bebek cinsiyet belirleme..

yawwww nerdesin sen
benim bu yumurtalarla başım dertte sırnaşık şey
yok anacım biz bu ay bişey bile yapmadık biz yaşlandık galiba :roflol:
bi kaç kere oldu ama onları saymıyorum :)))
sen napıyosun ????
ayyy ne edem vatandasliga basvurduk ders caliyorum cifte atandas olcam kismetse bakalim yil sonu demelere basliycam bende insallahhhhhh

ayyy kiz senn adina sevindim valla genelde bu takvimde tutuyor sen kendini bilmemn lazim hadi hayirlisi olsun guzelimmmmm

Son düzenleme:

gurbet ablam bana aralıkda uygunmu bakarmısın amannnnn hepsıne uyacaz dıye yasımz 40 oluyomus :))))))umutttttttttttttttt senın lafın geldı cnm aklıma valla dogru ama ıste genede umut edıoz

gurbet ablam bana aralıkda uygunmu bakarmısın amannnnn hepsıne uyacaz dıye yasımz 40 oluyomus :))))))umutttttttttttttttt senın lafın geldı cnm aklıma valla dogru ama ıste genede umut edıoz
ben hep diyoum adet duzenli olcek kizlarrrrrrrr yoksa tutmiii

elara gecmis olsun dedimmi kiz sana nasil oldun gulummmmm
benimde basim agriyor:1shok: sinavi cok kafaya taktim ben yaaaaa oyyy anam oyyyyyyyklava:

iyi geceler güzel hanımlar...geç oldu ama ben geldimm.yumurtalaıklarımda şiddetli ağrı ve kasılmalar var test yaptım geçen hafta negatif çıktı kendimide umutlandırmak istemiyorum ama hamile olduğumdan şüpheleniyorum ayrıcada sık idrar var

kimse yok Elara yaaa ben bütün gün dakkada bir bakıp bakıp duruyorum bağımlı yaptın beni vallah

kaydirigubbakcemile3 cidden bagımlılık yapıyor burası

slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy

Allah kolaylık versin cnm

hehe evet haklısınnnnn.ben iyileşeyim acısını cıkartırım artık:)

ben hep diyoum adet duzenli olcek kizlarrrrrrrr yoksa tutmiii

elara gecmis olsun dedimmi kiz sana nasil oldun gulummmmm
benimde basim agriyor:1shok: sinavi cok kafaya taktim ben yaaaaa oyyy anam oyyyyyyyklava:

sagol cnm,sanada gecmiş olsunnn.ben gitgide kötüleşiyom yaa.öksürükten sonra gribe cevirdii

hakkında hayırlsıı olsun .ne zamandı regli günün?

sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum.aslında tam istediğim saat olmamıştı zaten ...
mafoldumben

mimozaa sen niye hamile kalamıyorsun ya.sende sorun yok yani yumurtlamanda.
eşinde sorun olabilirmi.ona takviye yada kür filan yapıyonmu.
neyse hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebişin.

kızlar öksürük biraz azaldı ama gribe cevirdi yaa sinir oldummm
eşimdede var biraz grip
kızıma bulaşmasa bari ya
dün hasta halimle halıları kaldırdım cırptım evi temizledimm
bi toz alcam bugün o kadarr

bugün kızımın dogum günü 2 yaşını dolduruyorr
akşam kendi aramızda bişiler yapcaz bakalımm
aslında hasta olmasaydım daha farklı düşünmüştüm

2 yıl önce bugün gece 3.5 da nişanım gelmiştii
sabah 7 de annemi eşimi uyandırdım
bu saatlerde duş alıyordum:)
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
4:15 de kızım dogmuştuuuu
cok cabuk geciyor zamannboshayallersmile

kızının doğum günü kutlu olsun
nice mutlu senelere inşallah
annesi babası ve erkkek kardeşiyle birlikte

günaydın bu arada
nihayet bende temizliğimi bitirdim valla her tarafım ağrıyo
bileklerim sızlıyo
iş yapmaya yapmaya tembelleşmişim

hayırlı nice yıllara inşallah
zaman su gibi akıyor malesef

kızının doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar inşallah

Slm kızlar hepinize hayırlı olsun dolu dolu 2 senelik evliyim bende çocuk istiyorum ama eşim istemiyor daha 3 sene düşünmüyormuş. Güzel bir duygudur her halde. Biz daha hiç denemedik oluyormu olmuyor mu onu bilmiyorum açıkçası ama merak ediyorum bu merakımı gidermem için bir 3 sene daha beklemem lazım sanırım Allah hepinize hayırlı salıklı evlattlar nasıip etsin..opuyorumnanaktan

ezellllllll sesızız sedasız cıktınkızzzzzzzzzzzzzzzzzz((((((((((
Kızlar selam 2 dk uğrayayım dedim dün mecburan çıkmam gerekti servisi kaçırıyordum Elara kızının doğum günü kutlu olsun canım inşaAllah oğlunun doğumunuda kutlarız böyle Hepinizi öpüyorum kızlar sizleri çok özlüyorum... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…