- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.281
2 yıl oldu ağustosta
tamam işte 1 senedir deniyorum dersin nerden anlıcak:)))
tamam işte 1 senedir deniyorum dersin nerden anlıcak:)))
hihoyyyt denicem inşallah kötü bişi çıkmaz..size yazarım
seninde mübarek olsun ece ...selam kızlar cumanız mübarek
dualarımız kabul olsun inşş..
vereliniortakhaklısın bak bu aklıma gelmemişti ama anlaşılmaz dimi bilmiyorumkismile
selam kızlar cumanız mübarek
dualarımız kabul olsun inşş..
seninde mübarek olsun ece ...
sana şey soracaktım gebe kalmadan önce kocişe takviyeler yaptınmı keçiboynuzu felan
keçiboynuzu pekmezi içirdim eşime 1 ay boyunca
süt ve ürünleri tüketmedim:))
vereliniortak
saol cnm oğluşum akşamları yaramazlık yapıyor:)))ececim hoşgeldin seninde cuman mübarek olsun
oğluşçuğun nasıl canımmm
amanınnn kimse yazmamışş hayrolaa
selam nabersiniz
kızlar ben dün akşam yaptığım mikroskop testinde bir iki kristal gördüm bir heyecan yaptım eşimede söyledim uyumadı adam ama gündüz idrar testi yaptım 2.çizgi yok tekrar tükürük testi yaptım hiçbir şey yok
slm kızlar nasılsınız elaranın dedıgı gıbı harbı yazan olmammıs nerde bu mıllet nerde bu devlet:))))))))))
kız özlemezmıyız cnmmmmmmm ezelcım k.ı.b cnmmopuyorumnanaktanben çıkıcam zaten birazdan mesai bitiyor sizi çok özlicem beni özleyin anacıııııııııııııııııımmmm aklinialirimsmile
merhaba kızlarr valla benimde boğazım çok ağrıyo zor yutkunuyorum hasta olacam galiba((
ne içsem acaba ??
amanınnn kimse yazmamışş hayrolaa
ezel valla senn yanında ben cok caal kalmısım bcm ya baksana massalahın var ılk bebekde arastırmacı oldun bıde benı dusun 3.den sonra:)))))))))tbrler vallaaaaaaaaaaaaaa
evet kimse yokmuş gerçekten
hamile olan insanlarda artık yumurta oluşmuyor dimi ??
saçma bi soru olmuş olabilir ama bilmiyorum napimmm:1closedeyes:
ben sanki şimdi yine yumurtluyorum adete yakın ve adetten sonra
ne çalışma var bende
ezel valla senn yanında ben cok caal kalmısım bcm ya baksana massalahın var ılk bebekde arastırmacı oldun bıde benı dusun 3.den sonra:)))))))))tbrler vallaaaaaaaaaaaaaa
kız valla bende öyle anacımaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?