- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.761
elara ben özel hasteneye gidiyorum ama devlet memuru olduğu için fazla para vermiyorum...yarın reginin 3. günü ve hormon testlerimi yaptırıcam...bunun için devlet hastanesinden randevu aldım testler için özele gitmiicem..devlet hastanesinde bedava....ben merak için gidiyorumm..zaten bebek olayındanda soğudum ...
canım ilk çocugum olacak inşallah ama oldum olası erkek istiyorum niyeyse Şeniz ilk gebeliğim değil ama önceki düşükle sonuçlandı inş. bunu sağ salim sağlığıyla kucagıma alırım opuyorumnanaktan ilişki tek gün değil ama hangisi yazsam bilmemsat 16 eylüldü ayın 1 i ile 6 sı arası çalışmalara devam ettik bilmiyorum hangisinde tutturduk kaydirigubbakcemile3
ben sana yazmıştımm ama görmedin sanırım
çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim
ide ben yumutlama günü tek ilişkide bulundum o nasıl olacak?neyse ben perşem günü ilk muayeneye gitçem bakayım kese sağdaysa kız soldaysa erkek
:)) dogum tarihimi ve satı verdimki sen yaşı hesapla diye.yaşı dogru hesaplamak lazım dedin de.ii de hamile kaç kaşında kaldın ?
:)) dogum tarihimi ve satı verdimki sen yaşı hesapla diye.yaşı dogru hesaplamak lazım dedin de.
ben 28 yaşa göre bakıyorum ve erkek cıkıyor.yani bende tutmadı
kaç yaşında doğurdun canım?
senin kızın 2 yaşına girdiyse sen 29 yaşında hamile kalmışsın ve kız çıkıo
cnm şuanki yaşım 31 cıkıyor
kızım 2 yaşındaysa 29 yaşında dogum yapmış oluyorum
28 yaşındada hamile kaldım
zaten hamile kaldıgımdada ben otamtik cin takviminden yapmıştım erkek cıkıyordu
SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi burda otomatik hesaplıyor yaşı ve cinsiyeti
ama canım doğurdugun aya değil gebe kaldıgın aya ve yaşa bakıyosun
ama canım doğurdugun aya değil gebe kaldıgın aya ve yaşa bakıyosun
yakamoz dogum tarihinide yaz
e tamam bende öle baktım zaten
siz anlayın diye ben acık yazıyorum ama yine karışıklık oluyor yaw.
aynen elaracım senin hamileliğin 1 sene deği ki 9 ay bak çok basit sen 28 yaşında ocakta kalıyorsun ekim de 28 yaşında doğuruyorsun ben 19 yaşımda nisanda kızıma hamile kalıyorum 20 yaşımda ocakta kzıma kavuştum şimdi 24 yaşındayım eylülde hamile kaldım son ateim de eylül kutucuk mavi buna doğaru bakılmadığı için şaşıyo ben kıızıma hamileyken göstermiyodu dr çin takvimine baktı kız dedi walla
aynen elaracım senin hamileliğin 1 sene deği ki 9 ay bak çok basit sen 28 yaşında ocakta kalıyorsun ekim de 28 yaşında doğuruyorsun ben 19 yaşımda nisanda kızıma hamile kalıyorum 20 yaşımda ocakta kzıma kavuştum şimdi 24 yaşındayım eylülde hamile kaldım son ateim de eylül kutucuk mavi buna doğaru bakılmadığı için şaşıyo ben kıızıma hamileyken göstermiyodu dr çin takvimine baktı kız dedi walla
bende baktım o siteye ben 25 yaşında değilim ki o bi yaş atıo öyle tabiki yanlış çıkar dr kocatepede var açıkça anlatmışlar ondan baktım ben herkeze kendim dahil doğru çıkıo
cnm ben sana dogum tarihimi ve hamile kaldıgım tarihi yazdım.hesap ortada
ben yılbaşına 10 gün varken dogmuşum.sizin hesabınıza göre 10 günü 1 yıl oalrak hesap ediyorsunuz.yani ben 80 dogumlu sayılırım.yani 10 gün için 1 yıl büyük oluyorum senin hesabına göre
ben o zamanda bu otomatikten hesap ettirdim hamile kaldıgım ay yaşım 28 cıktı ve erkek gösteriyordu
yani ortada matematiksel bi işlem var ve buna göre benim hamile kaldıgım yaş 28 cıkıyorr
başka yaş hesabına göre bakılıyorsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?