bebek cinsiyet belirleme..

kızlar hepinize hayırlı sabahlar

ben adetimin 3. günü doktora gittim . kist var dedi. 1 ay kullanmam için hap verdi.
ama eve gelince aklıma kurt düştü.
doktor keseyi kist sanmış olabilir mi diye test yaptım. çünkü burda bazı üstüne görenler normal adet gibi gördüklerini yazmışlar..
neyse test arızalı çıktı galiba. çizgiler belirdi ama ortada bulanık bi yuvarlak var.

sizce arızalı mı bu test. ne diyorsunuz yorumlarınızı merak ediyorum.

günaydınnnn a.s.
kızlar topiğe nazar değdi yaw.. önceden p.tesi günleri geldiğimde okumam gereken 50-60 sayfa oluyordu ... şimdi 10 sayfaya düştü :1no2:
elara cimcimenin doğum günü geçmiş ama .. olsun ... Allah hayırlı, sağlıklı sevdikleriyle güzel bir ömür versin inş. :Saruboceq:
benimde sağ yum.da batma var hatta gece uyandım batma yüzünden ..... maya tutmuş olabilir mi ???? :CüvCüv: böyle diyom eşim gülüyo .... yoğurt mu kızım bu diyo :roflol:

günaydın canım

aynı batma bendede var benim sol yumurtamda bide belimin sol kısmında yumurtalığımın arkasına gelen kısımda ağrı var

ezel sende durumlar nasıl .. listede bi sende bi de bende yok ... elimizi çabuk tutalım .... Allah bizede nasip etsin inş. :Saruboceq:

istanbulada yaşıyor kızkardeşim.ikizlerini 6.ayda kaybetti.biri karnında diğeri doğduktan 6 saat sonra öldü.kötü günler geride kaldı.şimdi bir kızı oluyor inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…