bebek cinsiyet belirleme..

haklısın benimki ocak ta 5 e girecek hadi bakalım tatlı kızının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı mutlu nice güzel yıllar nasip etsin.hayırlı insanlarla karşılaştırsın ömrü boyunca.ah elara valla benim reglim 22 eylül akşamı oldu şimdi çok eski biyöntem var hatta akşam otururken babanem söledi yatıp sağ ve sol kasıklarını kontrol edceksin eğer yumurtalıkların olduğu yerde damar atmıyor ve sertlik varsa hamilesin aslında hiç bişi atmıyo baktım ama şurda hastalanmama 3 gün kaldı bakalım en garantisi beklemek testtlerede inancım kalmadı :::çok üzgünüm:

oh cnm elıne saglık bende yaptım dun bugun bı ustten supurdum toz aldım valla temızlık gıbısı yok yaaaa esım dıyo zaten bıgun camasır suyu kokusundan zehırlenecen dıye (( onsuzda bır ıs yapamıyom ben ılla dokucem yerlere her sılıste...
mutlu yıllar cnm dogum gununuz kutlu olsun rabbım saglıklı uzum ömur nasıp etsın kızına elaracım
dımı ya ben bıle öle ılk kızımın dogumu dun gıbı aklımda ya ama aradan 11 sene gecmıs ewet cnm cok cabuk gecıyor zaman rabbım saglıklı mutlu bı hayat nasıp etsın ıns evladlarımızaa

Son düzenleme:
klava:kocan a cok kiz ben yawwwwwwwwww
a.s.öpt kizini iyiki dogmus yaaaaaaaaaaaAllah hayirli uzun ömürlu etsin insallahhh
tekrar gecmis olsun canooooooo
ben hasta oldum((
valla düvücem seni ha hormaonlar alt üst oldu yazik bedenine yaaaaaaakötükedihüso

Elara prensesin doğum günü kutlu olsun...
seneye eşinle prensesinle ve PRENSİNLE doğum günü kutlarsınız inş. cnm..
mimoza cnm sende üzülme vardır bi hayır
zaten gününden memnun değildin..

Elara, kizinin 2. yasgunu kutlu olsun.. Nice mutlu guzel dogumgunleri olsun...... Senin kizin daha 2 yasindaymis daha kucuk eger 2 cocuk dusunuyorsaniz biraz daha onun buyumesinin tadini cikar. Tecrube konusuyor. :) Biz o zorluga cok cocuk istedigimiz icin katlandik ama gercekten yuksek enerji ve sabir istiyor. Gerci biz gurbet elde pek yardimcimiz olmamasindan da yasadik belki zorluklari senin orada yardimcilarin coktur. Bu arada oksurugun icin balli karabiberli tereyagli sutu denedin mi.. Bizim ailenin geleneksel ilacidir. Sutu isitiyorsun tereyagini koyup bir tatli kasigina yakin. eriyip iliyinca 1 tatli kasigi bali ve biraz karabiberi ekliyorsun. gunde iki kez yapsan yetiyor. Cok gecmis olsun......

Selam kizlar.
Yarin kursa basliyorum,almanca kursu ama meslege yönelik,benim icin cok güzel bi firsat sabah 10den aksam 4 e kadar bi nevi okullu oldum yani :)
Yumurtlama günlerimi kafama takmam,kendimi dinlemem kesin hamile kalirim benn :Saruboceq:
Gurbetcim sende sinava hazirlaniyormussun kafanda bu kadar büyütüp heyecan yaopmaa,insallah kazanirsin canim.

selvicim hoşgeldinnn.nasılsınnnn
yumurtlama takibi için en iyi yöntem ovulasyon mikroskobu yada kiti.yurtdışında cok uygun bak istersen yaşadıgın ülkeyee
diger türlü cok zorrr
Iyiyim canim sizlerle görüsemeden döndüm evime insallah bi dahaki sefere...ovulasyon mikroskobunu bi arastirayim,ne kadarmis.
Presnsesinin dogum günü kutlu olsunn,saglikli,basari bir ömür diliyorum...

arkadaşlar benim pembeler gelmeye başladı..10. denemede de olmadı.(((((((((((((

ben hasta oldum((
Kizlar üzülmeyin,Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah...

ben hep diyoum adet duzenli olcek kizlarrrrrrrr yoksa tutmiii
Evet cok dogru...
benimde düzenim iyice bozulmustu ama bu ay yine 28 güne döndü.

ya ben tıroıd hastasıyımya dr dedımkı adet gunlerım duzensız dıye 40 gunu gecıyorsa duzensız dıyolarmıs yoksa bır ay bır hafta erken veya gec olması normalmıs ole dedı

sellvi cigim sanada kolay gelsin kiz pratik yapabilir
über die deutsch reden wir deutsch istersen canim

kızının doğum günü kutlu olsun
nice mutlu senelere inşallah
annesi babası ve erkkek kardeşiyle birlikte

hayırlı nice yıllara inşallah
zaman su gibi akıyor malesef

kızının doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yaşlar inşallah

iyiki doğmuş prenses:)

Elara kızının doğum günü kutlu olsun canım inşaAllah oğlunun doğumunuda kutlarız böyle

elara kızının doğum günü kutlu olsun...sağlıklı sıhatli nice yıllar geçirmesiyle dileğiyle.

tatlı kızının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı mutlu nice güzel yıllar nasip etsin.hayırlı insanlarla karşılaştırsın ömrü boyunca

mutlu yıllar cnm dogum gununuz kutlu olsun rabbım saglıklı uzum ömur nasıp etsın kızına elaracım

öpt kizini iyiki dogmus yaaaaaaaaaaaAllah hayirli uzun ömürlu etsin insallahhh

Elara prensesin doğum günü kutlu olsun...
seneye eşinle prensesinle ve PRENSİNLE doğum günü kutlarsınız inş. cnm..
mimoza cnm sende üzülme vardır bi hayır
zaten gününden memnun değildin..

Elara, kizinin 2. yasgunu kutlu olsun.. Nice mutlu guzel dogumgunleri olsun......

elara kızının doğum günü kutlu olsun yerimseniben

Elaracım kızının doğum günü kutlu olsun nice uzun mutlu senelere...

Presnsesinin dogum günü kutlu olsunn,saglikli,basari bir ömür diliyorum...

Allah yavruna güzel bir ömür nasip etsin...

elara kızın hep mutlu umutlu yarınları cok guzel bır ınsan olsunzemuszemus

canlarım yaaa hepinize ayrı ayrı teşekkürlerrrr.cok incesinizzzopuyorumnanaktan
kızım için ayrı dogum günü sayfası acmaya gerek kalmamış:) iyiki varsınızzzboshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
cok şükür iyileştim sayılırr.bugün daha iyiydimm.antibiyotikler işe yaradı bukez
dün kızımın dogum gününü yapamadım cok rahatsızlandımm,göz nezlesi oldum gözlerim fenaydııı.o şekilde fotograf cektiremezdim:))
yarın yapcamm artık.

arkadaşalr benim dün gece biraz kan geldi ve ben adet oldum sandım..ama bu gün regi olmadım..nedir bu şimdi..hamileliğe de ihtimal vermiyorum...yumurtalıklarımda mı sorun var yine...böyle bir şey yaşadınız mı...dün gece kan görünce ped taktım..ama 24 satte hiç bir şey gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…