bebek cinsiyet belirleme..

hormon testi için adetli olman iyi olmuşş.hormonlarına baktırmışmıydın daha önce??
bebek fikrini cıkar aklından ve normal yaşamına devam et bencede.bu şekilde hamile kalma şansın daha fazla emin ol
biz cok stres yapıyoruzz bu hamile kalmayı engelliyorr
rahat olmak lazımm

ben sana yazmıştımm ama görmedin sanırım

canım soruna cevap vermiştim ama görmedin sanırım bilmiyorumkismile

senin kızın 2 yaşına girdiyse sen 29 yaşında hamile kalmışsın ve kız çıkıo

cnm şuanki yaşım 31 cıkıyor
kızım 2 yaşındaysa 29 yaşında dogum yapmış oluyorum
28 yaşındada hamile kaldım
zaten hamile kaldıgımdada ben otamtik cin takviminden yapmıştım erkek cıkıyordu

SMLER - Trkiye'nin en kapsaml isim sitesi burda otomatik hesaplıyor yaşı ve cinsiyeti

ama canım doğurdugun aya değil gebe kaldıgın aya ve yaşa bakıyosun

ama canım doğurdugun aya değil gebe kaldıgın aya ve yaşa bakıyosun

aynen elaracım senin hamileliğin 1 sene deği ki 9 ay bak çok basit sen 28 yaşında ocakta kalıyorsun ekim de 28 yaşında doğuruyorsun ben 19 yaşımda nisanda kızıma hamile kalıyorum 20 yaşımda ocakta kzıma kavuştum şimdi 24 yaşındayım eylülde hamile kaldım son ateim de eylül kutucuk mavi buna doğaru bakılmadığı için şaşıyo ben kıızıma hamileyken göstermiyodu dr çin takvimine baktı kız dedi walla

kızzz artık doktorlarda mı bakıyo çin takvimine o zaman kesin doğru diyebilirmiyiz sırnaşık şey

bende baktım o siteye ben 25 yaşında değilim ki o bi yaş atıo öyle tabiki yanlış çıkar dr kocatepede var açıkça anlatmışlar ondan baktım ben herkeze kendim dahil doğru çıkıo

cnm ben sana dogum tarihimi ve hamile kaldıgım tarihi yazdım.hesap ortada
ben yılbaşına 10 gün varken dogmuşum.sizin hesabınıza göre 10 günü 1 yıl oalrak hesap ediyorsunuz.yani ben 80 dogumlu sayılırım.yani 10 gün için 1 yıl büyük oluyorum senin hesabına göre
ben o zamanda bu otomatikten hesap ettirdim hamile kaldıgım ay yaşım 28 cıktı ve erkek gösteriyordu
yani ortada matematiksel bi işlem var ve buna göre benim hamile kaldıgım yaş 28 cıkıyorr
başka yaş hesabına göre bakılıyorsa bilemem

bak bitanem sen eğer aralık 79 doğumlusun ocak 80 değil doğar doğmaz 1 yaşında sayılamazsın ki sen 1980 aralık ayında 1 yaşına girdin nisanda 5aylık haz.7 aralıktada tam 12 aylıktın1980 12. ayında benmi hesap yapamadım anlayamadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…