- 3 Ekim 2007
- 14.641
- 36.619
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Irlandakizili
-
Bu dediginiz yapılıyor da zaman aliyor sistemin oturmasi.her bebek aynı değil kabul ediyorum her annede aynı değil kimi anneler bunu pekala başarabiliyorlar
annelik yaparım evimede bakarı ayaklarımın üstündede durabilirim diyebilen kadınları severim idealim güçlü kadın güçlü anne
kimisi gücü farklı anlar bağırıp çağırma olduğunu zanneder ama alakası yoktur
eşinizi ile ettiğiniz kavgalar bile boşuna gitmesin konu sahibi
evet her anne her baba aynı değilburdan güçlü anneye nasıl yurudunuz anlamadım kadınlar her ise koşmak zorunda değil bunun güçlü olmakla alakası yok bence fazla fedakarlik ben fazlasıyla sakin bir yapıya sahibim bağırıp cagirmam hele bu yüzden eşimle hiç kavga etmem çocuklarına cok düşkün bir babadır işten gelir gelmez yapisir kızım babasına uyuyana kadar vakit geçirirler her anne aynı değil derken kimisi basarabiliyor demişsiniz bunun başarı ile alakası yok çocuğu durmayan anneler mi başarısız yanlış yorum yapmışsınız bence umarım kolik ve huysuz bir çocuğunuz olmaz
bencede tecrübe lazım yılmamak lazımBu dediginiz yapılıyor da zaman aliyor sistemin oturmasi.
Bebegin ilk aylari en guclu kadını bile sarsabiliyor.
Bebeginiz var mi bilmiyorum, hos her bebek de ayni olmuyor ya.
Ozellikle gece gunduz farkini ayirt etmekte zorlanan bebekler anneyi tüketiyor gercekten.
Çocuğunuz var mıeşiniz haklı demiyorum hatta çok kaba ama bebeği olan organize bir kadın evinin tüm işlerini kimseye ihtiyaç duymadan yapabilir çok büyük bir mesele değil sadece alışık değilsiniz
neden?Çocuğunuz var mı
Mesajınızda kesinlikle bi iyiniyet yok, sen becerememişsin demeye getirmişsiniz, çocuğu olan biri tamamen böyle taraflı bi yorum yapmaz biraz da olsa anneden yana olurduneden?
Benimki bakiyor canim ya şükür cok yardimci bana pazar gunu ben uyuyum die oturma odasina gider ogluyla 2 saat sonra acikinca getirir yanima saolsunSanırım eşini kolaya alıştırmışsın birde eşin saat kaçta işten eve geliyor özel sektör berbat bazıları akşam 9 veya 10 buluyor tabi o vakit pek yardımı dokunmaz ama erken geliyorsa çocuğa bakabilir birde akşam çocuk ağlarken kalkıp bakan bir babaya şahit olmadım çoğunluk arkasını dönüp yatıyor ,
aslında öyle değil amaMesajınızda kesinlikle bi iyiniyet yok, sen becerememişsin demeye getirmişsiniz, çocuğu olan biri tamamen böyle taraflı bi yorum yapmaz biraz da olsa anneden yana olurdu
Siz galiba beni anlamadınız evet hiç bir insan aynı değildir ben ne diyorum siz ne yazıyorsunuz altı çocuğuyla dul kalan kadına geldiniz evet helal olsun o kadına ama ne alaka yaevet her anne her baba aynı değil
ne diyorsunuz eşim her anlamda yardımcıdır konu sahibi ne diyor eşim yardımcı değil diyor burda iki baba örneği var ve ikisi birbirlerinden farklı
anne var anne var bakın burda bir üye konu açmış bekar kayınlarımın odalarını kv bana temizletiyor ve odaları berbat durumda buda bir anne örneği 27 boyunca kişisel bakımı bile öğretememiş çocuklarına anne tanıyorum altı erkek çocuğuyla dul kalmış her altısıda en iyi üniversitelerde okumuş iyi insanlar olmuş iyi babalar olmuştur ve ben o annenin önünde eğilirim evet güçlü anneler var ve gene söylüyorum her anne aynı değil
Benimki bakiyor canim ya şükür cok yardimci bana pazar gunu ben uyuyum die oturma odasina gider ogluyla 2 saat sonra acikinca getirir yanima saolsun
Benimki bakiyor canim ya şükür cok yardimci bana pazar gunu ben uyuyum die oturma odasina gider ogluyla 2 saat sonra acikinca getirir yanima saolsun
Orasi oyle tabiErkeğin bencili ne çocuğa bakar nede evişine zaten bunu evlenmeden önce bazı tavırlarıyla gösterecektir ondandır evlenmek için aşk yeterli değil karekterli olması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?