bebek cinsiyet belirleme..

sagol cnm deneyim onu da

Elara sen ne diyorsun 4 gün önceki spermler 4 gün sonra çatlayan yumurtayı dölleme ihtimali ne acep :1rolleyes:

spermler uygun ortam varsa 1 haftaya kadar yaşayabiliyorlarr.zaten kız bebek için 4-5 gün önce ilişki eneriliyor biliyorsun.

cnm yinede büyük konuşma senn.belki bitane daha olur:)

renkrenk profil resmindeki erkek çocuğu senin oğlun mu çok tatlı bişey kurban olurum ben ona yaaaaa yirim yiriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm :sm_cool:

bencede cok tatlııı maşallahhh

evety cnmm benım oglum ALLAH'IM hepınıze nasıp etsın kızlar ama ılk b asta saglıklı ve hayırlı evlatlar tabı sonra gönlunuze göre versın..

kıslar yardım edin 6 aydır denememize rağmen bebeğim olmuyor dr a gittim 1 sene dene olmazsa gel dedi ama ben de şöyle düşünüyorum bi sorun varsa bence tedavi edilmeli ankarada bana yardımcı olacak biri varmımafoldumbenmafoldumben

bende önümüzdeki ay deniycem inşallah bugün biraz şu ovulasyon testlerini araştırıcam alıyım şimdiden.matematik almıştı fertil focus onu düşünüyom fiyat da uygundu galiba.çok heyecan bastı beni sanki ilk çocukmuş gibi.Eğer olursa ilk iki çocuğumda yapmadığım hazırlığı yaptım onun için.kızda olsa sanki farklı olcakmış gibi ne biliyim.

elara cnmm dogru dıyorsun cunku ben 2. asla dusunmuyoredum sımdı dusunmeyı bırak doguruyorum ama 2 den sonrası bıze fazla eger cocouklkarıma ıyı bı gelecek saglamam gerekıyor ve bunun ıcın 2 ıyı bence evet bı kız cok ısterdım ama yınede kısmet ıste dedıgın gıbı hayatım buyuk konusmayalım..

yaa çok üzüldüm çoook mutsuzum kızlaarrrr şimdi eşime çok kızıyorum yalvardım ona ama dinlemedi Allah'ım lütfen eğer bize bu ilşkilerden bir evlat nasip edeceksen sağlıklı sıhatli salih bir oğlan nasip et :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

eğer 1 yıl beklemek istemiyorsan (ki bende beklemem) başka bi doktora 1 yıldır deniyoruz olmuyor diyebilirsin ...

kızlar selam...
çok uzun zaman oldu yazmayalı...yazamayalı...

18 haftalık hamıleyım ve ben bu sayfaya takıldığım ay hamile kaldım :)

gurbetgüzelinin verdiği takvıme uyarak ilişki olmuştu bizde...

ve kızımız geliyor :) istediğim gibi :)

Elara ve Gurbetgüzeline ayrıca teşekkür ederim !

tekrar yazamayabilirim...

şimdiden herkese sağlık diliyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…