bebek deterjanı

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
kızlar 40 gün sonra doğum yapacağım bebek kıyafetlerini yıkayacağım yarın merak ettiğim şu kıyafetlerini yıkarken illa ki bebek deterjan yumuşatıcı kullanmak zorunda mıyım normal deterjan olmaz mı aranızda yok mu normal deterjanla yıkayan
fazla kasmak herşeyden sakınmak istemiyorum açıkçası sakınan göze çöp batar kafasındayım da biraz

Benim bebegim yok ama hem hala hem teyzeym bence bebek deterjanı kullanın bir müddet bu sakinmak degil yeni doğan bebekler cok hassas oluyor en azından dünyaya alışana kadar söyle 8 aylık fln olsun snr normal deterjanı deneyin

kızlar 40 gün sonra doğum yapacağım bebek kıyafetlerini yıkayacağım yarın merak ettiğim şu kıyafetlerini yıkarken illa ki bebek deterjan yumuşatıcı kullanmak zorunda mıyım normal deterjan olmaz mı aranızda yok mu normal deterjanla yıkayan
fazla kasmak herşeyden sakınmak istemiyorum açıkçası sakınan göze çöp batar kafasındayım da biraz
Yeni dogan bir bebegin teni cok hassas neye alerjisi var bilemezsin. Bende sakinan bir anne degilim ama ill 1 yıl baby me %100 bitkisel sabun tozu ile yikadim. En azindan 6 ay sizde bitkisel birsey kullanmanizi tavsiye ederim. Yumusatici hic kullanmadim ki bizler icin bile iyi degil.

Yok siz gene de öyle düşünmeyin bir çok şeyden zaten kaçamıyoruz ama elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım bence.Ben 14 aylık oğlumun kıyafetlerini hala greenclean ile yıkıyorum ayrı bir şekilde.

Back
X