- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.301
mersi hayatım sengözlerimebaksanab
zaten ben hiçbir işimi araştırmadan didiklemeden yapmam çocuğuda böyle yapıyorum pes doğrusu diyorum kendi kendime sempatiksalakcinni
kız yumurtlamaz tabıkı yumurtalar reglle atılıyo ee hamıs olunca regl olmadıgından yum olmuyo canımmmmmm kız sende habıre yumurtluyonmu neeee:))))))))
slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy
canım bu kadar sıkma canını bende adetimin 18, 19, gününde yumurtladım 20. günde yumurta çatladı ovülasyon teslerini yaptım yaptım sonra test yapamadığım gün yumurtladığımı hissettim şiddetli bel ve kasık ağrısı ile streste engelliyor bırak bu ay böyle geçsin kendini dinle biraz ağrın var mı yokmu onlara odaklan ağrı olursa testle dene
kız yumurtlamaz tabıkı yumurtalar reglle atılıyo ee hamıs olunca regl olmadıgından yum olmuyo canımmmmmm kız sende habıre yumurtluyonmu neeee:))))))))
fabrika kızzzz:roflol::roflol::roflol:
ozaman ben hamile değilim formulu buldum ben
kız belkı hamılelık agrısıdr bebıs olusmaya basladıgı ıcın
slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy
yawwww nerdesin sen
benim bu yumurtalarla başım dertte sırnaşık şey
yok anacım biz bu ay bişey bile yapmadık biz yaşlandık galiba :roflol:
bi kaç kere oldu ama onları saymıyorum :)))
sen napıyosun ????
kızlar havuclu kek yapcammmmmm ama yoruldum kızlar ıstıyo aman ıs bıtmıyo vallaaa
yinede iyi bitiriyosun valla
ben akşamları murfaga girmek bile isyemiyorum((
umut cıkıyom cnm yarın gorusuruz artık senle cnm ok hadı öp by
kızlar selam...
çok uzun zaman oldu yazmayalı...yazamayalı...
18 haftalık hamıleyım ve ben bu sayfaya takıldığım ay hamile kaldım :)
gurbetgüzelinin verdiği takvıme uyarak ilişki olmuştu bizde...
ve kızımız geliyor :) istediğim gibi :)
Elara ve Gurbetgüzeline ayrıca teşekkür ederim !
tekrar yazamayabilirim...
şimdiden herkese sağlık diliyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?