- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.501
onlarıda yapmadın demı bence yapma cnm bak karabıber bıle yum.dan 1 gun once olmus ondan hamıs kaldı ve bılıyon oglu olacak ben tek ılıskıden yanayım ama tabıkı karar senın
yapamadım kiii ben daha yumurtlamamıştım ona da söyledim yapma dedim ama dinlemedi mafoldumben
ya yumurtam çatladığında denemiyim mi ben şimdi :çok üzgünüm:
senin yumurtlamana ne kadar vardı canım yumurtladın mı_?
iyiyim sağolsun bebeğim beni fazla yormuyor ilk hamileliğimde 9 ay kusardım çok bitkin ve uykusuz dolanırdım uykuya doymazdım.ama bunda nazarım değmesin iyiyim.
neys kızlar ben cıkıyorum hımalıanın yazacagı yokkkkk:))))))))))))artık sonra okutum hepınıze kolay gelsın
bana göre yumurtlamadan bi kaç gün geçmişti denediğinde
ben şimdi adetimi bekliyorum ondan sonra deneyeceğim inşallah ay sonundamirmirmirmir
Canım inşaAllah hayırlısı sen dualarına devam et belki doktor yanlış görmüştür doktorlar böyle eltimin yengeside hamile onada kıza benziyor demiş benziyor demekle olur mu yaaa vallahi doktor bana kesin emin olmadan cinsiyet söylemesin doktorumada söylicem ben kaldıramam öyle yanlış tahmin falan eltime baştan erkek dediler kaynım havalara uçtu sonra kız dediler resmen hüsrana uğradı adam yaaa
yaaa seninki geçmiş benimki geçmedi kiiii yumurtluyorum işteeee ben yaaa eminim ya dün yumurtladım bugün çatlıyor yada bugün yumurtluyorummm oooffff senağlama
üzelme canım ya
hem tuttu diye bişeyde yok
olursada hayırlısı olsun
sana katılıyorumgünaydın herkese
hafta sonu giremedim internete yazımla ilgili yorumlar yapılmış. Açıklamış olmama rağmen bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar etmiş. Kimisi işi dayağa getirmiş kimisi iyiki kızım olmadığına :) güldüm.....
Bu sitede her anneye bir kız evladı lazım diyenler oldu, erkek çocuklarının hayırsızlığından bahsedenler oldu. Ben bunu çok doğal ve saygıyla karşıladım ki olumsuz görüş bile belirtmedim.
Insanın doğasında vardır bu.
Ben bu yorumumu yazdım çünkü bir süredir buraya giriyorum okuyorum yazılanları. Hayata bakışı, kültürü belli bir düzeyin üstünde insanlar var diye buradayım ben. Yazdığımın yazdığım gibi anlaşılacağını bildiğim için buradayım. Ki birçok arkadaşımda sanırım böyle anlamış. Yoksa mahalle kavgası gibi kızmış oğlanmış tartışma konusu yaratılacağını düşünmemiştim. şaşırdım.
Bir daha açıklıyorum;
oğlum iki senedir o okulda. Ve ben daha önce hiç dikkat etmemiştim. Hamile olduktan sonra demek ki oğlum olacakmış ki ve allahım benim üzülmemi istemiyormuş ki gözüme çarptı. Eşime diyordum kız çocuğunun serserisi de kötü oluyor. Bu kızlar okulun önünde çekinmeden böyle iseler kimbilir ailelerine nasıllardır. Biz kız falan istemeyelim allahtan hayırlısını isteyelim. Kız olsun oğlan olsun. Allahım bize bir kız evlat ver demeyelim. Ya kız olur da böyle olursa. Hayırlısını dileyelim. Yorum yazan arkadaşlar orada işaret ettiğim sadece gördüğüm kızlardı. Siz değildiniz, sizin kızlarınız değildi, benim kardeşlerim değildi kısacası bütün kızlar değildi anlatabildim mi bilmiyorum genelleme yapmamıştım zaten.
Benim iki kızım olsa idi belki dicektim aman erkek evlat zor oluyor bazısı serseri oluyor iyiki kızlarım olmuş derdim belki.
Bu açıklamamın üzerine daha da yorum yazacak olanlar varsa ben daha ayrıntılı açıklayamayacağım dolayısı ile cevap vermeyeceğim. Sen ne kadar anlatırsan anlat ancak karşıdakinin anlayabildiği kadardır....
Kızlar ben geldımmmmmmm yıyenım cok dadluuu yaaww bırden cocuk yapasım geldıııııııı
Himalia
neler yaptın gittinmi doktora ????
şimdi size rüyalarımı yazmak istiyorum.1.hamile kalmadan önce rüyamda kudret helvası yiyorum yanımda da 7 yaşlarında bir erkek çocuk ben itekliyorum .o benim iş yerimdeki odada koltuğuma ve bana yapışıyor.2.rüyam komşum zayıf çelimsiz bir bebeği bana veriyor emzir diyor ben istemiyorum.oda al bu senin diyor ben de kız mı erkek mi diyorum demetinkinden diyor.demet yeni doğum yapmıştı erkek olmuştu. bu rüyadan sonra test yaptım pozitif çıkmıştı.3.rüyada adet olmuşum her yerimden dökülüyor mam kan değil mor renkli birşey di.ped derdine düştüm.ped buldum.nikaha katılıp toplu namaz kıldım.4.rüyamda kızım olmuş kimseye söyleme diye arkadaşıma tembih ediyorum.5.rüyada 7 yaşların da bir erkek çocuk ben seninle çalışacağım senin sorumluluğundayım diyor.ben de iş yerini gezdiriyorum.sana isim koymak lazım diyorum. o da bizim yusuf olarak babam isim koymuştu diyor.en son rüyamda da doktora gidiyorum o gün gerçekten gittim.doktor değişmiş ben cinsiyetini soruyorum.bir haftalık erkek diyor bir hafta sonra ne olur bilmem kesin değil diyor.bu soruyu sormasaydın diyor.şimdi bunları siz yorumlayın
gittim 12+5 gün olmuş.doktorum elif hanım annesi hastalanmış izin almış gitmiş ben de öteki doktora gittim.fatma hanıma herşey iyi dedi .
gittim 12+5 gün olmuş.doktorum elif hanım annesi hastalanmış izin almış gitmiş ben de öteki doktora gittim.fatma hanıma herşey iyi dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?