- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #18.541
oh oh arnavutlar cok özen gosterır gıyıme bcm yanı bencede gıyyyyyy:)))))))))döktürmüştür bol bol:))
bizimde haftaya var tam bi arnavut kına gecesi ne giycem bilmiyorum
abiye giymem lazxım eee nede olsa arnavut geliniyim:))
ay inş cnm yaaaeceeeeeeeeee ıns su benım resımdekı gıbı bır oglusun olur cnmmmmmmmm tosuncukkkk rabbım saglıklısını versın tabıkı en bası o da
kız benım daha yatakdan kalkmadan aklıma geldın cnmmmmm ya ınanamassın bak dedım yarın olsaydı bı kesınlesseydııııııı yazarken bıle degsık oluyom ınankı cnm yaaaaa
ay inş cnm yaaa
dün eşim dediki bana ece taha ismi çok hoşuma gidiyor
adamın sevinci inş. kursağında kalmaz:))
evt cnm yarın saat 5 de ak kara belli olacak inş.
rabbim hayırlısını versin.
kendimi çok kaptırdım inş. sonunda üzülmem
oh oh arnavutlar cok özen gosterır gıyıme bcm yanı bencede gıyyyyyy:)))))))))
kızlar ben çıkıyorum.uzun bşir süre giremem artık.hepiniz sağlık ve sıhatle kalın.hoşçakalın.
kızlar ben çıkıyorum.uzun bşir süre giremem artık.hepiniz sağlık ve sıhatle kalın.hoşçakalın.
merhaba arkadaşlar,gurbet guzeli yeni bebeğiniz hayırlı olsun.
ececim çok sağol canım.cvp verdiğin için.
kız senınkıdemı taha dusundu benımde bır oglumolsun gecen esımede dedım mehmet taha koycam ınsssssssss benımde cok hosuma gıdıyo yok yok cnm ınsssss olmayacak ben ınanıyorum bu kadar yuzde 90 erkek demesıne bence buyuk sans yanı ıns hepımız cok sevınecez bızlerede umut olcannnnnnnn:))))))))))
sen böle konusunca hemen bu gece ıslemlere baslayasım gelıyo :)))))))))))ama cokda genede korkuyom bazen cok rahatımmmzaten dr beni çok umutlandırdı erkek diye
yoksa yine kendimi bukadar bağlamazdım..
inş.. cnm olsunda bi
ben MUHAMMED DERDA istiyordum bide TAHA ekleriz :))
cnm sen ne zaman dusunuyosun bebısı ıkı kızın vardı demı senınde????
Gamzecim,kasımda ilk denemeyi yapıcam inşallah,tutmazsa aralık ocak denemicem şubat martta tekrar denicem.Aralık ta kaynanalar bizde olacaklar,onlar gelince çocukların biri bizle yatıyo,çocuk odasında yatıyolar çünkü.bilimsel gerçekliği olmasada çin takvimi tanıdık herkeste tutmuş,şubat martta o yüzden denicem birazda.bioritm e de uyar inşallah onuda tutturmak istiyom da adam yan çizmeye başladı.
Ben bu arada çokta farkında olmadan fazla kaptırmışım kendimi galiba bu oğlan işine dün çocuklar caillou çizgi film izliyolardı.caillou babasıyla oturuyo babası kahve içiyo ve diyoki bu havada da sert kahve çok iyi geldi diyo.bir an aklımdan geçeni söyliyim size. ''tabi bak oda sert kahve içmiş oğlu caillou olmuş.ben deliriyomuyum nedir be?kendime geleyim biraz dimi.çok takmamak lazım.kaldıki şu son 1 2 aya kadar hiç düşünmediğim bir konu için.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Canım çin takvimi benim tanıdıklarımında hepsinde tuttu bende ona denk getirmeye çalışıyorum senin yaş kaç bende bu ay ilk denemeyi yapıcaktım yumurtam çatladıktan sonra ama kocam sabredemedi hayırlısı artık olmazsa benim yaş 24 kasımda denk gelmiyor
Ben bu arada çokta farkında olmadan fazla kaptırmışım kendimi galiba bu oğlan işine dün çocuklar caillou çizgi film izliyolardı.caillou babasıyla oturuyo babası kahve içiyo ve diyoki bu havada da sert kahve çok iyi geldi diyo.bir an aklımdan geçeni söyliyim size. ''tabi bak oda sert kahve içmiş oğlu caillou olmuş.ben deliriyomuyum nedir be?kendime geleyim biraz dimi.çok takmamak lazım.kaldıki şu son 1 2 aya kadar hiç düşünmediğim bir konu için.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?