- 9 Kasım 2016
- 68
- 42
- 38
- Konu Sahibi Irlandakizili
-
Hiç de öyle olmuyor bebek akilliysa tamamda benimki gibi bi bebekte imkan yokeşiniz haklı demiyorum hatta çok kaba ama bebeği olan organize bir kadın evinin tüm işlerini kimseye ihtiyaç duymadan yapabilir çok büyük bir mesele değil sadece alışık değilsiniz
eşiniz haklı demiyorum hatta çok kaba ama bebeği olan organize bir kadın evinin tüm işlerini kimseye ihtiyaç duymadan yapabilir çok büyük bir mesele değil sadece alışık değilsiniz
her bebek aynı değil kabul ediyorum her annede aynı değil kimi anneler bunu pekala başarabiliyorlarHiç de öyle olmuyor bebek akilliysa tamamda benimki gibi bi bebekte imkan yok
bünye hassas çünki hassas büyütüyoruz kızlarımızıbuyuk ihtimal gecesi gunduzu birbirine girmistir konu sahibinin.
gece uyumayan gunduz kus uykusuna yatan bebek cok zor,hele annenin bunye hassassa..
esi aslinda anlayisli olsa bence motive olup yapabilir isleri ama adam elini hicbiseye surmek istemiyor,bebekle ilgilenmek istemiyor,duzenim devam etsin derdinde..cok zor boyle biriyle Allah kolaylik versin.
Bırak evi bok götürsün çocuğu yaparken tek başına değildin bir zahmet bir işe yarasın en azından işinizi hafifletsin ev işlerinde yardımcı olsun..
Gıcık kapıyorum şöyle insanlardan.Dayımda öyle birisi kapısını çeker uyur yengem 2 çocuk birisi bebek ev işleri ile debelenir dururdu.En sonunda raahmetli anneannem geldi yengemi aldı götürdü dayıma da adam olmadan gelme dedi. 1 hafta dayandı dayım sonra yengemi götürdü ev mis gibi temizlemiş felan.Sözüm ona burnu sürtsün biraz.
Ay anneannenize helal olsun gelinini götürdü öyle mi süper ya
Yengem evsiz ve kimsesizdi 19 yaşında anneannem sokakta rastladı yengeme ve dayımla evlendirdi.Onları ayrı eve çıkardı.Yengem hiç anne baba görmedi anneannem öldüğünde yengem 1 ay da 40 kiloya düştü tedavi gördü..İnsan olmak çok önemli arkasından yengem şimdi dualar ediyor...
burdan güçlü anneye nasıl yurudunuz anlamadım kadınlar her ise koşmak zorunda değil bunun güçlü olmakla alakası yok bence fazla fedakarlik ben fazlasıyla sakin bir yapıya sahibim bağırıp cagirmam hele bu yüzden eşimle hiç kavga etmem çocuklarına cok düşkün bir babadır işten gelir gelmez yapisir kızım babasına uyuyana kadar vakit geçirirler her anne aynı değil derken kimisi basarabiliyor demişsiniz bunun başarı ile alakası yok çocuğu durmayan anneler mi başarısız yanlış yorum yapmışsınız bence umarım kolik ve huysuz bir çocuğunuz olmazher bebek aynı değil kabul ediyorum her annede aynı değil kimi anneler bunu pekala başarabiliyorlar
annelik yaparım evimede bakarı ayaklarımın üstündede durabilirim diyebilen kadınları severim idealim güçlü kadın güçlü anne
kimisi gücü farklı anlar bağırıp çağırma olduğunu zanneder ama alakası yoktur
eşinizi ile ettiğiniz kavgalar bile boşuna gitmesin konu sahibi
Hay agziniza sağlıkGüzel arkadaşım hayat biraz müşterek. Tamam o dışarda çalışıyor siz evde çalışıyorsunuz. Ama en azından bebek bakımında destek olacak. Her şeyi yapmak sizi süper kadın yapmaz. Süper kadın diye bir şey yok. Kimse hem çocuğuna bakıp hem de evini pırıl pırıl yapan bir de üzerine dışarda çalışan kadına madalya takmıyor. Anca dert sahibi oluyor. İnsanca insani şartlarda yaşamak önemli olan. Çiftler de iş bölümünü buna göre yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?