- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.261
Elara öksürük için kekik yağı çok iyi gelir. ama zeytinyağı ile karıştırman lazım yoksa yakar. özellikle de ayak tabanlarına sürdüğün zaman öksürüğü hafifletiyor. Tecrübe ile sabittir. buyrunnnnnnnnn
Elara sen ne diyorsun 4 gün önceki spermler 4 gün sonra çatlayan yumurtayı dölleme ihtimali ne acep :1rolleyes:
bencede kızlar ya ılk bebek elara bcm haklı bu kadar erkek odaklanmayın ılk oldugu ıcın kız olursa 2. denersın elara burda dedıgı gıbı ayrıca daha yolun basındasınız ben napıım 3. kesınlıkle dusunmuyorumm ve bı kızım olmıcak zaten ya bu acıdan bakın bıde kızlar..
renkrenk profil resmindeki erkek çocuğu senin oğlun mu çok tatlı bişey kurban olurum ben ona yaaaaa yirim yiriiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm :sm_cool:
bende ilk bebek planladıgımda hamile kalmak için bişiler yapıyordum.ateş takibi v.s gibi
cinsiyet yöntemleri hakkında hiç bilgim yoktu.bakmadım bile nettenn.
ama baksaymışımda iyi olurmuş aslında:))
şuan tez hazırlıyor olurdum hehe
spermler uygun ortam varsa 1 haftaya kadar yaşayabiliyorlarr.zaten kız bebek için 4-5 gün önce ilişki eneriliyor biliyorsun.
sagol cnm deneyim onu da
spermler uygun ortam varsa 1 haftaya kadar yaşayabiliyorlarr.zaten kız bebek için 4-5 gün önce ilişki eneriliyor biliyorsun.
cnm yinede büyük konuşma senn.belki bitane daha olur:)
bencede cok tatlııı maşallahhh
kızlar cumanız mübarek olsun herkese selamlar
hoşgeldin canım cuman mübarek olsun dualarımız kabul olsun
kıslar yardım edin 6 aydır denememize rağmen bebeğim olmuyor dr a gittim 1 sene dene olmazsa gel dedi ama ben de şöyle düşünüyorum bi sorun varsa bence tedavi edilmeli ankarada bana yardımcı olacak biri varmımafoldumbenmafoldumben
eğer 1 yıl beklemek istemiyorsan (ki bende beklemem) başka bi doktora 1 yıldır deniyoruz olmuyor diyebilirsin ... [/
haklısın bak bu aklıma gelmemişti ama anlaşılmaz dimi bilmiyorumkismile
eğer 1 yıl beklemek istemiyorsan (ki bende beklemem) başka bi doktora 1 yıldır deniyoruz olmuyor diyebilirsin ... [/
bencede en mantıklısı o.
kaç yıllık evlisin?
kıslar birde bişi sorcam kıs bebek erkek bebek günleri nasıl oluyor 32 günde bir adet oluyorum acaba karbonatla vajina temizliği yapsam hamile kalmamı kolaylaştırırmı.
bencede en mantıklısı o.
kaç yıllık evlisin?
2 yıl oldu ağustosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?