- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.481
ikinci hatta üçüncü kızı olanlar
dördüncüye niyeti olanlar
erkek bebek için yola çıkıp kızı olanlar
gönlünüzü ferah tutun sakın niye kız demeyin
herşeyde vardır bir hayır deyin
Rabbimiz ne derse o
unutmayın
'Mallarınız ve evlatlarınız sizler için bir imtihandır'
bu Allah'ın ayeti
bu imtihandan alnımızın akıyla çıkarız inşallah
Allah'ım gönlümüzü genişlet bu konuda
sana tam teslim olmamızı sağla.
Kızlar günaydıııınn...
Nasılsınız bügün sizi çok özlediiiiim....
Elaracım sana haberlerim vaaar gelde anlatayım yaaa çok kötü bişey olduuuuuuu senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
gunaydın kızlar nasılısınızzzzzzz
kimsenin sesi çıkmıyor gamze
naber ???
kız anlat merak ettım elarada gelınce yorumlar:)))))))))))))
yaaa gamzeeeee yaaaa bizimki zamanından önce kurşunu attı yaaa mafoldumben
cuma gecesi o kadar söylememe rağmen koyverdi yaniii
sanırım dün yumurtladım yada bugün yumurtluyorum bilmiyorum gece test yaptım 22:00 da koyu çizgi ve silik çizgi vardı normalde hep sadece koyu çizgi çıkardı sonra gece 2:30 da kalktım yine test yaptım yüne aynı şekildeydi test bu sabah yapamadım sabah idrarıyla yapılmaması gerektiği için şimdide işteyim yanıma test almayıda unuttum kasığımda ağrı var yani batma gibi dün çok belim ağrıdı ama dün kayınvalidemin koltuklarını yıkadım ona yormuştum sonra eve gelince kasığımda ağrımaya başladı acaba ben dün mü yumurtladım offf yaaa ne hayaller kurmuştum adam en azından pozisyonu tutturup yapsaydı bu işi içim gam yemicekti yaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ıns dun yumurtlamıssındır cnm artık olan olmus rabbım ıns hamıs kalırsan gonlundekını versın cnmm uzulme rabbım ol dedımı anca öle oluyo yum gununde bıle tutmayabılıyo dua et bol bol
yaaa gamzeeeee yaaaa bizimki zamanından önce kurşunu attı yaaa mafoldumben
cuma gecesi o kadar söylememe rağmen koyverdi yaniii
sanırım dün yumurtladım yada bugün yumurtluyorum bilmiyorum gece test yaptım 22:00 da koyu çizgi ve silik çizgi vardı normalde hep sadece koyu çizgi çıkardı sonra gece 2:30 da kalktım yine test yaptım yüne aynı şekildeydi test bu sabah yapamadım sabah idrarıyla yapılmaması gerektiği için şimdide işteyim yanıma test almayıda unuttum kasığımda ağrı var yani batma gibi dün çok belim ağrıdı ama dün kayınvalidemin koltuklarını yıkadım ona yormuştum sonra eve gelince kasığımda ağrımaya başladı acaba ben dün mü yumurtladım offf yaaa ne hayaller kurmuştum adam en azından pozisyonu tutturup yapsaydı bu işi içim gam yemicekti yaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
onlarıda yapmadın demı bence yapma cnm bak karabıber bıle yum.dan 1 gun once olmus ondan hamıs kaldı ve bılıyon oglu olacak ben tek ılıskıden yanayım ama tabıkı karar senınevet haklısın hayırlı olsun inşaAllah bugün yumurtladıysam biz tekrar deneyelim mi bu sefer yöntemlere uyrak yaparız hani içilecekler yapılacaklar vs..
ıyıdır valla cnm cocukları okula goturdum kucuklukde uyuyo bugun pazartesı iş cokkkkkkk(((((((sen nasılsın nasıl gectı hafta sonun
:))) hayırlısı olsun canım ya üzme kendini
geçendede benimki delirdi aynısını yaptı kaydirigubbakcemile2
:))) hayırlısı olsun canım ya üzme kendini
geçendede benimki delirdi aynısını yaptı kaydirigubbakcemile2
günaydın canımm...
Nasılsın bugün yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?