bebek cinsiyet belirleme..

slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy

elaraaaaaaaaaaaaaaaa bak geldım sayfa canlandı bcmmmm senle ben olmayınca olmuyoooooooo valla ıkımızden bırı olacak yanı burda:)))))))))kendımede ıyı pay cıkardım kızlar bu arada caktırmayın:)))))))))

sağol canım ama sanki bana bu ay kaçırdık gibi geliyor önümüzdeki aya inşallah

slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy

yawwww nerdesin sen
benim bu yumurtalarla başım dertte sırnaşık şey
yok anacım biz bu ay bişey bile yapmadık biz yaşlandık galiba :roflol:
bi kaç kere oldu ama onları saymıyorum :)))
sen napıyosun ????

:roflol::roflol::roflol:kız anam 3 tane dogurdum yum zamanımı dusundum senınkı gıbı depremlerde oldu ıste o yuzden kesın konusmaaaaa valla:))))

Son düzenleme:

tebrikler canım hayırlı olsun.elaranın listesini bozdŞenizun sağol birinin bozması gerekiyordu.erkek kız sıralaması değişmiyordu .bakarsın benimki de değişir.

kimse kalmamışken sorayım benimki kesin olarak 17 ve 19 temmuzda oldu 20 temmuz da yum günü o yüzden mi kız oldu.sinemin ki de aynı benimki gibi onunla üstelik aynı yaştayız ama onun ki erkek.enteresan değil mi?çıkıyorum.hepinize sevgiler pazartesi görüşürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…