bebek cinsiyet belirleme..

bunun üstüne ne denirki ağzına salık alkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın herkese
hafta sonu giremedim internete yazımla ilgili yorumlar yapılmış. açıklamış olmama rağmen bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar etmiş. kimisi işi dayağa getirmiş kimisi iyiki kızım olmadığına :) güldüm.....
bu sitede her anneye bir kız evladı lazım diyenler oldu, erkek çocuklarının hayırsızlığından bahsedenler oldu. ben bunu çok doğal ve saygıyla karşıladım ki olumsuz görüş bile belirtmedim.
insanın doğasında vardır bu.
ben bu yorumumu yazdım çünkü bir süredir buraya giriyorum okuyorum yazılanları. hayata bakışı, kültürü belli bir düzeyin üstünde insanlar var diye buradayım ben. yazdığımın yazdığım gibi anlaşılacağını bildiğim için buradayım. ki birçok arkadaşımda sanırım böyle anlamış. yoksa mahalle kavgası gibi kızmış oğlanmış tartışma konusu yaratılacağını düşünmemiştim. şaşırdım.

bir daha açıklıyorum;
oğlum iki senedir o okulda. ve ben daha önce hiç dikkat etmemiştim. hamile olduktan sonra demek ki oğlum olacakmış ki ve Allahım benim üzülmemi istemiyormuş ki gözüme çarptı. eşime diyordum kız çocuğunun serserisi de kötü oluyor. bu kızlar okulun önünde çekinmeden böyle iseler kimbilir ailelerine nasıllardır. biz kız falan istemeyelim allahtan hayırlısını isteyelim. kız olsun oğlan olsun. allahım bize bir kız evlat ver demeyelim. ya kız olur da böyle olursa. hayırlısını dileyelim. yorum yazan arkadaşlar orada işaret ettiğim sadece gördüğüm kızlardı. siz değildiniz, sizin kızlarınız değildi, benim kardeşlerim değildi kısacası bütün kızlar değildi anlatabildim mi bilmiyorum genelleme yapmamıştım zaten.
benim iki kızım olsa idi belki dicektim aman erkek evlat zor oluyor bazısı serseri oluyor iyiki kızlarım olmuş derdim belki.
BU AÇIKLAMAMIN ÜZERİNE DAHA DA YORUM YAZACAK OLANLAR VARSA BEN DAHA AYRINTILI AÇIKLAYAMAYACAĞIM DOLAYISI İLE CEVAP VERMEYECEĞİM. SEN NE KADAR ANLATIRSAN ANLAT ANCAK KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR....

kız anlat merak ettım elarada gelınce yorumlar:)))))))))))))

yaaa gamzeeeee yaaaa bizimki zamanından önce kurşunu attı yaaa mafoldumben

cuma gecesi o kadar söylememe rağmen koyverdi yaniii

sanırım dün yumurtladım yada bugün yumurtluyorum bilmiyorum gece test yaptım 22:00 da koyu çizgi ve silik çizgi vardı normalde hep sadece koyu çizgi çıkardı sonra gece 2:30 da kalktım yine test yaptım yüne aynı şekildeydi test bu sabah yapamadım sabah idrarıyla yapılmaması gerektiği için şimdide işteyim yanıma test almayıda unuttum kasığımda ağrı var yani batma gibi dün çok belim ağrıdı ama dün kayınvalidemin koltuklarını yıkadım ona yormuştum sonra eve gelince kasığımda ağrımaya başladı acaba ben dün mü yumurtladım offf yaaa ne hayaller kurmuştum adam en azından pozisyonu tutturup yapsaydı bu işi içim gam yemicekti yaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ıns dun yumurtlamıssındır cnm artık olan olmus rabbım ıns hamıs kalırsan gonlundekını versın cnmm uzulme rabbım ol dedımı anca öle oluyo yum gununde bıle tutmayabılıyo dua et bol bol

ıns dun yumurtlamıssındır cnm artık olan olmus rabbım ıns hamıs kalırsan gonlundekını versın cnmm uzulme rabbım ol dedımı anca öle oluyo yum gununde bıle tutmayabılıyo dua et bol bol

evet haklısın hayırlı olsun inşaAllah bugün yumurtladıysam biz tekrar deneyelim mi bu sefer yöntemlere uyrak yaparız hani içilecekler yapılacaklar vs..

:))) hayırlısı olsun canım ya üzme kendini
geçendede benimki delirdi aynısını yaptı kaydirigubbakcemile2

evet haklısın hayırlı olsun inşaAllah bugün yumurtladıysam biz tekrar deneyelim mi bu sefer yöntemlere uyrak yaparız hani içilecekler yapılacaklar vs..
onlarıda yapmadın demı bence yapma cnm bak karabıber bıle yum.dan 1 gun once olmus ondan hamıs kaldı ve bılıyon oglu olacak ben tek ılıskıden yanayım ama tabıkı karar senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…