- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.981
hayırlısı gerçekten geçen 21 haziranda gebeliğime son verildi benim 5 buçuk aylık oğlum gitti eğer bu ay hamile kalırsam seneye aynı tarihlerde gelir yeni bebeğimiz ama bilmiyorum içimden bir his olmadı diyor
inan canımm yüzünüü görüncee çok seveceksinn
ben 2ncide çok ağlamıştımm
daha doktorun odasındann çıkmadann gözlerimm dolmuştuu
amaa bak şimdii 8 yaşında ve şuan mandalinamıı soyduu al ye anne diyorrrr
şimdii iyikii doğmuşş diyorummmm
aslında doğana kadar üzülüyoruzzzz
kızlar çok alakasız ama size bişey soracam
hafızayı kuvvetlendirmek
zekayı güçlendirmek
okuduğunu unutmamak için bildiğiniz bişey varmı
her gün türk kahvesi içmek benim biliğim
hayırlısı gerçekten geçen 21 haziranda gebeliğime son verildi benim 5 buçuk aylık oğlum gitti eğer bu ay hamile kalırsam seneye aynı tarihlerde gelir yeni bebeğimiz ama bilmiyorum içimden bir his olmadı diyor
aynen öyle cnm sana katılıyorum..
bende bana yardım ettiği zaman iyiki doğrmuşum seni diye seviyorum
kız annesi olmak gerçekten çok güzel bi duygu..
sağol canım ben 28de bir oluyorum ben 14.gün ve 16.gün yaptım başkada ilişki olmadı ama tutmadı bu sefer büyük ihtimal adet olcak gibiyim
cnm çok zor biliyorum benimde kardeşimin 4.5
aylık suyu patladı karnında ölmüştü bebişii.
çok zor günler geçirdi doğru düzgün sevincimi yanında yaşayamıyorum
boğazım düğümleniyor..
onada rabbim kısa zamanda sağlıklı bebişini nasip etsin rabbim.
sanada çok geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlıklı evlat versin rabbim inşşş.
diğer aylar gibiyim canım göğüs hassasiyeti kasık ağrısı işte aynı yani hem 2 ilişkiyle tutar mı diye de düşünüyorum
28 günde oluyorsan 16 ncı gün denemeee
benimde 1 ilişkiyl tuttu
hatta yıkadım sildimm ona göreeee canımm
kızlar çok alakasız ama size bişey soracam
hafızayı kuvvetlendirmek
zekayı güçlendirmek
okuduğunu unutmamak için bildiğiniz bişey varmı
sen bunları yazınca aklıma ben geldim.kızımın cinsıyetini öğrendiğim gün hatta daha masadan kalkmadan rengim benzim atmıştı okadar ağlamıştımkı gözlerim şişmişti doğunca bi başka oluyo yüzünü görünce hele.bana okadar düşkünkü beni görünce kuş gibi çırpınıyo sevinç çığlıkları atıyo gören bu çok anacı olcak yandın sen diyolar.şimdi anladım çok cahillik yapmışım ağlamakla.eşim bazen diyo büyüsün seni kızıma söylıcem annen cok ağladı kız olduğunu duyunca diye.bende eşime bizi kıskanma aramızı açmaya çalışma:jeyyar:diyorum
benimde 1 ilişkiyl tuttu
hatta yıkadım sildimm ona göreeee canımm
niyeki arkadaşım gerçekten bu konularda hiç bilgim yokta denemeyeyim bir dahaki ayada nedeni ne
hatta kızkardeşim vardıı yanımdaa
odadan çıkınca ağlamaya başladımm
kız olduğunuu duyana kadar erkekk bebek istediğimin farkında bile değildimm amaa demekkii yinedee birşeyler ummmuşumm
kızkardeşimm ablaa sen ne yapıyorsunn biz 2 kızkardeşizz sen benden memnun değilmisinn demiştii
ozamannn ben ne yapıyorumm dedimmm çok kızdım kendimeee
karabiber bebeğin erkek miydi senin kesin yazmışsındır ama inan işten eve gelince öyle uzun bir geçmiş oluyorki okuyamıyorum ve zaten burda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?