bebek cinsiyet belirleme..

ececim hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun
oğluşçuğun nasıl canımmm
saol cnm oğluşum akşamları yaramazlık yapıyor:)))
akşam oldumu yamuluyorum heralde geceleri uyumucak:)))
zaten dr sen buna ŞİMŞEK POYRAZ gibi isimler koy dedi
yerinde duramıyor dedi:))))

selam nabersiniz
kızlar ben dün akşam yaptığım mikroskop testinde bir iki kristal gördüm bir heyecan yaptım eşimede söyledim uyumadı adam ama gündüz idrar testi yaptım 2.çizgi yok tekrar tükürük testi yaptım hiçbir şey yok

canım bu kadar sıkma canını bende adetimin 18, 19, gününde yumurtladım 20. günde yumurta çatladı ovülasyon teslerini yaptım yaptım sonra test yapamadığım gün yumurtladığımı hissettim şiddetli bel ve kasık ağrısı ile streste engelliyor bırak bu ay böyle geçsin kendini dinle biraz ağrın var mı yokmu onlara odaklan ağrı olursa testle dene

merhaba kızlarr
valla benimde boğazım çok ağrıyo zor yutkunuyorum hasta olacam galiba ((
ne içsem acaba ??

ben çıkıcam zaten birazdan mesai bitiyor sizi çok özlicem beni özleyin anacıııııııııııııııııımmmm aklinialirimsmile
kız özlemezmıyız cnmmmmmmm ezelcım k.ı.b cnmmopuyorumnanaktan

merhaba kızlarr valla benimde boğazım çok ağrıyo zor yutkunuyorum hasta olacam galiba ((
ne içsem acaba ??

g.olsun cnm bol bol ıhlamur ıc lımonlu ıyı gelır bogazlarına

Son düzenleme:
amanınnn kimse yazmamışş hayrolaa

evet kimse yokmuş gerçekten
hamile olan insanlarda artık yumurta oluşmuyor dimi ??
saçma bi soru olmuş olabilir ama bilmiyorum napimmm:1closedeyes:
ben sanki şimdi yine yumurtluyorum adete yakın ve adetten sonra
ne çalışma var bende

kız yumurtlamaz tabıkı yumurtalar reglle atılıyo ee hamıs olunca regl olmadıgından yum olmuyo canımmmmmm kız sende habıre yumurtluyonmu neeee:))))))))

ezel valla senn yanında ben cok caal kalmısım bcm ya baksana massalahın var ılk bebekde arastırmacı oldun bıde benı dusun 3.den sonra:)))))))))tbrler vallaaaaaaaaaaaaaa

mersi hayatım sengözlerimebaksanab

zaten ben hiçbir işimi araştırmadan didiklemeden yapmam çocuğuda böyle yapıyorum pes doğrusu diyorum kendi kendime sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…