bebek cinsiyet belirleme..

onlarıda yapmadın demı bence yapma cnm bak karabıber bıle yum.dan 1 gun once olmus ondan hamıs kaldı ve bılıyon oglu olacak ben tek ılıskıden yanayım ama tabıkı karar senın

yapamadım kiii ben daha yumurtlamamıştım ona da söyledim yapma dedim ama dinlemedi mafoldumben

ya yumurtam çatladığında denemiyim mi ben şimdi :çok üzgünüm:

iyiyim sağolsun bebeğim beni fazla yormuyor ilk hamileliğimde 9 ay kusardım çok bitkin ve uykusuz dolanırdım uykuya doymazdım.ama bunda nazarım değmesin iyiyim.

Canım inşaAllah hayırlısı sen dualarına devam et belki doktor yanlış görmüştür doktorlar böyle eltimin yengeside hamile onada kıza benziyor demiş benziyor demekle olur mu yaaa vallahi doktor bana kesin emin olmadan cinsiyet söylemesin doktorumada söylicem ben kaldıramam öyle yanlış tahmin falan eltime baştan erkek dediler kaynım havalara uçtu sonra kız dediler resmen hüsrana uğradı adam yaaa

bana göre yumurtlamadan bi kaç gün geçmişti denediğinde
ben şimdi adetimi bekliyorum ondan sonra deneyeceğim inşallah ay sonundamirmirmirmir

yaaa seninki geçmiş benimki geçmedi kiiii yumurtluyorum işteeee ben yaaa eminim ya dün yumurtladım bugün çatlıyor yada bugün yumurtluyorummm oooffff senağlama

doktora son gittiğimde kesin kız dedi.bakalım ben dua etmeye devam ediyorum.rabbim herşeyi görüyor.inşallah

sana katılıyorum
canım kız oglan faretmıyor bu devırde valla rabbım hayırlısını versın kız evlatta zor oglan evlatta ....cıktımı ıkısıde zıvanadan cıkıyor bızler cocuklarımızı sabah erkenden acımasız hayatın ıcıne salıverıyoruz okula gıdıyorlar ne kadar koruyabılırız bılemıyorum dısarıdakı olumsuzluklardan sana katılıyorum kızı olupta bana erkegın yasattınıgı yasatmaz dememek lazım bızım burada bır hanım var kızının erkek gıbı yapmadıgı pıslık kalmadı yabancı erkek arkadası var yatıp kalkıyor hamıs kalınca aldırıyorr pırsıngler dıllerde göbeklerde bılmem nerelerde takılı ......bıde annesı nı görsenız bu kız onunmu dersınız allahım sana sıgınırım kız evlat erkek evlat hayırlı olsun olsun

Kızlar ben geldımmmmmmm yıyenım cok dadluuu yaaww bırden cocuk yapasım geldıııııııı

Himalia
neler yaptın gittinmi doktora ????

şimdi size rüyalarımı yazmak istiyorum.1.hamile kalmadan önce rüyamda kudret helvası yiyorum yanımda da 7 yaşlarında bir erkek çocuk ben itekliyorum .o benim iş yerimdeki odada koltuğuma ve bana yapışıyor.2.rüyam komşum zayıf çelimsiz bir bebeği bana veriyor emzir diyor ben istemiyorum.oda al bu senin diyor ben de kız mı erkek mi diyorum demetinkinden diyor.demet yeni doğum yapmıştı erkek olmuştu. bu rüyadan sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.3.rüyada adet olmuşum her yerimden dökülüyor mam kan değil mor renkli birşey di.ped derdine düştüm.ped buldum.nikaha katılıp toplu namaz kıldım.4.rüyamda kızım olmuş kimseye söyleme diye arkadaşıma tembih ediyorum.5.rüyada 7 yaşların da bir erkek çocuk ben seninle çalışacağım senin sorumluluğundayım diyor.ben de iş yerini gezdiriyorum.sana isim koymak lazım diyorum. o da bizim yusuf olarak babam isim koymuştu diyor.en son rüyamda da doktora gidiyorum o gün gerçekten gittim.doktor değişmiş ben cinsiyetini soruyorum.bir haftalık erkek diyor bir hafta sonra ne olur bilmem kesin değil diyor.bu soruyu sormasaydın diyor.şimdi bunları siz yorumlayın

doktora gitmedin mi canım kaç haftalık oldu şimdi senin cinsiyet söylemedimi doktor

gittim 12+5 gün olmuş.doktorum elif hanım annesi hastalanmış izin almış gitmiş ben de öteki doktora gittim.fatma hanıma herşey iyi dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…