bebek cinsiyet belirleme..

ayrıca bence ilk rüyanı dikkate almalıymışsın gibi geliyor bana helva yediğin rüyayı gördüğünde hamilemiymişsin sen yoksa 2. rüyayı gördüğündemi hamileydin_?

yorumlarınızı bekliyorum ama sizi fazla bekletmeyim.doktor baktı.ben sormadım yine kalkıp giyindim.sonra yine pişman olurum dedim.dr hanım cinsiyeti belli mi dedim o da kıza benzettim ama yanılma payı büyük dedi.ben de bi sevindim anlatamam.evdekiler ne dedi ben de kız dedim.kuş gibi oldum.mutlu mutlu eve geldim.evdekilere söyledim. onlar da yaa oldu.ama benim içim rahat bilmiyorum niye.gece üzüldüm.sabah geçti.bundada bir hayır vardır elbet.

Hayırlı olsun canım

ay cnm benim çok saol ya hep motive ediyorsun beni..
güzel ve iyi düşünüyorsun..
hayatım boyunca hep böyle olmak istedim ama önce hep kötüyü getiririm aklıma(
saol cnm dileklerin için ..
sanada en kısa zamanda (burda ve heryerde isteyen herkese)RABBİM kocaman pipili oğlanlar versin...

cnm benim düşük tehlikem olduğu için alttan baktı ..
bu seferde ense kalınlığını ölçmek için ve cinsiyeti 100 100 sölemek için bakıcakmış..
ama hiçççç acıtmıyor korkmakaydirigubbakcemile3

ececım cnm bende kötu dusunurum ılk ama cnm yasananlarda hemen aklıma gelır sagol cnmıns hepımızın ...
hımılıa cnm saglıklı hayırlı evlat olsun ınssssssss
gurbet ablam tekrar gozun aydın bebısımızde gercekden cok tatlııııı rabbım salıha kızlardan eylesın ınsssssssss hepımızın kızlarınıdaaaa

kızlar dün bişey duydum..
ne kadar doğru bilmiyorum
sizinle paylaşmak istedim
bi arkadaşımın kaynanası sölemiş onların orda
en son çocuğunun burnunla gözünün arasındaki damar belirginse
arkası erkek oluyor demiş..
biraz saçma ama paylaşayım dedim..

:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool:

ewet cnm benım ıkısınde var buyuklerın onu bende duymustum ama tuutmadı

şu hale bak ne sölenirse inanır duruma geldim
Allah sonumu hayır etsin..
yarın için çokkkkkk heyecanlıyım cnm..
bakalım ne dicek ölüyorum meraktaneyvahedigeldismile

kız benım daha yatakdan kalkmadan aklıma geldın cnmmmmm ya ınanamassın bak dedım yarın olsaydı bı kesınlesseydııııııı yazarken bıle degsık oluyom ınankı cnm yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…