- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.321
tebrikler canım hayırlı olsun.elaranın listesini bozdŞenizun sağol birinin bozması gerekiyordu.erkek kız sıralaması değişmiyordu .bakarsın benimki de değişir.
ayyy ne edem vatandasliga basvurduk ders caliyorum cifte atandas olcam kismetse bakalim yil sonu demelere basliycam bende insallahhhhhhyawwww nerdesin sen
benim bu yumurtalarla başım dertte sırnaşık şey
yok anacım biz bu ay bişey bile yapmadık biz yaşlandık galiba :roflol:
bi kaç kere oldu ama onları saymıyorum :)))
sen napıyosun ????
ayyy kiz senn adina sevindim valla genelde bu takvimde tutuyor sen kendini bilmemn lazim hadi hayirlisi olsun guzelimmmmmzlato kullanıcısından alıntı
kızlar selam...
çok uzun zaman oldu yazmayalı...yazamayalı...
18 haftalık hamıleyım ve ben bu sayfaya takıldığım ay hamile kaldım :)
gurbetgüzelinin verdiği takvıme uyarak ilişki olmuştu bizde...
ve kızımız geliyor :) istediğim gibi :)
Elara ve Gurbetgüzeline ayrıca teşekkür ederim !
tekrar yazamayabilirim...
şimdiden herkese sağlık diliyorum !
ayyy ne edem vatandasliga basvurduk ders caliyorum cifte atandas olcam kismetse bakalim yil sonu demelere basliycam bende insallahhhhhh
ayyy kiz senn adina sevindim valla genelde bu takvimde tutuyor sen kendini bilmemn lazim hadi hayirlisi olsun guzelimmmmm
ben hep diyoum adet duzenli olcek kizlarrrrrrrr yoksa tutmiiigurbet ablam bana aralıkda uygunmu bakarmısın amannnnn hepsıne uyacaz dıye yasımz 40 oluyomus :))))))umutttttttttttttttt senın lafın geldı cnm aklıma valla dogru ama ıste genede umut edıoz
sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum.aslında tam istediğim saat olmamıştı zaten ...
mafoldumben
kimse yok Elara yaaa ben bütün gün dakkada bir bakıp bakıp duruyorum bağımlı yaptın beni vallah
slm canlarim ne ediyonuz gari ben sik giremiyorum sinavlarim var calisyom arada giz atiyom sizden uzak kaldim malesef:gitme:ama unutmadim umuttttt kiz ne eddin calistinmi sen bu ayyyyy
hehe evet haklısınnnnn.ben iyileşeyim acısını cıkartırım artık:)elaraaaaaaaaaaaaaaaa bak geldım sayfa canlandı bcmmmm senle ben olmayınca olmuyoooooooo valla ıkımızden bırı olacak yanı burda:)))))))))kendımede ıyı pay cıkardım kızlar bu arada caktırmayın:)))))))))
ben hep diyoum adet duzenli olcek kizlarrrrrrrr yoksa tutmiii
elara gecmis olsun dedimmi kiz sana nasil oldun gulummmmm
benimde basim agriyor:1shok: sinavi cok kafaya taktim ben yaaaaa oyyy anam oyyyyyyyklava:
iyi geceler güzel hanımlar...geç oldu ama ben geldimm.yumurtalaıklarımda şiddetli ağrı ve kasılmalar var test yaptım geçen hafta negatif çıktı kendimide umutlandırmak istemiyorum ama hamile olduğumdan şüpheleniyorum ayrıcada sık idrar var
sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum.aslında tam istediğim saat olmamıştı zaten ...
mafoldumben
2 yıl önce bugün gece 3.5 da nişanım gelmiştii
sabah 7 de annemi eşimi uyandırdım
bu saatlerde duş alıyordum:)
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
4:15 de kızım dogmuştuuuu
cok cabuk geciyor zamannboshayallersmile
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
11 de hastaneye yattım
4 de dogumhaneye girdim
Kızlar selam 2 dk uğrayayım dedim dün mecburan çıkmam gerekti servisi kaçırıyordumezellllllll sesızız sedasız cıktınkızzzzzzzzzzzzzzzzzz((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?