- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.521
ayrıca bence ilk rüyanı dikkate almalıymışsın gibi geliyor bana helva yediğin rüyayı gördüğünde hamilemiymişsin sen yoksa 2. rüyayı gördüğündemi hamileydin_?
yiyenimi cikartma ya gittim giiiiii kizimiz olduuuuu pek dadluuu masallahhhhhhh yumurtlamadan iki gun önce oldu iliski ve sonuc kiznerdesin gurbet yaaaaaa.s.
sagol canim benimmmmmherkese güzel hayırlı bir gün ve hafta diliyorum.
yiyenimi cikartma ya gittim giiiiii kizimiz olduuuuu pek dadluuu masallahhhhhhh yumurtlamadan iki gun önce oldu iliski ve sonuc kiz
yorumlarınızı bekliyorum ama sizi fazla bekletmeyim.doktor baktı.ben sormadım yine kalkıp giyindim.sonra yine pişman olurum dedim.dr hanım cinsiyeti belli mi dedim o da kıza benzettim ama yanılma payı büyük dedi.ben de bi sevindim anlatamam.evdekiler ne dedi ben de kız dedim.kuş gibi oldum.mutlu mutlu eve geldim.evdekilere söyledim. onlar da yaa oldu.ama benim içim rahat bilmiyorum niye.gece üzüldüm.sabah geçti.bundada bir hayır vardır elbet.
Hayırlı olsun canım
cnm ben kızlarda cok guzel olunur dıye duydum cunku ben hıc bozulmadım duratım hatta dahada guzelestım erkekde bence cırkın olunuyo amann bırak oglusumuz olsunda cırkın olalım:)))))))))
oh ısler bıtınce öle dımı yarın pazartesı bende dıp köse yaparım artık cnm kustugundan kılo vermıssındır ınss duzelırsın sana öle gelıyodur cnm zaten cok guzelsın sekerım hamıslık pıskolojısı emınımmmmmm bızım bı arkadas vardı oglanlarda hıc bozulmamısdı ıkı oglu vardı 3.ye hamıs kaldı aman yarabbım sıvılce felan suratı resmen kadıncagızın sıvılceden gozukmuyodu dedı tmm benım kızım olacak ne kadar sevındı ama oglu oldu cnm farketmıyo yanı kız erkek cocugundan oluyo olumunekankayizsmile
ececim ya alttan mı bakıyo doktorun ya.ben hiç hamileyken alttan baktırmadım.senin doktora gitmeyi düşünüyodum.tırstım şimdi ya.herseferindemi öyle bakıyo yoksa başka bişey içinmi canım?yasakkelime
:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:ay cnm benim çok saol ya hep motive ediyorsun beni..
güzel ve iyi düşünüyorsun..
hayatım boyunca hep böyle olmak istedim ama önce hep kötüyü getiririm aklıma(
saol cnm dileklerin için ..
sanada en kısa zamanda (burda ve heryerde isteyen herkese)RABBİM kocaman pipili oğlanlar versin...
cnm benim düşük tehlikem olduğu için alttan baktı ..
bu seferde ense kalınlığını ölçmek için ve cinsiyeti 100 100 sölemek için bakıcakmış..
ama hiçççç acıtmıyor korkmakaydirigubbakcemile3
kızlar dün bişey duydum..
ne kadar doğru bilmiyorum
sizinle paylaşmak istedim
bi arkadaşımın kaynanası sölemiş onların orda
en son çocuğunun burnunla gözünün arasındaki damar belirginse
arkası erkek oluyor demiş..
biraz saçma ama paylaşayım dedim..
ewet cnm benım ıkısınde var buyuklerın onu bende duymustum ama tuutmadı
şu hale bak ne sölenirse inanır duruma geldim
Allah sonumu hayır etsin..
yarın için çokkkkkk heyecanlıyım cnm..
bakalım ne dicek ölüyorum meraktaneyvahedigeldismile
kızlar elara yokmu bugun benmı gormedım dun dugunde cok yoruldu heralde hatun yok daha:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?