- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.241
iyi olmaya çalışıyorum ezel . sen nasılsın
testte 2 çizgiyi yakaladım ve su içme özürlü olamama rağmen sünen şeffaf akıntıyı görünce dedim benim bu akşam işe koyulmam lasım bi de sabah falan çatlar kaçmasın kaydirigubbakcemile3 die sanırım erken davrandım çünkü sağ yum.da batma hissediyorum yeni çatlayacak... testte de zaten koyudan sonra siliği yakalayınca olacaktı bu akşam bi daha çalışma yapabilirim CADIARZU benimki arap saçına döndü yaw :sinifsinif:
sağol berra benim marka coretests 4 tane kullandım bence ii yakaladı ama işi kuralına göre yapmak lasım mesela testten önce son 2 saat hiç sıvı almıyorum akşam 6 da test yapıyorum gibi ...hayınlısı olsun asilmavi. allah gönlndekini versin, hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun ? memnunmusun?
testte 2 çizgiyi yakaladım ve su içme özürlü olamama rağmen sünen şeffaf akıntıyı görünce dedim benim bu akşam işe koyulmam lasım bi de sabah falan çatlar kaçmasın kaydirigubbakcemile3 die sanırım erken davrandım çünkü sağ yum.da batma hissediyorum yeni çatlayacak... testte de zaten koyudan sonra siliği yakalayınca olacaktı bu akşam bi daha çalışma yapabilirim CADIARZU benimki arap saçına döndü yaw :sinifsinif:
sana da mı ilk erkek demişlerdi Elara. çok kişide böyle olmuş. doktorlar atıyor herhalde, şansı %50 zaten.
sağol berra benim marka coretests 4 tane kullandım bence ii yakaladı ama işi kuralına göre yapmak lasım mesela testten önce son 2 saat hiç sıvı almıyorum akşam 6 da test yapıyorum gibi ...
kendi kendine değişiyor yni güzelmiş yavvv olumunekankayizsmile
renk harika olmuş Ealara muhteşemsiiinnn a.s.
ezel ve asilmavi cok panik yapmayın yaw.daha ilk bebenizzz rahat olunnnn.bu anların tadını cıkarınnn bencee
tutturamazsanız 2 bebekte de biz burda oluruzzz :))
ezel ve asilmavi cok panik yapmayın yaw.daha ilk bebenizzz rahat olunnnn.bu anların tadını cıkarınnn bencee
hakkımızda hayırlısı ..ama 4 gün önce gelenlerle CADIARZU zor ihtimal ..hayırlısı asilmavi ya benimde yumurta çatlamadan 4 gün önce olmuştu eşim koyvermişti işte ben ondan çok korkuyorum ya yumurtam çatladığında onlar içerdeyse ve yumurtayı döllediyse diye çok korkuyoruuuuummmm ohaoldumsmile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
günaydın canım seninde cuman mübarek olsuuunnn
Rabbim hepimize sağlıklı sıhatli salih oğluşlar versiiiiiiiiin boshayallersmile
6 da gördüm 9 da fiki fiki kaydirigubbakcemile2sünen akıntı yumurtlamanın kısa süre sonra olacagını ifade eder.bu kısa süre kişiye göre degişir
bazınsında 1 gün sonra bazısında 2 gün sonrada olabilir.
yumurtlama oldugunda akıntının kıvamı koyu ,rengi sarımtırak ve yapışkan olur.saat kacta sünen akıntı gelmişti.kacta ilişki oldu
bende gg den aldım .. hatta senin yorumunu okuduğum için corede silik galenikte koyu çıkmış .. core geç algılıyor die düşünceye kapılınca işe koyuldumsen nerden almıştın onları canım ben gittigidiyordan almıştım hiç memnun kalmadııımmm
yok yaw benim panik gebelikle alakalı şimdi tanıdığım tanımadığım kim varsa herkes benden bebek bekliyor çok baskı altındayım .. olsun istiyorum bir an önce... eşimin kuzenlerinden biri en azından erkek pırtlayaydıezel ve asilmavi cok panik yapmayın yaw.daha ilk bebenizzz rahat olunnnn.bu anların tadını cıkarınnn bencee
6 da gördüm 9 da fiki fiki kaydirigubbakcemile2
bende gg den aldım .. hatta senin yorumunu okuduğum için corede silik galenikte koyu çıkmış .. core geç algılıyor die düşünceye kapılınca işe koyuldum
yok yaw benim panik gebelikle alakalı şimdi tanıdığım tanımadığım kim varsa herkes benden bebek bekliyor çok baskı altındayım .. olsun istiyorum bir an önce... eşimin kuzenlerinden biri en azından erkek pırtlayaydıben rahat olurdum ama kendi kendime herkesin gözü bende soyadının yürümesi için gözler bana dikildi gibi geliyo -tatlicadiarzu-
yaaawww öyle konuşmaaa tutturalım yaa ikincide rahat olalım Elara yaaa
gerçekten ya
benim kızımda aklımın ucundan bile geçmemişti bunlar
ne kadar cahilmişim :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?