bebek cinsiyet belirleme..

çok geçmiş olsun ondada vardır mutlaka bi hayır umarım gönlüne göre olur

sen bunları yazınca aklıma ben geldim.kızımın cinsıyetini öğrendiğim gün hatta daha masadan kalkmadan rengim benzim atmıştı okadar ağlamıştımkı gözlerim şişmişti doğunca bi başka oluyo yüzünü görünce hele.bana okadar düşkünkü beni görünce kuş gibi çırpınıyo sevinç çığlıkları atıyo gören bu çok anacı olcak yandın sen diyolar.şimdi anladım çok cahillik yapmışım ağlamakla.eşim bazen diyo büyüsün seni kızıma söylıcem annen cok ağladı kız olduğunu duyunca diye.bende eşime bizi kıskanma aramızı açmaya çalışma:jeyyar:diyorum

cnm çok zor biliyorum benimde kardeşimin 4.5
aylık suyu patladı karnında ölmüştü bebişii.
çok zor günler geçirdi doğru düzgün sevincimi yanında yaşayamıyorum
boğazım düğümleniyor..
onada rabbim kısa zamanda sağlıklı bebişini nasip etsin rabbim.
sanada çok geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlıklı evlat versin rabbim inşşş.

aynen öyle cnm sana katılıyorum..
bende bana yardım ettiği zaman iyiki doğrmuşum seni diye seviyorum
kız annesi olmak gerçekten çok güzel bi duygu..

kızım şimdi yatarken senin gibi annesi olan yok seni çok seviyorum çok iyi bir annesin dedi nerdeyse ağlıycaktım gerçekten kız annesi olmak harika bir duygu allah herkese nasip etsin bence kızım 5 yaşında bu arada

çok sağol canım en önemlisi sağlık allah nasip etsin herkese inşallah sağlıklı bebişler

karabiber bebeğin erkek miydi senin kesin yazmışsındır ama inan işten eve gelince öyle uzun bir geçmiş oluyorki okuyamıyorum ve zaten burda yeniyim

kızlar çok alakasız ama size bişey soracam
hafızayı kuvvetlendirmek
zekayı güçlendirmek
okuduğunu unutmamak için bildiğiniz bişey varmı

kızın için soruyorsun galiba
kuru kara üzüm yesin hergün hafızayı güclendirir
balık yagı verebilirsinn
çikolata
bide ginkgo biloba bitkisinin hafızayı güclendirdigini okumuştum

hatta kızkardeşim vardıı yanımdaa
odadan çıkınca ağlamaya başladımm
kız olduğunuu duyana kadar erkekk bebek istediğimin farkında bile değildimm amaa demekkii yinedee birşeyler ummmuşumm
kızkardeşimm ablaa sen ne yapıyorsunn biz 2 kızkardeşizz sen benden memnun değilmisinn demiştii
ozamannn ben ne yapıyorumm dedimmm çok kızdım kendimeee

demekki bi benim başımdan geçmemiş dedim ya çok cahillik yapmışım:kedi:

karabiber bebeğin erkek miydi senin kesin yazmışsındır ama inan işten eve gelince öyle uzun bir geçmiş oluyorki okuyamıyorum ve zaten burda yeniyim

oğlan canımm erkekk olduğu içinn bakk takvimim bile mavişş
erkekk olursaa ahtım vardıı mavii yapacağımm diyeee takvimimiii
benimde 2 kızım var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…