bebek cinsiyet belirleme..

iyi olmaya çalışıyorum ezel . sen nasılsın

iyiyim canım çok sabırsızlanıyorum günler bir an önce geçsin istiyorum hafta sonu çabuk geçer inşaAllah

hayırlısı asilmavi ya benimde yumurta çatlamadan 4 gün önce olmuştu eşim koyvermişti işte ben ondan çok korkuyorum ya yumurtam çatladığında onlar içerdeyse ve yumurtayı döllediyse diye çok korkuyoruuuuummmm ohaoldumsmile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

hayınlısı olsun asilmavi. allah gönlndekini versin, hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun ? memnunmusun?
sağol berra benim marka coretests 4 tane kullandım bence ii yakaladı ama işi kuralına göre yapmak lasım mesela testten önce son 2 saat hiç sıvı almıyorum akşam 6 da test yapıyorum gibi ...

sünen akıntı yumurtlamanın kısa süre sonra olacagını ifade eder.bu kısa süre kişiye göre degişir
bazınsında 1 gün sonra bazısında 2 gün sonrada olabilir.
yumurtlama oldugunda akıntının kıvamı koyu ,rengi sarımtırak ve yapışkan olur.saat kacta sünen akıntı gelmişti.kacta ilişki oldu

sana da mı ilk erkek demişlerdi Elara. çok kişide böyle olmuş. doktorlar atıyor herhalde, şansı %50 zaten.

evet 13 ve 15 haftalıkken erkege benziyor dediler öküz doktorlarr
17.haftada kesin kız dendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol berra benim marka coretests 4 tane kullandım bence ii yakaladı ama işi kuralına göre yapmak lasım mesela testten önce son 2 saat hiç sıvı almıyorum akşam 6 da test yapıyorum gibi ...

sen nerden almıştın onları canım ben gittigidiyordan almıştım hiç memnun kalmadııımmm

ezel ve asilmavi cok panik yapmayın yaw.daha ilk bebenizzz rahat olunnnn.bu anların tadını cıkarınnn bencee
tutturamazsanız 2 bebekte de biz burda oluruzzz :))

ezel ve asilmavi cok panik yapmayın yaw.daha ilk bebenizzz rahat olunnnn.bu anların tadını cıkarınnn bencee

gerçekten ya
benim kızımda aklımın ucundan bile geçmemişti bunlar
ne kadar cahilmişim :uhm:

hakkımızda hayırlısı ..ama 4 gün önce gelenlerle CADIARZU zor ihtimal ..

Elara öksürük için kekik yağı çok iyi gelir. ama zeytinyağı ile karıştırman lazım yoksa yakar. özellikle de ayak tabanlarına sürdüğün zaman öksürüğü hafifletiyor. Tecrübe ile sabittir. buyrunnnnnnnnn

6 da gördüm 9 da fiki fiki kaydirigubbakcemile2

sen nerden almıştın onları canım ben gittigidiyordan almıştım hiç memnun kalmadııımmm
bende gg den aldım .. hatta senin yorumunu okuduğum için corede silik galenikte koyu çıkmış .. core geç algılıyor die düşünceye kapılınca işe koyuldum

yok yaw benim panik gebelikle alakalı şimdi tanıdığım tanımadığım kim varsa herkes benden bebek bekliyor çok baskı altındayım .. olsun istiyorum bir an önce... eşimin kuzenlerinden biri en azından erkek pırtlayaydı ben rahat olurdum ama kendi kendime herkesin gözü bende soyadının yürümesi için gözler bana dikildi gibi geliyo -tatlicadiarzu-

bencede kızlar ya ılk bebek elara bcm haklı bu kadar erkek odaklanmayın ılk oldugu ıcın kız olursa 2. denersın elara burda dedıgı gıbı ayrıca daha yolun basındasınız ben napıım 3. kesınlıkle dusunmuyorumm ve bı kızım olmıcak zaten ya bu acıdan bakın bıde kızlar..

renkrenk profil resmindeki erkek çocuğu senin oğlun mu çok tatlı bişey kurban olurum ben ona yaaaaa yirim yiriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm :sm_cool:

yaaawww öyle konuşmaaa tutturalım yaa ikincide rahat olalım Elara yaaa

ya inşallah tutturursunuz tabi ama cokta kasmamak lazım.biraz olayı akışınada bırakmak lazım ilk bebiştee
siz üstünüze düşeni yaptınız.bundan sonra rahatca arkanızaa yaslanıp sonucu beklemek olsunnn.

gerçekten ya
benim kızımda aklımın ucundan bile geçmemişti bunlar
ne kadar cahilmişim :uhm:

bende ilk bebek planladıgımda hamile kalmak için bişiler yapıyordum.ateş takibi v.s gibi
cinsiyet yöntemleri hakkında hiç bilgim yoktu.bakmadım bile nettenn.
ama baksaymışımda iyi olurmuş aslında:))
şuan tez hazırlıyor olurdum hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…