkkk

bayaaa büyükken catlamışşş.hamile olma ihtimalin yokmu yani?
sende ovulasyon testi alıp kendin takip et istersen.klomenn de işe yaramadı sende.dengenii altüst ettii

amınn cnm ınssss rabbım saglıklı sıhatlı salıh evlat nasıp etsın sana ınsssssssss

ece 12 haftalık olmuşsunuzz bile maşallah

evt zaman nasıl geçiyor anlamıyorum valla:)))sanada hayırlı doğumlar inş..

ece haftaya hangı gun gıtcen cnm dr tekrar

salı gidicem cnm saat 5 de randavüm bakalım ne dicek
çok merak ediyorumm...
alttan bakıcam son kez dedi ..
ense kalınlığına bakıcam ve ikili testi yapıcakmış..
cinsiyeti kesin sölerim dedi...
inş.sağlıklı olur...

gamzemm nasılsı n cnm..
bu sıralar giremiyorum sizi çok ihmal ettimm..
ama temizliğim vardı ..
halılarım geldi temizliğim bitti..
artık rahatım bol bol sizinleyinm canlarımm....

ay cnm ınsssss hadı hayırlısı bu sefer fotosunu al gel bcmmmm:)))))))))
gamzemm nasılsı n cnm..
bu sıralar giremiyorum sizi çok ihmal ettimm..
ama temizliğim vardı ..
halılarım geldi temizliğim bitti..
artık rahatım bol bol sizinleyinm canlarımm....

oh cnm gule gule otur ay dogru demı senın temızlıgın vardı cnm gule gule kırlet ınsss oglusunlaa:))))))))))))

mse bende senin gibiyim.. hayırlısıyla bi hamile kalsak.. artık Rabbim ne uygun görürse.. erkek yada kız hakkımızda hayırlı olan acilen nasib olsun inşallah.. :Saruboceq:

inşallah canım Allah tüm isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın..senin benim gibi 2. bebişini isteyenlerede bu duyguyu tekrar yaşatsın...

evt cnm çok şükür bitti haLIlar gelince ev eve benzedi valla..
şimdide kuaföre gidiyim birazda kendime bakayım..
bugünlerde kendimi çok çirkinnnnn hissediyorum..
bebişim bana çirkinlik verdi galiba..
erkek olunca güzelleşirsin diye duydum ama ben çirkin oldum
sivilcelerim çıktı:((

bu arada kızımla kocişim işe gittiler
yanlızım canım sıkılıyor kendimi ütüye vurdum:(
çok kilo verdim popom hiç kalmadı azcık göbeğim var
ama 2 gündür yediklerimi çıkarmıyorum belki biraz toparlarım artık..
depresyomnamı girdim acaba
kendimi gerçekten çokkkk çirkinnnnn hissediyorummm..

8 Kızkardeşin hepsi üniversite Mezunu

Onlar Dersimli 8 kız kardeş. 9.'ları erkek olmuş. En büyükleri ve medyatiği ise ünlülerin boşanma avkatı Altın Mimir. Diğerleri ise alanında uzman sayılır.
Altın Hanım'ın kardeşlerinin Sevgi, Sevda diye başlayan isimleri Eylem, Çilem, Özlem, Kader diye devam ediyor. Babalarının bir devlet memuru maaşıyla her biri üniversiteyi bitirmiş. Avukat, hemşire, mali müşavir, bilgisayar mühendisi, yönetici olmuş.
Hepiniz öz kız kardeşsiniz değil mi?
- Altın Mimir: Evet. Annemle babam erkek çocukları olsun diye peş peşe sekiz kız çocuk sahibi olmuş. Ben en şanslılarıyım çünkü istenerek dünyaya gelmişim. Belki benden sonraki iki kardeşim de isteyerek dünyaya gelmiş, ama ondan sonrakilerin isimlerine baktığımız zaman, büyük bir sevgi ve özgüvenle başlayan isimler, zaman içinde kadere boyun eğmek şeklinde değişiyor. Başta Altın, Sevgi, Sevda iken gittikçe kardeşlerimin isimleri Eylem, Çilem, Özlem, Kader olarak değişiklik gösteriyor. Annemin hep o süt kokan halini hatırlıyorum. Geçmişe dönüp baktığım zaman, benim annem belki hiç adet görmedi. Yıllarca arka arkaya hamile kaldı. Düşük riski taşıyordu. Ama kadıncağız, muhtemelen kocasını kaybetmemek adına, ölümü göze aldı. Hayal-meyal hatırlıyorum, babama sürekli ona erkek çocuk verecek kadınlar önerilirdi. Annem muhtemelen kocasını kaybetmemek adına, hayatının en güzel yıllarını ona erkek çocuk verip ailenin devamını sağlamak adına hep yatarak geçirdi. Biz hepimiz çok küçük yaşlarda birbirimize annelik yaparak yetişmeye çalıştık.

(Bu haberi nasıl yorumlarsınız arkadaşlar.Bana tuhaf gelen yanı adam 8 kızını okutup avukat mühendis yapacak kadar medeni bir birey ama karısını da erkek olana kadar doğurtturmuş. zavallı kadın.ben sinir oldum Toplumun verdiği Baskılara yaa)

Son düzenleme:
cnm ben kızlarda cok guzel olunur dıye duydum cunku ben hıc bozulmadım duratım hatta dahada guzelestım erkekde bence cırkın olunuyo amann bırak oglusumuz olsunda cırkın olalım:)))))))))
oh ısler bıtınce öle dımı yarın pazartesı bende dıp köse yaparım artık cnm kustugundan kılo vermıssındır ınss duzelırsın sana öle gelıyodur cnm zaten cok guzelsın sekerım hamıslık pıskolojısı emınımmmmmm bızım bı arkadas vardı oglanlarda hıc bozulmamısdı ıkı oglu vardı 3.ye hamıs kaldı aman yarabbım sıvılce felan suratı resmen kadıncagızın sıvılceden gozukmuyodu dedı tmm benım kızım olacak ne kadar sevındı ama oglu oldu cnm farketmıyo yanı kız erkek cocugundan oluyo olumunekankayizsmile

ececim ya alttan mı bakıyo doktorun ya.ben hiç hamileyken alttan baktırmadım.senin doktora gitmeyi düşünüyodum.tırstım şimdi ya.herseferindemi öyle bakıyo yoksa başka bişey içinmi canım?yasakkelime

Kızlar günaydıııınn...
Nasılsınız bügün sizi çok özlediiiiim....
Elaracım sana haberlerim vaaar gelde anlatayım yaaa çok kötü bişey olduuuuuuu senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…